Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Win: vrijkaartjes voor Walibi World!

Geschreven door redactie op 04/05/2009
We mogen 10 vrijkaartjes (a 27.50 per stuk) weggeven voor Walibi World in Biddinghuizen! Kan je je uitleven in de Goliath en de El Condor om daarna af te koelen in de El Rio Grande..

Misschien voor de eindexamenkandidaten iets leuks om naar uit te kijken? Zorg ervoor dat je reactie eruitspringt en laat dan ook even weten hoeveel kaartjes je zou willen winnen.

PS. Geen examens voor jou dit jaar en wil je wel naar Walibi? Leg even uit waarom je ze tch verdient en wie weet..

Update: kaartjes weggegeven.

 
 • Reactie door Edwin op 04/05/2009
  WIe het eerst komt, wie het eerst maalt, toch? Mag ik twee kaartjes?
 • Reactie door Harry op 04/05/2009
  Zou super zijn als wij met ons groepje naar Walibi konden gaan na ons laatste examen Engels! Ik ben zelf nog nooit in Walibi geweest, dus het lijkt me ontzettend leuk hier met mijn vrienden heen te gaan na m'n examens!! Wij zijn met z'n 4'en!
 • Reactie door Eline van den Brink op 04/05/2009
  Het zou echt te gek zijn als wij die kaartjes zouden winnen! Mijn vriendengroep(je) en ik zitten dan niet in ons examenjaar, maar helemaal uit ons bol gaan op school en in walibi world is echt een van onze specialiteiten! Daarnaast lijkt het me echt te gek om deze mensen mee te kunnen nemen naar mijn favoriete pretpark! Wij zijn met z'n 5'en!!! Kusjes!
 • Reactie door Tessa op 04/05/2009
  Het zou super zijn om de kaartjes te winnen. We zijn met een groepje van 6. We zitten dan nog wel niet in de eindexamenklas. We hadden ons PO culture vorming over David en Goliath. Goliath is een enorme reus. Goliath in Walibi is ook enorm. Wij bleven de hele tijd grapjes maken over dat je van beide misselijk wordt! Het zou wel leuk zijn als we zouden winnen!
 • Reactie door Kim op 04/05/2009
  Ik zit nu in vwo 3 en blijf waarschijnlijk zitten op wiskunde. Ik twijfel dan ook tussen havo en vwo, omdat ik voor vwo wel hard moet werken, maar afgezien van wiskunde heb ik prima cijfers voor vwo niveau (volgens leraren)! Mijn beste vriend - uit vwo 6 - helpt me daarom met wiskunde. Ik zou hem daar op deze manier voor kunnen bedanken en aangezien hij in het examenjaar zit en hierna op kamers gaat, zou een middagje Walibi helemaal gaaf zijn! Uiteraard mogen de andere 2 vrienden uit vwo 6 en zijn vriendin uit havo 2 ook mee! In totaal zijn dat 5 kaartjes.
 • Reactie door Sander op 04/05/2009
  Het zal mooi zijn als ik met mijn vrienden naar Walibi kan gaan. Een van mijn vrienden die ik mee wil nemen heeft laatst een ongeluk gehad met de auto en is sinds kort hersteld. Ik wil hem dankzij dit middagje naar Walibi een hart onder de riem steken. In totaal gaan we dan met zijn 4'en. Gr Sander
 • Reactie door Kelly op 04/05/2009
  Hoi ik zou er graag met mijn 2 beste vriendinnen heen willen, omdat zij (en ik daardoor ook) best veel mee hebben gemaakt. Ernstige faalangst, behandelingen bij Lentis, zelfmoordneigingen.... Het zou leuk zijn als ik er met hun heen zou kunnen, zodat ik ze kan opvrolijken en we een gezellige dag met zun drietjes even lekker weg kunnen hebben.
 • Reactie door tjeerd op 04/05/2009
  wat een hoop tragische verhalen hierboven, ik doe ook eindexamen en ik beloof mijn vriendinnetje helemaal nat te spetteren in de rio grande. twee kaartjes, graag!!!
 • Reactie door Ajoek op 04/05/2009
  Mag ik 4 kaartjes? Asjeblieeeeeeeft?!
 • Reactie door erika luit op 04/05/2009
  ik zou graag 6 kaartjes willen want we moeten toch wat doen in de vakantie dan zal er 1 dag al in de planning staan WALIBIIIIIIIIIIIII
 • Reactie door ruub op 04/05/2009
  myn vriendje zit nu in de 4e leerjaar en moet over 2 dagen al aan zijn examens beginnen.. een paar maanden geleden was hij heel ziek hij had de ziekte van pfeiffer. hij had z'n amandelen onstoken , was heel erg moe, zn klieren waren opgezet en hij kreeg allemaal vlekjes soort van allergie. hij was andere halve maand bij huis. hij stond er al niet goed voor met zijn cijfers. toen hij weer naar school ging moest hij 10 examens in en week inhalen. en hij moest er ook nog goed voor scoren .. anders mocht hij er niet aan deel nemen.. hij had ook heel veel lestof gemist. dus hij heeft zo hard z'n best gedaan .. daarom wil ik er even met hem een dagje op uit!
 • Reactie door mandy op 05/05/2009
  Walibi, wie wil dat nou nie? Een leuke afsluiting van je middelbare schooltijd, en even niet denken aan de dingen die je liever vermijd. Lekker los en uit je dak, dat kan met 2 vrijkaartjes voor Walibi op zak!
 • Reactie door Linda van de Weijer op 05/05/2009
  Te gek, zo'n vrijkaartjes naar Walibi World! Ik moet dit jaar ook eindexamen doen en na 4 jaar op dezelfde school te hebben gezeten en hard hebben moeten werken, zou het lekker zijn om na dat zenuwslopend examen, even een keer met mijn vrienden een geweldig uitje te hebben en ons lekker kunnen uitleven! "Walibi, daar komt iee!" Graag zou ik (indien mogelijk) 4 kaartjes willen overhandigen. Groetjes!
 • Reactie door Anni op 05/05/2009
  Ik kan het me al helemaal voorstellen..................eerst een heleboel stress, dan de echte examens en opeens is het feest, want ik heb precies het juiste aantal kaartjes (namelijk..euuh ...4) voor walibi gewonnen, hoe is het toch mogelijk???!!! Dus ik bel snel mijn vriendinne op en vraag of ze meegaan. Natuuuuuuuuuurlijk gaan we mee, zeggen ze. Wat een perfecte timing, we waren nog zo ontzettend gestressed van dat moeilijke geschiedenis examen en dan kom jij met zo een niet-stressvol bericht dat we op dit moment echt gewoon ff nodig hadden, je bent een engel!! OOhh..oeps...ik droom weer helemaal weg;)
 • Reactie door margreet op 05/05/2009
  Hoi! Mijn zus en tevens beste vriendin mag woensdag afrijden voor haar rijbewijs, en ik hoop toch zo erg dat ze slaagt! het zou daarom ook leuk zijn, dat als ze slaagt het een cadeautje is, en als ze zou zakken, wat ik echt niet voor haar hoop, het echt iets is om haar ermee op te vrolijken. Ik ben haar voor zoveel dankbaar! Groetjess
 • Reactie door Elisabeth op 05/05/2009
  Hallo Ik zou het heel fijn vinden om samen met mijn vriendinnen naar walibi te gaan! Wij zijn zo gehecht aan elkaar, daarom lijkt het mij is heel leuk om samen eens ergens naartoe te gaan want we hebben de kans nog niet veel gekregen. Maar het probleem is,we zijn wel met 7 en ik denk dat dat een beetje te veel is.
 • Reactie door bart van de wijgert op 05/05/2009
  we zitten alle vier in ons eindexamen en we hebben nu al 11 jaartjes samen in de klas gezeten. wij zouden het dan ook supervet vinden om die kaarten te winnen en dan helemaal uit onze plaat te gaan in de goliath. Het zou echt strak zijn als wij met ze 4en naar walibi world zouden kunnen. groetjes bart
 • Reactie door loraine op 05/05/2009
  Mij lijkt het heel leuk om nog een keertje naar walibi te gaan. ik ben er nog maar 1 keer geweest toen ik klein was en dat was echt heel leuk! er zal vast wel veel veranderd zijn ondertussen... ik wil er graag een keertje heen met mijn vriendinnen want wij zitten nu allemaal in 4 Havo en we hebben volgend jaar allemaal examens. dus het lijkt mij wel leuk om nu nog even te 'chillen' in walibi en volgend jaar er weer tegen aan te gaan voor onze examens! ;) wij zijn met zijn 6en! XX
 • Reactie door Jolien op 05/05/2009
  Mijn vriendin zit in haar examenjaar maar door problemen thuis en omdat haar vriendje is overleden heeft ze het heel moeilijk. Ze kon, omdat ze een hele poos niet op school is geweest bijna geen examen doen voor haar vmbo. Maar het kan nu toch gelukkig. Maar ze is best bang voor het examen en ik help haar met leren. Nu zou ik als verassing omdat ze geslaagd is of als troost voor als ze misschien niet geslaagd is haar dat gratis kaartje voor walibi willlen geven en haar meenemen daarnaartoe voor een leuke gezellige dag! Waarop ze even niet aan dat verdriet denkt. Ik hoop op 2 kaartjes.. Groetjes Jolien
 • Reactie door maartje op 05/05/2009
  Hallo,, Na 2 jaar veel gestres wil ik er nu wel eens met mijn vriendinnen op uit.. Even met zn alle lekker ontspannen. we zijn met een groep van 6. Dus het liefst zou ik 6 kaartjes willen, maar als het niet anders gaan mogen het er ook wel 2 zijn:D Ik gun de andere mensen de kaartjes ook hoor.. maar toch zou het wel fijn zijn;)
 • Reactie door Welmoed op 06/05/2009
  ik zou echt,echt, echt super graag.. 4kaartjes willen winnen , om zo mn vriendinnen te verrassen. en dan een geweldige dag hebben. (en niet te vergeten, geen schoooool!)
 • Reactie door jallal&kimberly op 06/05/2009
  IK BEN MIJN groepje willen ook heel en heel graag naar walibi want ik ben er zelf nog nooit geweest dus het zou super zij als wij die kaartjes winnen dank u voor u begrip als u nog its wil weeten bell dan of mailen dankje doei 0631369379
 • Reactie door Joep Reinerink op 06/05/2009
  ik houd van jullie
 • Reactie door gus op 06/05/2009
  "IK BEN MIJN groepje"? Misschien kun je beter naar je huisarts ipv naar Walibi.
 • Reactie door marjolein op 06/05/2009
  Hallo, Mijn beste vriendin zit momenteel in haar eindexamenjaar, ze heeft binnenkort examens en ze is al super lang aan het leren! ze doet zo haar best! Het is voor haar best pittig omdat ze een ziekte heeft aan haar schildklier, waardoor ze soms langere tijd niet optimaal kan doen wat ze wil. Dmv deze kaartjes wil ik haar een leuk dagje bezorgen, en laten weten hoe trots ik op haar ben!! dat verdient ze...
 • Reactie door Marlu op 06/05/2009
  Hey, Mijn vriend zit nu in zijn eindexamenjaar, wat dus betekent dat hij nu druk bezig is met het leren voor zijn examens, en over een paar weken zijn VWO examen moet gaan maken. Hij heeft het erg druk hierdoor. Aangezien hij hierdoor minder tijd met mij kan doorbrengen (Ik zit op 5 VWO en doe dus nog geen examen) zou ik heeeeel graag 2 kaartjes willen, zodat we, nadat hij zijn examens heeft gedaan, nog een leuk dagje uit op het programma hebben! (Dan heb ik ook nog iets om naar uit te kijken, hij heeft natuurlijk wel wat goed te maken omdat hij zo weinig heeft kunnen afspreken!:P) Ik hoop echt dat ik de kaartjes heb gewonnen, dat zou echt suepr zijn!
 • Reactie door Geerco op 06/05/2009
  Ik ben na een drukke toetsweek echt toe aan een dagje Walibi!!!
 • Reactie door linda op 06/05/2009
  ik heb vorig jaar examen gedaan en dat ging super ik wil graag de kaarten omdat ik graag met een paar oude klasgenoten die ik al bijna 1 jaar niet heb gezien en bijna niet gesproken(msn) naar walibi gaan om nog 1 keer samen te zijn! soort kleine renie met de leuke mensen uit de oude klas. na het examenuitreiking zijn we onze eigen weg gegaan graag deze kaarten om nog 1 keer samen plezier te maken!
 • Reactie door Kayleigh op 06/05/2009
  Wijn zijn met een groepje van 4, maar na dit jaar worden wij helemaal gesplitst :(. De ene vriendin heeft dit jaar examens en gaat ergens naartoe en de andere zit hier ook een eindje vandaag sinds dit jaar. Ik ga volgend schooljaar ook waarschijnlijk ergens anders naartoe. Dus het zou leuk zijn om nog met zijn vieren dagje walibi te doen !!
 • Reactie door leo op 07/05/2009
  die vrijkaarten komen goed van pas! aangezien onze laatste schooldag redelijk verpest is omdat er een paar mensen hun eigen iden en plannen hebben uitgevoerd in plaats van dat eerst voor te leggen aan de andere examen klassen. we hebben nog geprobeerd om met een groep (iets meer dan 10p.) naar walibi te gaan maar we kregen geen toestemming van school omdat er al iets was georganiseerd. dus nu zouden wij het wel erg tof vinden om een aantal vrijkaarten te krijgen zodat we dan alsnog ons examenjaar gezellig af kunnen sluiten op nze eigen manier!
 • Reactie door Kimberly op 07/05/2009
  Ik ben kimberly en ben 16 jaar , mijn ouders zijn gescheiden door een slecht huwelijk mijn vader was een slechte man en heeft heelveel schade aan ons gezin gebracht Mn zus heeft hartproblemen en heeft een hart operatie gehad , zij heeft zelf ook heelveel woeden van eht verleden en moet alles verwerken wat dr vroeger is gebeurt. ik heb heel lang aan mijn gedrag moeten werken omdat ik heel agressief was ik heb ODD maar kan dr nu wel mee om gaan & lijd zelf aan de ziekte hemochromatose , hierdoor ben ik heelvaak moe omdat ik een bepaald soort bloedcellen teveel in mn bloed heb zitten Mijn zusje heeft niet veel mee gemaakt in het verleden , maar ik geef echt veel om haar. en doe alles om haar gelukkig te zien. mijn moeder is depressief en is tijdelijk uit huis bij De paas opgenomen als time out maar ze krijgt steeds meer medicijnen dus moet ze langer blijven om te kijken hoe ze aan slaan al die 3 maanden heb ik wijnig tijd gehad voor leuke dingen omdat ik thuis alles moest doen het huishouden school oppassen op mn neefje , ik had geen tijd voor me zelf en ik zou heel graag weer is iets leuks willen doen met mn moeder en zus en zusje omdat ze bijna naar huis mag lijkt het me leuk samen met hun naar walibi willen gaan om alles te vergeten en een leuke tijd met zn 4e te hebben. ik hoop graag dat ik 4kaartjes zou krijgen en mn moeder zus en zusje een leuke dag zou kunnen geven
 • Reactie door Pinar op 07/05/2009
  W- Wat te doen na alle examenstress?? A- Alles eruit gooien en keihard schreeuwen!! L- Levend als een kangaroo of doodsbang als een hamster?? I- In het water of hoog in de lucht!! B- Be aware and Be afraid, But Never Be Without FUN!! I- Ik ben klaar voor WALIBI samen met mijn beste vriendin!!
 • Reactie door Flora op 07/05/2009
  Wat nou examenkandidaten, studenten hebben pas stress! Mijn examens heb ik op sloffen afgelegd, maar nu die scriptie op de schouders drukt is het tijd voor wat welkome ontspanning! Helemaal als er daardoor geen tijd is voor echte vakantie, waar die examenkandidaatjes natuurlijk tijd zat voor hebben. Dus gun het dit studentje en haar zus: slechts dat ene dagje lol in de hele zomer! Please?
 • Reactie door Roland de Bruyne op 07/05/2009
  Wat Als Leren Is Beendigd? Inderdaad, Walibi
 • Reactie door Melissa op 07/05/2009
  Vorig jaar gezakt en nu slagen, we gaan er voor!!! even zweten maar dan ... lachen en gieren in Walibi,samen met ons groepje van 4 even bijkomen. Dank U Dank U
 • Reactie door s. de haan op 07/05/2009
  mijn neef heeft hard gewerkt voor zijn examen, en heeft dit wel verdiend, en wil graag met zijn familie erna toe, 4 kaartjes a.u.b., hij is daar nog nooit geweest
 • Reactie door Wub op 07/05/2009
  Ik wil wel =)
 • Reactie door adsgfdsagadsgteargfdsa op 07/05/2009
  sgasdgfagfdsafewgfdsddddddddddddddddddddddddddddddDDSGTREWGTK0DSAIG-J.UIREGH,IDSAUFGJIREWJOJOI.J/9IJ.
 • Reactie door Chantana van Akelijen op 07/05/2009
  Ik wil heel graag naar walibi met mijn vriendin Ingeborg, maar ook graag met esther maar nu ik erover nadenk ook met de rest van mijn vriendengroep.Martin.Nilton,Adriaan. Marloe,Menno en shapnan.Even met een stel gekken lekker gek doen.
 • Reactie door Faissal Doeze op 07/05/2009
  10 vrijkaartjes !!! Dat zou precies genoeg zijn voor een perfect familie uitje. We zijn maar met z'n tienen en zien elkaar bijna nooit dus als ik zou winnen heb ik een prachtig cadeau om de familiebanden weer wat aan te halen. Groetjes, Faissal.
 • Reactie door Swen op 07/05/2009
  Waarom ik Wil Winnen, Wel Walibi is ge Weldig leuk!
 • Reactie door Debby Braakman op 07/05/2009
  Alhoewel, ik nu inmiddels 33 ben, en de eindexamens ver achter me heb gelaten, heb ik vorig mijn diploma tot doktersassistente behaald, en dat binnen 10 mnd. Vind dat ook ik kans maak op vrijkaarten voor Walibi....
 • Reactie door Roos de Grave op 07/05/2009
  Hoef ik tenminste een tijdje niet meer te dieeten, gooi er alles gewoon uit na de goliath :)
 • Reactie door jannet postma op 07/05/2009
  ik zou graag 9 kaartjes willen hebben omdat ik vorig jaar niet mee kon op schoolreisje die zou ik nou over willen doen met mn broertjes en zusjes en een paar vriendjes want vorig jaar had ik een ongeluk gehad van daar dat ik dat ik me hier op wil geven
 • Reactie door jannie nuijten op 07/05/2009
  geen examens maar zou graag naar walibi willen ,hebben ook een druk jaar achter de rug, en we zijn met z'n vieren
 • Reactie door Daphne op 07/05/2009
  Samen met een vriend van mij(2 kaartjes dus), we doen samen eindexamen! We zouden eigenlijk nog met een stel vrienden op vakantie gaan maar dat kon helaas niet doorgaan omdat niet iedereen het geld bij elkaar kreeg. Het zou leuk zijn als we dit wel met z'n 2en konden doen!
 • Reactie door k v kammen op 07/05/2009
  Dit is de kers op de taart.. top feest omdat ik geslaagd ben yeah
 • Reactie door Nick op 07/05/2009
  Ik zou graag 4 kaartjes willen winnen, dit omdat ik binnenkort 16 wordt en dit SPETTEREND wil vieren en omdat ik ng een jaar moet wachten voordat ik pas examens heb ;) !
 • Reactie door Esdude op 07/05/2009
  Leuk
 • Reactie door p op 07/05/2009
  GOLIATH!!!
 • Reactie door chris op 07/05/2009
  Ik zou heel graag met mijn familie naar Walibi willen gaan maar het zo is duur!
 • Reactie door dinie op 07/05/2009
  mij vriendin verdiend het om een keer een heerlijk ontspannen dagje te hebben in walibi. omdat ze hele dagen aan haar huiswerk zittt, en niet zo veel tijd meer heeft voor haar vriendinnen.. ik vind dat ze het verdiend omdat zze zo goed haar best doet.. ze staat altijd wel voor ons klaar, ook al heeft ze het zo zwaar...
 • Reactie door leanne en haar vriendinnen op 07/05/2009
  W ij verdienen WALIBI A llemaal omdat we heel erg ons best doen op school! L ekker gek doen, dr houden wij wel van! I edereen op z'n kop, B ij WALIBI kan en is dat tp! I edereen wil mee, mr WIJ(MET ZYN ZESSEN) naar WALIBI is het beste id!
 • Reactie door gino op 07/05/2009
  ik zou graag 4 kaartjes willen omdat, ik 1e klas havo zat en mijn tweede rapport zo verknalde omdat ik dacht dat doe ik effe, en nu ik haal hoge cijfers maar haal het toch net niet echt super shit en moet terug naar 2 mavo , dus benik toe om lekker te chillen met me vrienden en ik ben er ook nog nooit geweest ,thanks
 • Reactie door Emile op 07/05/2009
  WALIBI!!! Ik zou graag 4 kaartjes willen winnen zonder gezeur dat ik zo zielig ben want dat ben ik niet maar gewoon omdat het me super leuk lijkt om naar Walibi World te gaan!!! WALIBI!!!
 • Reactie door KARLIJN op 07/05/2009
  ik wil die kaartjes want...... ik zou nou altijd wel een keertje ernaartoe willen gaan met vrienden en zo het school leven is gewoon BORING dat wil je toch niet ik zou echt super graag 2 kaartjes willen hebben please... DAT GEEFT MIJ NOU WEER SUPER VEEL ENERGIE VOOR HET REST VAN HET JAAR....
 • Reactie door Chris op 07/05/2009
  Omdat we in 5vwo ontzettend te lijden hebben onder de stress van die vervelende eindexamenkandidaten! En ach, met en kaartje ben ik al ontzettend blij - maar m'n buddies hebben ook ontspanning nodig!
 • Reactie door Timo op 07/05/2009
  Omdat ik mijn angst voor achtbanen nog steeds moet overleven :/
 • Reactie door Barry Nauta op 07/05/2009
  Ik ben zelf al eens in Walibi geweest en het is vet cool, maar ik wil graag vier kaartjes en dan weggeven aan een gezin dat het heel erg verdiend om een keer met elkaar op stap te gaan. En een hele leuke dag beleven in het leukste park van Nederland.
 • Reactie door jordy kroes op 07/05/2009
  zodat ik alle lessen even op een rijtje kan schudden in de achtbaan helemaal te gek
 • Reactie door danny op 07/05/2009
  ik zou die kaartjes willen want: ik zou graag is er tussen uit gaan omdat mijn moeder ernstig ziek is en mijn hond ingeslapen is vorige week en daarom zou ik niet alleen mij maar ook een paar vrienden mee willen nemen om dan alles om me heen te vergeten. zodat ik daar even een dagje niet aan denk. alvast bedankt. danny.
 • Reactie door manel ammar op 07/05/2009
  het zou echt supper zijn mocht ik 7 kaartjes winnen met mijn examengenootjes om veel pret te beleven en niet meer aan die examens zitten te denken!!!!
 • Reactie door jose kasten op 07/05/2009
  ik zou graag de kaartjes winnen ,en mijn kinderen en kleinkinderen ook eens iets kunnen bieden.want van een bijstandsuitkering kun je niet zoveel. het zou dan gaan om 8 kaartjes.misschien tot gauw jose
 • Reactie door Zahra op 07/05/2009
  Ik zit op 5VWO en dat is moeilijkmoelijk. Ik wil iets om naar uit te kijken, zodat ik het dit jaar wel vol hou. Dus geef me alsjeblieft die kaartjes?
 • Reactie door Suzan op 07/05/2009
  Ik blijf op dit rapport wat ik net heb gekregen zitten.En dan heb ik dus een probleem ik hoop dat ik die kaartjes win , want dan heb ik iets om naar uit te kijken en dan ga ik het schooljaar halen!!!!.
 • Reactie door Suzan op 07/05/2009
  Ik was vergeten met hoeveel we dan zouden gaan dat is 4 personen!!!!
 • Reactie door Ilsee op 07/05/2009
  Mij lijkt het geweldig om die kaartjes te winnen! Ik zat nog niet in het examenjaar en ik gun het natuurlijk ook alle mensen hieronder enorm! maar walibi is geweldig om naartoe te gaan met zn 2'en!
 • Reactie door nikita slingerland op 07/05/2009
  geen meivakantie gehad want er lag al een leerschema klaar en dit duurt tot en met de examens dus als dan eindelijk die vlag uithangt wil ik wel eens chillen met mijn vriendinnen
 • Reactie door Hans Verhoeven op 07/05/2009
  Hans, Ilse, Jordy en Lindsey hebben zin om de Rio Grande te bedwingen. Wij doen dan wel geen examens maar zijn doodmoe van dit vermoeiende jaar. Even lekker wakker geschud worden zodat we volgend jaar er weer vol tegenaan kunnen. Ik weet gewoon zeker dat die kaartjes bij ons super goed terecht komen en we zullen jullie zeker een leuk fotootje van ons vieren sturen. Hopelijk kunnen wij jullie binnenkort de groeten doen uit Walibi!!!
 • Reactie door Daan op 07/05/2009
  Als ik straks mijn eindexamen HAVO achter de rug heb wil ik heel graag samen met mijn broer uitrazen in Walibi, als ik ook nog kaartjes voor mijn ouders erbij kan krijgen is dat helemaal top, onze financin zijn namelijk n grote flop: dagje uit is niet te betalen, dus lijkt het me geweldig om met deze gratis kaarten een dagje Walibi te halen !!!
 • Reactie door amanda disco op 07/05/2009
  Ik WiL gRaAg NaAr WaLiBi MeT z'N 4e. Ik ZiT tE wAcHtEn Op De UiTsLaG vAn MiJn StAgE. AlS iK hEt VoLdOeNdE hEb GeDaAn KrIjG iK mIjN dIpLoMa VoOr MbO rEcReAtIe NiVeAu 3.
 • Reactie door Eva op 07/05/2009
  Ik heb vorig jaar al eindexamen gedaan, maar ben nu ook zo druk met mijn nieuwe studie dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Een dagje walibi zal me goed doen. Even heerlijk uitwaaien in de achtbaan =)
 • Reactie door jeanieke op 07/05/2009
  ik heb autisme en doe geen examen maar ben helemaal dwaas van walibi pleaseeeeee, want in de vakantie kan ik mezelf niet vermaken en de buurvrouw vond het niet leuk dat ik haar auto onder de stoep krijt had gesmeerd
 • Reactie door michelle op 07/05/2009
  ik hoefde niet eens de cito te doen....... entreetoets was genoeg....... dus laat mij maar wat lol maken
 • Reactie door ingrid op 07/05/2009
  gewoon omdat ik mijn vriend graag een keer wil verassen omdat hij er altijd voor me is. Dan kunnen we samen een keer een lekker dagje eropuit.
 • Reactie door Fred op 07/05/2009
  geen geld voor vakantie dit jaar dus graag 4 kaartjes voor tenminste 1 leuke dag in de zomer met wat vrienden.
 • Reactie door Els op 07/05/2009
  Walibi zou een echte stimulans kunnen zijn voor mijn zoon, 3 Havo leerling, om ontzettend zijn best te gaan doen de laatste weken van dit schooljaar. Hij staat er heel slecht voor en blijft als er niets gebeurt zitten. Een dagje Walibi zou hem heel goed doen en hem energie geven om er nog even aan te trekken op school. Zou scholieren.com hem kunnen helpen? 4 Kaartjes zou geweldig zijn!
 • Reactie door J Munnik op 08/05/2009
  Wij zijn met 5en thuis
 • Reactie door bianca op 08/05/2009
  waarom ik graag deze prijs alsnog wil winnen ook al heb ik geen examen dit jaar is, dat ik met de gewonnen kaartjes kids mee neem van vrienden en kennissen die het door de recessie niet kunnen veroorloven om hun kids een dagje mee naar een pretpark kunnen nemen, waaronder ook mijn eigen meisjes. De kids verdienen het om een verzetje te hebben en eens lekker ouderwets als kind te kunnen genieten dan dat ze te horen krijgen van papa en mama hebben daar geen centjes voor!! Jullie kunnen ons helpen om ze een hele fijne dag te bezorgen en ze zijn zo lief ik gun het ze zo erg please help ze ze verdienen dit echt!! Vandaar dat ik hoop dat ik namens hun kans zal maken op de kaartjes ze kunnen hun geluk dan niet meer op
 • Reactie door Mandy Tange op 08/05/2009
  Ik ben voor stage bijna 4 maanden naar Ghana geweest. dat was afzien...weken geen water, geen stroom. ik vind dus echt dat ik wel een leuk uitje heb verdient !!
 • Reactie door Eleni op 08/05/2009
  Ik maak graag kans op 5 kaarten voor mijn vriendinnen en mij.Nu doen we nog alles samen. Dit is het laatste jaar op mijn school en ik zou het leuk vinden om samen nog eens lekker uit ons dak te gaan. We gaan allemaal een kant uit naar de volgende school en weten niet hoe het met onze vriendschap verder zal gaan, omdat we elkaar dan niet meer elke dag zien. Daarom lijkt me dit een fantastiche afsluiting van het schooljaar
 • Reactie door Annabel en Ghislaine op 08/05/2009
  Onze school is echt het allerergste van alle scholen! We hebben om te beginnen 4 (!) toetsweken met allemaal SE's en mondelingen. Ook zitten we 3x in de week tot HALF 5 op school! In n woord VERSCHRIKKELIJK. Daar komt nog bij dat de meivakantie veel te kort is (tot dinsdag, waarom niet gewoon 2 weken?)en dat wij lang niet alles hebben gedaan wat we wilden doen.. Ook vervelen wij ons dood met al die tussenuren. Medelijden? Omdat wij wel een uitje verdient heb, wil ik graag 2 kaarten winnen voor Walibi! Groetjes van Annabel en Ghislaine
 • Reactie door Bonny op 08/05/2009
  Ik ben arm , maar gezond en doe dit jaar geen examen :) Misschien dat eerlijkheid met 2 kaartjes word beloont ???? xx
 • Reactie door Benny op 08/05/2009
  _ // V \_ ,'.`-. | `. `. ( `. `-. _,.-: `. `-._ __..--' ,-';/ `. `-. `-..___..---' _.--' ,'/ `. `. `-._ __..--' ,' / `. `-_ ``--..'' _.-' ,' `-_ `-.___ __,--' ,' `-.__ `----""" __.-' `--..____..--'
 • Reactie door Rowena op 08/05/2009
  Geen examen dit jaar, wel ontzettend veel zin om een lekker dagje ertussen uit te gaan. Walibi is altijd leuk! Zeker 8 jaar terug dat ik daat was haha. Na een jaar lang fulltime werken heb ik dat toch wel verdient? :o
 • Reactie door Sarah D op 08/05/2009
  W Wa Wal Wali Walib Walibi Zou graag 4 kaartjes willen! :)
 • Reactie door h.ottenheim op 08/05/2009
  ....omdat we zo graag dit park eens willen bezoeken, nog nooit geweest maar vele mooie verhalen erover gehoord. Als we dit winnen.........hoeven wij niet die verhalen te horen maar te vertellen....kunnen wij ook eens reclame voor dit park maken ! Daarom willen wij nu eens winnen.
 • Reactie door jonas demeulenaer op 08/05/2009
  dit zou ik nu wel eens willen winnen omdat ik in heel mijn leven enkel nog maar 1 maal gewonnen heb= 10 pakken friet; door het aantal patatjes te raden die in de toonbank lagen van onze frituur!
 • Reactie door Kim op 09/05/2009
  Ik zit op een school, waar vmbo-t echt ontzettend word achtergesteld. Havo en Vwo mogen veel meer. Vorig jaar zat ik op havo, en toen had ik ontzettende zin in mijn eindexamenjaar, omdat ik dan ook een eindexamenstunt kon gaan doen. Maar nou zit ik op vmbo-t en heb volgend jaar geen eindexamenstunt. Zo ga je toch niet leuk het jaar in? Met het idee dat als alle examen achter de rug zijn, je daarna niet helemaal kan uitleven op een examenstunt? En met de walibi kaartjes kan ik rustig vmbo 4 in, want dan is dat een plaatsvervangende examenstunt. 4 kaartjes zou super zijn!
 • Reactie door Johnny van Bavel op 10/05/2009
  Ik zit dan nog wel niet in de examenklas maar moet evengoed hard blokken om het te redden,vorig jaar maar net gered.....dus een verzetje is heel erg welkom,ff niet aan school denken!!We zijn met een groepje van vier vrienden,zou super zijn om te winnen!!
 • Reactie door Shauney op 10/05/2009
  Niet in de examenklas, maar een van de velen die helaas dit jaar niet op vakantie gaan ( vorig jaar trouwens ook al niet) Dus een uitstapje om naar toe te leven zou keigaaf zijn! En is het dan heel onbeschoft om voor 4 kaarten te vragen ( bloos)
 • Reactie door maikel op 10/05/2009
  2 kaartjes deze kant op graag! (en werkt het??)
 • Reactie door sigi op 10/05/2009
  Door de examens energie op? ga dan een dagje hangen op de kop ben ik er zo weer bij en met 4 kaartjes enorm blij! Doe 5 havo eindexamen Leuke actie, en een geweldig iets om naar uit te kijken!
 • Reactie door Sigi op 10/05/2009
  Door de exmanens energie op? ga dan een dagje hangen op de kop! ben ik er zo weer bij, en met 4 kaartjes enorm blij Ik doe eindexamen 5 Havo Zou geweldig iets zijn om naar uit te kijken!
 • Reactie door Sterre Mensink op 10/05/2009
  ik vind dat ik die kaartjes verdien want ik heb op vakantie heel veel vrienden gemaakt en ik zou graag iets leuks met hun allemaal tegelijk willen doen.
 • Reactie door Bram Wijnhoven op 10/05/2009
  Wij zouden heel graag de kaartjes voor Walibi World willen winnen! Een teamgenoot en vriend van ons is net genezen van de ergste ziekte die je maar kunt krijgen, en hij is gister ook nog eens kampioen geworden met zijn voetbalteam! Daarom zouden wij hem graag een plezier willen doen, door hem lekker een dagje in het zonnetje te zetten. Hij is altijd gek van Walibi World en zou het daarom helemaal te gek vinden om een dag erheen te gaan. Mochten we de kaartjes winnen, dan zouden we graag met 8 man gaan. Groeten, Bram
 • Reactie door Lara. op 10/05/2009
  Wat zou ik er graag naar toegaan met mijn kleinkinderen. Van de zomer zit ik op de Riviera-camping Het zou te gek zijn, als oma met kaarten kon laten zien.
 • Reactie door Kevin op 10/05/2009
  Graag zou ik 1 kaartje willen winnen voor mijn zusje. Ik ga namelijk 21 mei met mijn vrienden daar naar toe en nu is mijn zusje natuurlijk helemaal teleurgesteld. Dus ik zou haar graag verrassen met een kaartje (.......zonder dat ik daarvoor mijn bankrekening hoef te plunderen;-))
 • Reactie door Cornelie op 11/05/2009
  Whooe, die kaartjes moet ik hebben! Morgen ben ik jarig en ik heb nog geen verjaardagskado. Dus dit zou IDEAAL zijn, na de examens ff heerlijk 'ontspannen' met vrienden! Bye schooool Heloo Walibi Doe mij maar 4 kaartjes =)
 • Reactie door marjet woldhuis op 11/05/2009
  Ik heb 2 keer examen gedaan en na een hoop geleer heeft mijn maatje het niet gehaald. na een hoop scheikunde en natuurkundige opgaven zou ik graag met hem deze natuurkundige opdrachten uitoefenn in de achtbaan bijvoorbeeld wat de druk en de snelheid is van de achtbaan in WALIBI. 2 kaartjes graag.
 • Reactie door Laura Hofman op 11/05/2009
  Nu de examens en stress straks zijn verdwenen, en de zomervakantie komt eraan, kan ik met mijn diploma EN twee Walibi-kaarten op zak, de hele wereld aan!
 • Reactie door melisa op 11/05/2009
  Dit jaar gaat op school het examenuitje niet door :O Omdat er te weinig geld voor zou zijn:S Daardoor zijn wij natuurlijk diep geschokt en het zou natuurlijk geweldig zijn als we toch nog naar walibiworld kunne gaan om toch nog even te genieten!!! We zijn met 5 personen.Liefss! ps. Wat een leuke actie!
 • Reactie door nandie veldman op 11/05/2009
  ik zou graag een paar kaartjes winnen omdat ik tijdens onze examen stunt op school ziek was en heel wat plezier heb gemist !!! om toch nog een dagje plezier te willen hebben met mijn klasgenoten zou ik heel graag naar walibi world willen groetjes
 • Reactie door Melissa Achterberg op 11/05/2009
  Ik wil graag kaartjes winnen, omdat ik in midden in mijn examenjaar ook nog een verhuizing heb meegemaakt (afgelopen maart), ons oude huis staat nog steeds te koop, wat veel spanningen geeft thuis. Ondanks dit sla ik mezelf er goed doorheen en werk ik hard! Als ontspanning lijkt het me heerlijk met mijn broer van 17 die helaas nog in 4 HAVO zit (blijven zitten afgelopen jaar) te CHILLEN in Walibi World! HEERLIJK!!!
 • Reactie door Jovanka van Delft op 11/05/2009
  Na 7 jaar op de middelbare school te hebben gezwoegd, daarnaast 2 jaar een vooropleiding in het weekend te hebben gevolgd en door dit alles amper tijd en geld gehad om leuke dingen te doen zou het natuurlijk heeeeerlijk zijn ein-de-lijk een keer er tussenuit te kunnen met 1 vriendin als het allemaal achter de rug is!
 • Reactie door Arida op 11/05/2009
  Pff.. Nog een paar dagen, en dan begint het examen.. Nog een paar dagen hard studeren, en dan knallen! En dan... GALA!!! Het feest van het jaar, allemaal in mooie jurken, pakken etc.. Maareh, er is n probleem. Een van mijn beste vriendinnen wil heel graag naar het gala met een goede vriend van haar. Maar hij wil niet! Omdat hij verder niemand kent bij ons op school. Nu zijn we al hard bezig om vrienden met hem te worden, zodat hij toch een aantal mensen kent, en een dagje Walibi zou daar zeker bij helpen! Dan moet het bijna wel goed komen! Dus, als ik 4 kaarten kan krijgen zou dat heel geweldig zijn!
 • Reactie door Irene op 11/05/2009
  Ik ben er nog nooit geweest maar het lijkt me geweldig. Ik heb mijn vriendinnen al een tijdje niet gezien (iedereen gaat naar school, ik ben gestopt met de opleiding) en we zeggen al een tijdje dat we met zn allen in de vakantie naar een pretpark moeten. Dus geef die kaartjes maar hier
 • Reactie door Marjolein op 11/05/2009
  Oh ontstressen is zo hard nodig! En waar gaat dat nou beter dan in Walibi World? En na al die inspanningen tijdens je examens verdien je dat gewoon. Dus ik zou heel graag 4 kaartjes winnen om samen met mijn beste vrienden te gaan ontstressen. maar 2 is natuurlijk ook geweldig! ps. Iedereen succes met de examens! Ik heb er zin in.
 • Reactie door Rachelle op 11/05/2009
  Waarom ik kaartjes zou willen winnen voor walibi? Nou, ik ben dit jaar verhuist en ik woon dus vrij ver van mijn school af. Iedere dag reis ik met de bus 1.5 uur om naar school te komen xD Daardoor kan ik ook niet vaak meer met mijn schoolvriendinnen afspreken. Daarom lijkt het me vet om met een paar vriendinnen naar walibi te gaan om weer eens lekker bij te praten en weer eens wat gezelligs te doen. Als ik zou winnen zou ik graag 2 tot 4 kaarten willen. xx'Rachelle!
 • Reactie door Rebecca op 11/05/2009
  Het duizelt in mijn hoofd! Ik heb 2 kaartjes voor walibi nodig! Ik kan geen wiskunde- natuurkunde- scheikunde- biologie opgave meer zien!! HELP!!
 • Reactie door jordi op 11/05/2009
  Na 2 jaar brugklas en goed mijn best gedaan, mag ik naar VWO-3 het is dus niet vanzelf gegaan, door de kredietcrisis zit er een vakantie dit jaar niet in, dus in een dagje Walibi Flevo heb ik wel zin. vandaar dit verzoek heel spontaan, dan kan ik er volgend schooljaar er weer helemaal tegenaan.
 • Reactie door kim op 11/05/2009
  de laatste twee jaar heb ik ontzettend hard moeten knokken om klaar te zijn voor de examens. Havo 4 heb ik maar net gehaald maar om er te blijven zitten had ik absoluut geen zin in. Ik dacht dan maar wat harder me best doen. En over harder je best doen is niks gelogen ! Kei en Keihard moet ik er voor knokken wil ik me examens halen. Maar na dat leren wil graag ook wel een wat leuks doen. Een soort beloning voor me harde werken. Natuurlijk ben ik niet de enige die zo hard knokt me vriendin heeft het net zo. En wil haar eigenlijk ook een steuntje in de rug kunnen geven dat we samen slagen dit jaar ! Maar plezier op ze tijd is ook wel leuk en we zijn ontzettende feestbeesten. Dus een keer losgaan in Walibi lijkt ons helemaal geweldig. Het mooiste zou zijn met 2 andere vriendinnen erbij. Daarom willen wij met ze viertjes naar Walibi en we hopen dat dit waar mag worden ! !
 • Reactie door nel geurts op 11/05/2009
  wij zijn met z`n 6 en groetjes
 • Reactie door Mike Landman op 11/05/2009
  Ik wil graag 2 kaarten winnen, om mijn vriendin te verrassen, die volop bezig is met haar stage (in Valkenburg n.b.!) en afronding van haar laatste studiejaar. Als ze straks klaar is, zouden we het kunnen "vieren" met 'n heerlijk dagje uit!!
 • Reactie door vera op 11/05/2009
  wij willen met de klas naar Walibi en dat zijn enorme nurds dus we zijn benieuwd of ze los kunnen gaan in Walibi met wat vrijkaarten trek ik ze wel over de streep om mee te gaan een stuk of 5 zou leuk zijn
 • Reactie door Claudia op 11/05/2009
  Ja, iedereen heeft na zijn examen wel zin in een leuk uitje. Ik heb dan ook 8 examens, en mijn laatste examen is op 2 juni.. dus ik extra lang bezig. En ja dit jaar op school hebben we ook niet echt veel leuke uitjes gehad, het was alleen maar voorbereiden, voorbereiden, voorbereiden:S! Dus ja 5 kaartjes zo echt leuk zijn (eindelijk vrij;)!) -XOXO-
 • Reactie door Inge de Vreede op 11/05/2009
  Deze kaartjes heb ik verdiend omdat ik samen met mijn beste vriendin graag een dagje naar Walibi wil. Eigenlijk heeft zij ze namelijk meer verdiend. In december heeft zij namelijk - op haar verjaardag!! - te horen gekregen dat haar moeder bloedbaankanker heeft. Sindsdien heeft haar moeder al enkele keren vijf weken lang in het ziekenhuis gelegen. Haar vader moet gewoon naar zijn werk, waardoor het huishouden en de zorg van haar twee jongere zusjes haar taken worden. Zij heeft dus echt wel een leuk dagje weg verdiend!
 • Reactie door Andjenie op 11/05/2009
  Voor mij hele vriendengroep zou 10kaarten veelste weinig zijn daarom vraag ik bescheiden 2 kaartjes, 1 voor mezelf en 1 voor m'n beste vriendinnetje die 19 juni jarig is en op 3 juli officieel gediplomeerd is....dubbel feest DUS.....en scheelt mij weer 2x 'n kadootje(HIHIHIIHI)mocht ik ze winnen dan zou dat te gek zijn!!!!! zo niet dan haal ik 2 kadootjes voor me vriendinnetje, maar dat zal niet zo leuk zijn als WALIBI.... peace Andjenie -xxx-
 • Reactie door Nynke Bouma op 11/05/2009
  In de zomervakantie zie ik m'n vriendinnen bijna niet. Genoeg geld om elke week ergens heen te gaan hebben we niet. Dus spreken we gewoon bij elkaar thuis af. Als we gratis kaartjes voor Walibi zouden winnen zou het dus supergaaf zijn!! We zijn er ook nog geen van allen ooit geweest. Dus..... mischien hebben we geluk??
 • Reactie door kaila op 11/05/2009
  heej... ik heb geen examens maar mijn school stopt omdat ze het financieel niet halen. we zijn allemaal dus heel erg verdrietig omdat we elkaar volgend jaar niet meer zien. ik zou het heel erg leuk vinden als ik die vrijkaartjes kreeg want we hebben niks om naar uit te kijken als afscheid. hopelijk springt deze reactie eruit want wij zouden het heel fijn vinden als we toch iets leuks kunnen doen als afscheid. we zijn met zijn tienen.
 • Reactie door Nynke Bouma op 11/05/2009
  ps. dit is van mijn vorige bericht ik zou graag 4 kaartjes hebben. (a)
 • Reactie door Jules van de Wouw op 11/05/2009
  Ik zou deze kaartjes graag willen winnen omdat ik in het zuiden woon en de trein is al even duur als het kaartje zelf dus is het nogal duur om er naar toe te gaan en de efteling begint ook een beetje saai te worden. Ik zou graag 4 kaartjes winnen maar met 1 ben ik ook al blij:D Trouwens dan heb ik idd iets om naar uit te kijken tijdens examens:)
 • Reactie door Sophie op 11/05/2009
  Na 10 jaar van middelbare school ga ik nu eindelijk eindexamen atheneum doen. Als ze op volwassenenonderwijs nou Latijn zouden geven, zou ik eindexamen gymnasium doen. Latijn was op reguliere middelbare scholen mijn beste vak en ik kan er veel van gebruiken in mijn vervolgstudie Frans, dus het is zo jammer dat ik nu atheneum moet doen. 4 kaartjes (voor mij en de rest van mijn band die ook eindexamen atheneum doet dit jaar) voor Walibi zouden dit leed dat ik voor de rest van mijn leven zal moeten meedragen een stuk verzachten! :D
 • Reactie door nicoline op 11/05/2009
  Ooeeeii.. dat leren komt me neus al uit! Waarom al die spanning voor een toets, die spanning kan ik beter kwijt in 1 van de vele achtbanen, niet dan?!
 • Reactie door Jany op 11/05/2009
  Hoi, het zou heel fijn zijn als ik die kaartjes zou winnen en met mij gezin eens naar een pretpark zou kunnen gaan .. ik ben nog nooit in een pretpark geweest omdat we niet genoeg geld hebben .. :s En dus zou ik het MEGA-fijn vinden als we 5 kaartjes voor ons gezinnetje zouden kunnen winnen. Doei !
 • Reactie door mij!! op 11/05/2009
  ik doe geen eindexamen maar ik heb egt zoooo veel huiswerk en heb daar erg veel stress door.. en ik zou graag weer eens een dagje uit gaan.. het liefst met mijn hele vrienden groep! maar dat zullen wel te veel mensen zijn (30) dus.. als een kaartjes of 5 voor mijn beste vrienden die ik al een hele tijd niet meer heb kunnen zien,, kunnen we ook nog eens een leuke dag hebben! mag ik 5 kaartjes,, alsjeblieft!!
 • Reactie door mark op 11/05/2009
  ik doe dit jaar exame en ben blij als ik van school af ben. Vooral het laatste jaar ging slecht en metname door de leraren. ze maakten voor ons er een chaos van. Ik hoop dat ik na het keihard leren voor mijn exame hopelijk slaag. Zo kunnen dan 9 van mijn vrienden en ik toch met een leuke gezellig dagje walibi beleven als afsluiting.
 • Reactie door amina op 11/05/2009
  Dat is een leuk eindexamen cadeau !! ik zou graag 4 kaartjes winnen :D dan kan ik hopelijk mezelf troosten of feliciteren met mijn diploma
 • Reactie door Dennis van Gelder op 11/05/2009
  Hallo, Ik ga volgend jaar VWO doen, ik zit nu dus nog in groep 8! Het lijkt me heel leuk om met een paar klasgenootjes naar Walibi te gaan, mijn moeder brengt ons wel en vermaakt zichzelf wel ergens in de buurt van het park. Leuk toch om zo de basisschooljaren af te sluiten? Groetjes
 • Reactie door Cindy op 11/05/2009
  Als ik aleen al aan examen denk...begin ik te beven...,laat mij dan maar lekker de ontspannren rillingen in WalibiWorld beleven...!!!
 • Reactie door Charlotte S. op 11/05/2009
  hoihoi mensen van de redactie! Ik wou jullie heel graag wat vragen: Ik zou heel graag mijn zusje eens verassen. Ze is namelijk bijna jarig (op 25 mei). En in tegenstelling tot sommige andere mensen is dit ook echt waar. Het zou echt een super cadeau zijn als ik 2 kaartjes voor walibi kan krijgen. Gezellig met z'n 2-tjes weg! Oeh, dat lijkt me echt leuk. Uiteraard weet ik niet of de kaartjes al weg zijn, maar ik zou ze heel graag hebben als verjaardagscadeau. Jullie zijn top! Alvast bedankt, Liefs, Charlotte - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • Reactie door Charlotte S. op 11/05/2009
  oh, jammer. Er staan allemaal streepjes. :( Dat was niet de bedoeling. liefs,,
 • Reactie door Nick Nikkels op 11/05/2009
  - Heey, Ik en mijn virenden hebben dit jaar ook examens, Het is lang studeren en daarom hebben we weinig vrijetijd over om leuke dingen te doen.. Na mijn examens ga ik bij de Landmacht, daar doe ik een interne opleiding voor onderofficier. Dat betekent dat ik mijn vrienden weinig tot niet zal zien. Daarom zal ik graag nog een keer wat leuks met ze doen voordat ik aan mijn opleiding in Weert begin en ik ze niet meer zal zien. Nick -
 • Reactie door eric op 11/05/2009
  ik wil graag 4 kaartjes voor walibi omdat ik er nog nooit ben geweest en mijn riendin ook niet en heb niet veel geld want zit nog op school en zij ook en dan zoude we graag 2 vrienden mee willen nemen zodat we tog nog wat leuks kunnen doen want moet vaak lang en hard studeren en een beetje ontspanning zou mij en me vriendin wel goed doen
 • Reactie door Nicole op 11/05/2009
  Ik heb nu drie jaar achter de rug waar ziekte op ziekte volgde (ik heb nu pfeiffer, ziekte van lyme gehad en ben nu bezig met het overkomen van mijn depressie) en na mijn eindexamen ben ik eindelijk klaar met alles en ik hoop dan ook mijn depressie overkomen te zijn dus een dagje walibi zou daar heel erg aan bijdragen! Ik zou dit graag met mijn vriend willen gaan doen dus graag 2 kaartjes (meer zijn altijd welkom! ;-) )
 • Reactie door Marielle op 11/05/2009
  Omdat mijn lieve vriend wel examen doet en hij heel goed ervoor leert (4)
 • Reactie door wendy viskil op 11/05/2009
  wel fan van deze site en ik ga afstuderen!! graag 4 kaartjes..voor mijn moeder, zus en haar vriendje en ik natuurlijk!! een gezellig familie uitje!
 • Reactie door willeke kikkert op 11/05/2009
  We mogen woensdag met de hele brugklas naar Duinrell. Maar we hebben wel erg pech: de nieuwste super8baan gaat pas donderdag open......Dat verdient een walibietje....
 • Reactie door Jolanda op 12/05/2009
  Het lijkt mij gewoon ontzettend gaaf om daar heen te gaan toch.
 • Reactie door M. Van Oorschot op 12/05/2009
  Mijn nieuwe vlam wordt in haar laatste jaar tegen gewerkt door haar lerares waardoor ze haar diploma mis gaat lopen.
 • Reactie door ukkie op 12/05/2009
  Deze school bijna afgerond onze agenda's waren bomvol al die stress is toch niet gezond? nu willen we even alleen nog maar lol stuur maar 4 kaartjes naar mij we willen in die grote achtbaan en niet naar de kinderboerderij voor we met onze opleiding doorgaan
 • Reactie door lizette op 12/05/2009
  Ik heb een super, suuuper vriendin. We zitten in het examenjaar van de HAVO. Als ik een vraag heb (dat komt best vaak voor) over bv de lesstof staat zij altijd voor mij klaar en neemt ze de tijd ervoor. Ze stopt niet voordat ik haar ervan overtuigd heb dat ik het helemaal snap! Met name door haar zit ik nu in het examenjaar en slaag ik misschien wel!:) Ik zou toch zo graag iets terug willen doen... En dat zou misschien met die 2 vrijkaartjes kunnnen!.. Tzou in iedergeval helemaal geweldig zijn!
 • Reactie door Bruneel Jonas op 12/05/2009
  Ik zou supergraag naar Walibi gaan. Ik doe dit jaar mijn H. Vormsel en ik zou dit een supertof cadeau vinden.
 • Reactie door Monique op 12/05/2009
  Ik heb een zwaar jaar gehad op school en mijn 3 beste vriendinnen hebben mij supergoed gesteund en geholpen/bijgestaan. Graag zou ik ze willen verrassen met een uitje naar Walibi. Daarom zou ik supergraag 4 kaartjes willen winnen. Dat lijkt me helemaal te gek.
 • Reactie door Danielle op 12/05/2009
  IK ZOU HET LEUK VINDEN OM NAAR WALIBI TE GAAN OMDAT: 1. de Goliath de snelste en hoogste achtbaan is waar ik heel hard bij kan gillen om de examenstress te vergeten 2. de Space Shot mij zo snel lanceert dat ik over heel walibi kan kijken 3. de El Condor alle examenstof weer uiit het hoofd schud 4. de Excalibur het toetje van de el condor is en ervoor zorgt dat er geen wiskunde som meer bij blijft 5. de Flying Dutchman Goldmine me weer op het goede stressloze pad zet 6. de II Gladiatore die verslaat de zware examens 7. de Xpress, die zorgt voor een onbezorgde tijd 8. de Splash Battle waarin ik weer even kind kan zijn en het plezier weer inzie! 9.de El Rio Grande voor een rustgevende tour langs het water, die misschien best spannend is! 10. Robin Hood, deze laat de wachtttijd tot de uitslag versnellen! DUS DAAROM WIL IK NAAR WALIBI!
 • Reactie door Danielle op 12/05/2009
  ps. 1 of 2 kaartjes!
 • Reactie door Sandra op 12/05/2009
  helllluuupppppppppp ik wil even weg uit de boeken ............ dus hoop ik naar walibi te mogen gaan !!
 • Reactie door Esther op 12/05/2009
  Zak liever in de Goliath met 100 km per uur, dan voor mijn examen door t vak natuur! W alibi A ltijd L achen I n B iddinghuizen I love it!
 • Reactie door niko blink op 12/05/2009
  ik wil dat
 • Reactie door hans winkens op 12/05/2009
  Graag 4 kaartjes opsturen richting Limburg, daar waar de mensen met de zachte G spreken.Graag zou ik mijn twee jongens van 8 en 10 eens willen verrassen in die fantastische achtbanen van Walibi World. Groetjes uit Limburg !!
 • Reactie door R op 12/05/2009
  Ik heb ze verdient omdat ik vorig jaar mijn examen in en keer haalde! en ik was de een van de weinige die geslaagd was in mijn klas en had niets gekregen, en vind dat ik toch een uitje mag hebben en om te vieren. En ik zou het heel fijn vinden als ik er 5 mag! Dat zou echt heel geweldig zijn. Bedankt voor de kans om de kaartjes te krijgen! :)
 • Reactie door Carlissa op 12/05/2009
  Ik doe geen examens dit jaar, maar ik vind dat ik ze toch moet winnen omdat ik ben verhuisd en heel erg graag met m'n vriendinnen ergens heen wil omdat ik ze zo erg mis. Ik zie ze nu minder vaak & daarom wil ik graag een x met ze naar walibi. Daarom zou ik graag deze kaartjes winnen!:D ps. ik zou er 4 willen :$
 • Reactie door Yvonne van Kesteren op 12/05/2009
  Mijn zoontje van 5 (zit in groep 1, heeft geen examens dit jaar en is dan natuurlijk ook scholier) heeft op de 1e dag van de meivakantie zijn onderarm(pje) op een ernstige manier gebroken (er zat gewoon een zwanenhals in!) dus we konden weinig leuke dingen met hem doen. Zodra het gips eraf mag (over een week of 4) zou het natuurlijk leuk zijn als we naar WalibiWorld konden! Met 2 vrijkaartjes zouden we al hartstikke blij zijn hoor, scheelt ons toch weer de helft aangezien we met zijn vieren zijn!
 • Reactie door Lisa op 12/05/2009
  Ik wil graag naar Walibi omdat al mijn andere vriendinnen na het laatste examen, wiskunde B, naar Blanes gaan, zo heb ik ook nog een leuke dag! Twee kaartjes zouden mooi zijn!
 • Reactie door Sandro Kruithof op 12/05/2009
  Ik had gisteren examen moeten doen maar dacht dat het 11 juni was:(.Moet ik blijven balen of ga ik gillen en schreeuwen in Walibi.
 • Reactie door Shard Pardal op 12/05/2009
  Ik zou super graag 4 kaartjes willen winnen voor Walibi. Volgende week beginnen de eindexamens van vwo, dus 't is nu 3 weken lang stressen, en daarna lekker ontspannen in Walibi lijkt me geweldig! Ik ben er verder ook nog nooit geweest en m'n vriend (die ik dan uiteraard meeneem) zegt dat dit echt zijn favoriete pretpark is en hij wil deze zomer echt graag erheen gaan. Verder zou ik dan m'n schoonmoeder en zijn zusje mee willen nemen, ik kan daar altijd terecht en ze werkt veel! Zij verdienen 't ook echt!
 • Reactie door Frank op 12/05/2009
  Ik hoef die kaartjes niet voor mezelf maar voor mijn zus en haar vriend (18). Ik zit in 2 havo/vwo en ben vorig jaar blijven zitten. Mijn zus heeft me dit jaar super geholpen en zij verdient die kaartjes gewoon!! Voor naar haar examen (6vwo)
 • Reactie door Mike Moens op 12/05/2009
  IK BEN BIJNA JARIG (25 MEI) EN WORDT DAN 6 JAAR. IK ZOU GRAAG MIJN PAPA, MAMA EN ZUS VERRASSEN MET 4 KAARTJES ! PLEASE, PLEASE, PLEASE ZOU IK A.U.B. 4 KAARTJES MOGEN ??
 • Reactie door Timothy Bovens op 12/05/2009
  Ik en mijn friends verdienen de kaartjes omdat we helemaal weg zijn van spanning en sensatie .. en natuurlijk de adrenaline !! we zin met 5 vrienden en ik zou ze graag wat trg willen doen na alles wat ze voor mij en me lieve vriendje hebben gedaan !! Hoop dat ik de kaartjes win , want dan heb ik eindelijk eens iets dat ik voor hun kan doen .. en mezelf natuurlijk !! Alvast succes allemaal en laten we duimen !! greets Van Tsimmy
 • Reactie door Wesley op 12/05/2009
  De reden waarom ik de kaartjes zou moeten winnen is omdat ik graag mijn ouders wil verrassen .. Hebben net een moeilijke tijd achter de rug na het verlies van mijn broertje , :( en zou graag eens wat echte familie plezier willen geven aan mij en mijn ouders .. Dat zouden we nu wel goed kunnen gebruiken !! Hoop dat ik zal winnen .. Voor iedereen .. veel gluk !!
 • Reactie door Paulien op 12/05/2009
  Het zou een fantastisch begin van de vakantie en een nog betere afsluiter van de examens zijn als ik met mijn vriendinnen naar walibi zou kunnen gaan. We zijn no nooit naar walibi geweest en zouden het allemaal super vinden om te doen. Met ons achten in een lange rij aanschuiven zou zelfs lachen zijn. vooral als we allemaal helemaal nat uit de Rio grande komen!! 8 kaartjes graag!!!!!! groetjes Paulien
 • Reactie door Karin op 12/05/2009
  Ben een alleenstaande mama van 2 studenten. Niet altijd maken en ook veel examenstress. Mssh nog het meeste van de 3. Verdienen wij daarna dan geen ticketjes Walibi. Groetjes
 • Reactie door Jasminke op 12/05/2009
  Ik verdien gewoon 2 kaartjes omdat mijn ''herhaal' 4541 was Xx
 • Reactie door Nancy van Essen op 12/05/2009
  Ik zou graag tenminste 2 kaarten willen hebben om met mijn vriend. Eens goed lekker uit onze dak te kunnen gaan na heel wat weken blokken en toetsen en de examen vrees. Want ik kan dan ook ten minste ergens naartoe gaan want door mijn vele huiswerk was ik thuis opgesloten. Veel liefs van Nancy
 • Reactie door Freek Drenth op 12/05/2009
  Ik zou met mijn vrienden naar walibi willen, omdat ik dit jaar examen en 2 van mijn vrienden volgend en weer 2 vrienden het jaar daarna(dus ze zijn druk) en we hebben vaak afgesproken om naar Walibi te gaan maar dan kon op het laatste moment iemand niet dus dit is altijd leuk.
 • Reactie door Freek Drenth op 12/05/2009
  5 kaartjes graag (sorry was vergeten bij te zetten)
 • Reactie door robert op 12/05/2009
  hmm, geen examens voor mij dit jaar. daar moet ik nog 2 jaar op wachten. maar toch is een dagje ontspannen altijd welkom. en als jullie die kaartjes toch over houden zou ik er wel 5 willen(liefst meer natuurlijk, maar lieve koekjes worden niet gebakken:))
 • Reactie door demi koning op 12/05/2009
  hallo, ik wil echt heel graag kaartjes voor walibi world maar doe geen examen. ik zou heel graag kaartjes willen omdat ik vind dat ik het wel verdien ik heb namelijk voor best veel dingen heel hard moeten knokken om het te bereiken en heb er uiteindelijk mooi resultaat bij gehad en ik wou om dit allemaal mooi aftesluiten graag 4 kaartjes naar walibi world winnen. Een gedicht (zelf gemaakt) : In een leven heb je hoop en verdriet altijd zou je moeten vechten of je wil of niet uiteindelijk krijg je er iets voor terug dan kan je andere helpen en geef je ze een steuntje in de rug altijd hopen we op een goed einde al gebeurt dat soms niet toch zal het ooit gebeuren ee3n wereld zonder verdriet.
 • Reactie door Heleen op 12/05/2009
  Ookal is het bijna eeuwen geleden dat ik eindexamen heb gedaan, zou ik het toch heell leuk vinden om 4 kaartjes voor Walibi World te winnen!
 • Reactie door Lindsay op 12/05/2009
  Met wie moet ik in bed duiken om twee kaartjes te winnen?
 • Reactie door Danille op 13/05/2009
  Ik doe dit jaar eindexamen VWO, volgend jaar ga ik studeren. Ik zou graag 2 kaartjes willen winnen omdat ik dan mijn middelbare schoolperiode kan afsluiten met een leuke dag om aan terug te denken. Ik wil mijn vriendin verrassen, we hebben allebei dit jaar keihard gewerkt om zo ver te komen. We doen namelijk een 2-jaar-in-1 traject. Het is supermoeilijk en op zware dagen heeft ze mij gemotiveerd en gesteund. Na dit schooljaar zal ik haar heel weinig zien omdat we allebei in een andere stad gaan studeren en als ik de kaartjes win, kunnen we nog een keer samen alle (leuke) spanning delen. Zonder haar was ik nooit zover gekomen! Dus deze kaartjes gebruik ik als bedankje voor mijn beste vriendin.
 • Reactie door Roshni op 13/05/2009
  ik ben 15 jaar en ik doe dit jaar examen VMBO TL. Mijn zu van 18 doet dit jaar ook hetzelfde examen. Ik wil der veel suc6 wensen! als we slagen kunnen we samen misschien naar walibi groetjes Roshni
 • Reactie door verliefd op 13/05/2009
  Hallo, ik ben verliefd, en wil graag in walibi world, mijn verkering aanvragen. x
 • Reactie door Wesley de Breij op 13/05/2009
  Oh ik zou het heerlijk vinden om met mijn beste 3 vrienden na ons eindexamen naar Walibi te gaan das heerlijk ontspannen
 • Reactie door renee op 13/05/2009
  Mijn zus ( VWO ) en ik ( VMBO ) moeten dit jaar gelijk examen doen. Op donderdag 28 mei hebben we allebei ons laatste examen. Het zo ons fantastisch lijken om vrijdag 29 mei met z'n 2e naar Walibi gaan en daarna wat eten. Ik kijk er nu al naar uit! Groetjes Renee
 • Reactie door daisy op 13/05/2009
  omdat toen ik daar voor het eerst en de enigste keer heen ging ik een gebroken ruggewervel had en nergens in mocht en alleen maar naar iedereen mocht kijken die veel plezier beleefde in de leuke achtbanen . dus ik zou het graag een keer over willen doen nu het genezen is
 • Reactie door Myrthe op 13/05/2009
  Hallo daar. Mijn beste vriendin en ik zwemmen helaas niet zo in het geld. Zij woont door vervelende omstandigheden al twee jaar op zichzelf, dus moet huur, eten en kleding betalen van haar studiefinanciering en werk in de albert heijn. Dit is gewoon heel zwaar voor haar en als ze iets leuks wilt doen, moet ze daar lang voor sparen. Ikzelf daarintegen woon wel nog thuis, maar ook ik heb het niet zo breed. Ik heb twee baantjes, maar aangezien ik me nu aan het concentreren ben op mijn eindexamen ligt dat ook even stil. Dus helaas kan ik haar niet van mijn eigen geld meenemen. Daarom zou ik het helemaal geweldig vinden als ik haar zou kunnen verrassen met een dagje uit. Bovendien heb ik dan zelf ook een te gekke dag, wat helemaal mooi meegenomen is. Helaas ben ik niet de enige die dit wilt, aan de bovenstaande reacties te zien. Maar wie weet. 'Wie niet waagt, wie niet wint' zeggen ze toch? Groetjes
 • Reactie door Johnny Kinket op 13/05/2009
  Wow, ik zou wel graag 2 kaartjes willen winnen!! Super!!
 • Reactie door Marwaaa op 13/05/2009
  Me zusje en ik zitten in onze eindexamen-stress-fase, ik word nu al gek van haar. Maar nu jullie het over Walibi hebben ik heb met haar gewed dat ik na me laatste examen iets geks wil doen namelijk al mijn examenbundels meenemen naar Walibi(nee ik ga ze niet daar verkopen). En dan als ik in The Goliath zit(ja precies dat ga ik doen) ze 1 voor 1 door de lucht gooien! Yaaay zou dat niet cool zijn? Vliegende examenbundels! 6 kaartjes graag!
 • Reactie door Maha op 14/05/2009
  Amaai amaai mensen van de redactie, kunnen jullie gedachten lezen?! Hoe weten jullie dat ik naar Walibi wil gaan?!? Confused! Mijn zusje(VMBO) en ik(HAVO) hebben allebei examens en als je zegt stress dan is het t zacht uitgedrukt. We vliegen elkaar net niet in de haren. En omdat we mode gaan doen volgend jaar willen we een t-shirt ontwerpen alleen we weten niet wat we erop moeten zetten en waar we het moeten dragen, maar nu natuurlijk wel! " Bye Bye school, welcome Walibi , groetjes Loesje" En dat is dan 7 kaartjes s.v.p
 • Reactie door melissa op 14/05/2009
  het zou geweldig zijn om de kaartjes te winnen. want ik ik vind dat ik ze wel heb verdiend al zit ik niet in het examen jaar. heb een klein beetje moeite met de nederlandse taal. dus als dat mis is sta je voor elk vak wel slecht. ik had in de 2e periode 7 onvoldoendes. en ik heb elke dag gebikkelt om het te halen om over te gaan dit jaar. en het is me gelukt. ik sta nu maar 1 onvoldoende. !! ik zou graag 4 kaartjes willen als het kan. kan ik mijn beste vriendin mee nemen omdat ze me zoveel heeft geleerd.
 • Reactie door melissa op 14/05/2009
  het zou geweldig zijn om de kaartjes te winnen. want ik ik vind dat ik ze wel heb verdiend al zit ik niet in het examen jaar. heb een klein beetje moeite met de nederlandse taal. dus als dat mis is sta je voor elk vak wel slecht. ik had in de 2e periode 7 onvoldoendes. en ik heb elke dag gebikkelt om het te halen om over te gaan dit jaar. en het is me gelukt. ik sta nu maar 1 onvoldoende. !! ik zou graag 4 kaartjes willen als het kan. kan ik mijn beste vriendin mee nemen omdat ze me zoveel heeft geleerd.
 • Reactie door Ine Talboom op 14/05/2009
  Hellaa , ik weet niet welk vak is als laatst zou hebben want dat is nog niet verteld geweest maar WALIBi lijkt mij dikke fun !! Ik zou dan graag mee als 1 kaartje hebbebn want ben van dit jaar af internaat en dan kan ik me nog eens goed met een vriendin van daar laten gaan !! Ik zou het super vinde die te winne maja ast ni zo is dan ist spijtig ma ik kan toch proberen fni ? XP Kzou et gewoon mega plezant vinden en zo en ja de rest SUCCES me het winne van e kaartjes heh xxx Ine
 • Reactie door maikyy op 14/05/2009
  Het zou super zijn om deze kaartjes te winnen om mijn zusje van 7 te verrassen , die heeft het momenteel erg zwaar. Over dag is ze een heel vrolijk meisje maar zodra ze naar bed toe moet zie je haar veranderen in een angstig meisje omdat ze heel erg last heeft van nachtmerries. dus ze verdient het echt om zich even lekker uit te kunnen leven in een pretpark. We zijn met zijn 4
 • Reactie door roy op 14/05/2009
  dit zou mooi zijn om te winnen gezellig met mijn vriendin naar walibi het zou nog mooier zijn als ik de kaartjes zou winnen dat we kunnen gaan als we anderhalf jaar verkering hebben dat zou het mooiste zijn en ook nog volgende maand exames dit kan een leuk dagje worden om beetje te relaxen en de exames te vergeten we zijn met 2 personen
 • Reactie door Daan op 15/05/2009
  Nog geen grote kids die examens doen, maar wel kleine kids die (ook) veel geld kosten. :) Daarom zou ik wel graag 4 kaartjes willen winnen, zodat ons gezinnetje ook eens een leuk dagje weg kan. Mijn man roept al jaren: als ik ooit in Walibi kom, dan ga ik in de El Condor... Wij willen dat wel eens zien, gnagnagna...:)
 • Reactie door Tamara op 15/05/2009
  Ik heb het nodig :( Helemaal druk in de examens, vergeet ik helemaal om lowlands kaartjes te kopen. Uitverkocht! Dus daarom graag iets anders leuks en walibi.. ja dat zou gewoon supertof zijn :D
 • Reactie door elvira lindner op 15/05/2009
  De examens zitten er voor mij net op, het vriendje is hem met kerst gesmeerd. Maar verder gaat het helemaal top en 2 kaartjes voor walibi klinkt zeker niet verkeerd!
 • Reactie door Mirjam op 16/05/2009
  Ik ga na mijn examens in juli naar Engeland voor n jaar. Mijn vriendinnen zijn helemaal gek van Walibi en alleen ik ben er nog nooit geweest(ik was helaas ziek toen we met z'n allen zouden gaan). Ik zou dus ontzettend graag 5 kaartjes willen, dit zou voor ons allemaal een geweldige afsluiting zijn van een hele bijzondere vriendschap! Groetjes, Mirjam
 • Reactie door Shirley op 16/05/2009
  Hej Scholieren.com ik zou zo ontzettend graag de kaartjes willen. de laatste tijd was heel erg druk, ik ben aan het verhuizen en aan het leren tegelijk daarom zou ik na mijn havo examens heeeeeeeeeeeel graag samen met me vriend naar Walibi willen!!! om ff lekker de spanningen weg te gillen.....!!! Alvast heel erg bedankt!! & wat een super leuk idee om de kaartjes weg te geven..! groetjes Shirley
 • Reactie door kyra op 16/05/2009
  Jarenlang gestudeert en nu slagen! In walibi, al je stress vergeten en lekker uitwaaien. Iets anders aan je hoofd dan hebben dan leren. Het zou geweldig zijn met 2 personen geweldige dag in walibi te hebben. Groetjes Kyra, Succes met jullie examens!
 • Reactie door Suria op 16/05/2009
  In de Goliath Zittend, alle stressdagen achter de rug/ Even nergens aan denken en keihard gillen ! Wie wilt dat nou niet :D.
 • Reactie door Lien op 16/05/2009
  WHAAAA WHAAAA WHAAAA ... zoo hard roep ik in de atracties ! Zoo veel Kriebels in de buik ! En daarna natuurlijk stoer doen da het KEIII zalig was en da ik NIIX heb gevoeld :D Morgen zou ik met de chiro naar walibi moeten gaan maar ik kan niet mee omdat ik moet studeren , JAMMEEUUURR ! Misschien gunnen jullie mij die kans om dan toch te gaan ? Voor 4 personen ! Dankjeweel en voor de rest Iedereen veel Succes :) X BLOKKEEUUHH IS DE BOODSCHAP !
 • Reactie door Hava op 16/05/2009
  Hahaha ... Oke ,, en nu Serieus ! :D ik wil zo graag naar Walibi ,, Maar van onze leerkracht mogen we dat niet ! :( ik zou graag 8 kaartjes willen voor mijn vriendinnen & vrienden & ik ! :)
 • Reactie door gina op 16/05/2009
  Mijn stiefmoeder vangt elke 2 weken in het weekend mijn neefje op. Ik ben heel blij dat hij komt en we doen dan vaak leuke spelletjes met het gezin. Nu wil ik graag iets teuggeven. Zeg maar 1 groot spel de hele dag en gratis. Waar kan dat beter met z'n vieren dan in Walibi?Kan ik gelijk ff bijkomen van mijn schoolweek. Alvast bedankt en doeg
 • Reactie door Tamara op 16/05/2009
  Voor de verjaardag van mijn vriendje en dan als verrassing gaan zijn beste vrienden dan mee! Hij is helemaal weg van Walibi! Ik zou dan het liefste 6 kaartjes hebben :)
 • Reactie door Serife Yilmaz op 16/05/2009
  1 kaartje om 1dag naar walibi world te gaan zou ik wel willen hebben. ik heb nu zo'n examen stress aan my hoofd , Dat ik wel eens 1 dag zonder niets te denken en lekkker ontspannen naar walibi world wil gaan...
 • Reactie door Rosanne op 16/05/2009
  Wij hebben ons al zo lang niet meer uit geleeftd, dus het is wel weer eens tijd om ons (met z'n viertjes) flink uit te leven! Ex-Collegas here we come?!?
 • Reactie door gerwin tillema op 17/05/2009
  Ik zou het heel erg tof vinden als een vriend van mij kaartes zou winnen voor Walibi. Hij heeft 1maand geleden gehoort dat hij de ziekte ''tyfus'' heeft. Hij zit in het examen jaar van 5havo. Hij gaat toch wel examens doen ondanks hij erg ziek is. Hij kan zich niet optimaal voorbereiden en ik zit er ook heel erg mee. Het blijft 24uur per dag in mijn achterhoofd spelen. (ook tijdens het leren dus, wat erg vervelend is). Ik hoop dat iedereen hier heel erg meeleeft met mijn vriend, en moge hij snel weer beter worden, en zijn examens halen. Natuurlijk wens ik ook iedereen grote succes bij het maken van de examens voorzowel havo als vwo. Ik ga zelf ook exmane doen(havo 5). Ik zou het leuk vinden als ik met mijn vriend en onze vaders naar walibi kan. 4 kaartjes zouden dus erg van pas komen nu
 • Reactie door Gerwin TIllema op 17/05/2009
  Erg jammer dat jullie mij niet doorlaten. Mag/durf ik er eindelijk over vertellen, komt het niet door de zogeheten ''filter''. Erg jammer:(
 • Reactie door Kaatje op 17/05/2009
  Ik zit niet in mijn eindexamenjaar, maar ben dit jaar eindelijk weer met school begonnen! Dit was een erg grote stap, en het loopt allemaal niet zo soepel op school. Slechte begeleiding, slechte opleiding etc. Dit zou dus een mooie opsteker zijn!!! We willen met zn 4en gaaN!
 • Reactie door Linda op 17/05/2009
  Hoewel ik geen examen doe, vind ik toch dat ik twee vrijkaarten voor Walibi World verdien. Waarom? Omdat ik de afgelopen tijd wel waanzinnig veel werk voor wiskunde heb gedaan!
 • Reactie door Lisanne op 17/05/2009
  Ik wil super graag die kaartjes winnen omdat ik m'n hoofd nu helemaal vol zit met informatie en een aantal rondjes in een wilde achtbaan na het eindexamen m'n hoofd zeker weer leeg zou schudden
 • Reactie door Claudia op 17/05/2009
  IK VERDIEN HET!!!... omdat ik altijd bereid ben om mijn klasgenoten te helpen in dit moeilijke en zware examenjaar. Wanneer wij een proefwerk of examen hebben vragen mijn klasgenoten mij altijd om hulp omdat ik heel erg slim en behulpzaam ben. Dit kost mij best veel moeite en tijd maar dat vind ik niet erg, ik doe het graag! (mag ik 2 kaartjes hebben?)
 • Reactie door Dorien op 17/05/2009
  Hoi, ik doe geen examen ( zit op de basisschool) maar wil zoooooooo graag mijn ouders en zus verrassen. Natuurlijk wil ik zelf ook graag. Groetjes Dorien en tot gauw
 • Reactie door swart op 18/05/2009
  Na een zeer zware periode, leren voor je eindexamen en eindexamen doen terwijl je vader ongeneeslijk ziek is, zou ik graag voor onze dochter een ontspannend dagje uit willen. ZE VERDIENT HET, na al die zorgen! Even alleen maar leuke dingen en ja het leukste zou zijn n of twee vriendinnen mee....dus graag 2 of 3 kaartjes
 • Reactie door Juno David op 18/05/2009
  Mijn rede dat ik de kaartjes zou willen is: ik heb 3 zussen en 2 broers, omdat we dan met mij, mijn moeder en haar vriend erbij met 8 personenen zijn is het te duur. daarom zou het echt geweldig zijn als ik die 8 kaarten voor ons win!!!!!!!!
 • Reactie door Mylen Daniels op 18/05/2009
  Ik vind dat mijn zusje deze kaartjes verdient omdat ze voor het tweede opeenvolgende jaar haar HAVO examen doet, en ik vind dat ze wel een cadueatje heeft verdiend als ze dit jaar wel slaagt. Zet hem op zusje!
 • Reactie door Saraah op 18/05/2009
  hallo, ik heb het een tijdje heel moeilijk gehad, ik wou niet meer leven en m'n vriendin heeft me erdoor geholpen. mijn vorige examens waren door m'n problemen niet al te best. nu gaat het beter met me en mijn punten op school worden beter, door hard te studeren. ik ben al volop aan 't leren voor m'n examens want ik moet erdoor zijn. ik zou graag mijn beste vriendin willen verrassen door met haar een dagje naar walibi te gaan en haar zo te bedanken voor alles wat ze voor mij heeft gedaan, want zonder haar steun had ik er niet door gekomen! ik zou dus graag 2 kaartjes wensen, groetjes
 • Reactie door bente op 18/05/2009
  ik heb eindexamen en heb bijna geen tijd meer voor mijn vriend. daarom zou ik graag wat afleiding willen en wat tijd samen met me vriend door te brengen. dus zou graag 2 kaarten willen winnen! greetzz
 • Reactie door laura op 18/05/2009
  Waaaaaahhhhh,morgen begint het voor mij; Nederlands!!! Mijn zenuwen zijn zo heftig dat ik het gevoel heb dat ik al in een rollercoaster zit.
 • Reactie door laura op 18/05/2009
  Ojee,vergeet ik het aantal kaartjes te vermelden.............kun je na gaan hoe nerveus ik ben :D Graag 4 aub Groetjes Laura
 • Reactie door ClautjeMiauwtje op 19/05/2009
  Ik zou graag 2 KAARTEN voor WALIBI WORLD willen winnen, 1 voor mijn vriend en 1 voor mij. WAAROM? Omdat we allebei examens hebben gehad! Ik HAVO-EXAMEN en mijn vriend moest een ICT-examen afleggen. Hebben we wel VERDIEND toch, een dagje Walibi?
 • Reactie door annemieke op 19/05/2009
  ey! geslaagd... feestje vieren!, en gezakt dan maakt walibi de vakantie toch nog super vet of niet!!!!!!!? 4 kaartjes zouden fijn zijn;) xxx!