Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Rob tekent: Universiteit

Geschreven door Rob op 28/04/2009
Nieuws: een teleurstellend bezoek aan de Radbouduniversiteit Nijmegen van volgend jaar, beschreven door scholierencolumnist F Toussaint in Trouw.

Rob geeft iedere week zijn dromerige kijk op de actualiteit. Meer Rob? Kijk op www.roodgras.nl. [plaatje:2]

 
 • Reactie door Jon op 28/04/2009
  ik houd van de stripjes van Rob en ga ze zeker vaker lezen
 • Reactie door gus op 28/04/2009
  Ik heb deze strip al vijf keer uit en vind 'm supergoed!!!
 • Reactie door Swen op 07/05/2009
  Waarom ik Wil Winnen, Wel Walibi is ge Weldig leuk!
 • Reactie door aaron op 07/05/2009
  ik wil kijken of mijn zus in die hoge achtbaan durft!!!!
 • Reactie door Chantal op 07/05/2009
  Ik MOET naar Walibi, omdat ik mn moeder mee wil nemen om te skydiven en ze daar heus zelf geen kaartje voor gaat kopen ;)
 • Reactie door dinie op 07/05/2009
  mij vriendin verdiend het om een keer een heerlijk ontspannen dagje te hebben in walibi. omdat ze hele dagen aan haar huiswerk zittt, en niet zo veel tijd meer heeft voor haar vriendinnen.. we zijn met ze 4're ik vind dat ze het verdiend omdat zze zo goed haar best doet.. ze staat altijd wel voor ons klaar, ook al heeft ze het zo zwaar...
 • Reactie door leanne op 07/05/2009
  W ij verdienen WALIBI A llemaal omdat we heel erg ons best doen op school! L ekker gek doen, dr houden wij wel van! I edereen op z'n kop, B ij WALIBI kan en is dat tp! I edereen wil mee, mr WIJ naar WALIBI is het beste id!
 • Reactie door Mmmm op 07/05/2009
  Wij zijn een hechte vriendinnen groep van 8 meiden. 2 van die 8 meiden lukt het misschien niet om dit jaar over te gaan wat zal betekenen dat ze uit hun vertrouwde klas moeten. Dit vinden wij allemaal erg jammer want we doen allemaal wel heel erg ons best voor school! waardoor we alleen in de vakanties met ze alle kunnen afspreken. Als wij met ze alle een dag naar walibi zouden kunnen gaan zou dat erg leuk zijn omdat we dan toch nog iets leuks hebben om naar uit te kijken!!
 • Reactie door Rozemarijn op 07/05/2009
  Omdat ik heb besloten om 2 studies wil gaan doen En omdat ik dan niet wil verdroten Dat ik niet naar Walibi kon toen.
 • Reactie door Joyce op 07/05/2009
  Ik wil dolgraag naar Walibi omdat ik graag eens goed door elkaar geschut wil worden ;)
 • Reactie door B. op 07/05/2009
  3 kaartjes winnen van dit geweldige park zou veel goed maken na zoveel blokken en hopen dat we dan ook nog verder kunnen naar het volgend schooljaar dan wordt dit misschien een mooie afsluiting
 • Reactie door Anna Schaap op 07/05/2009
  Heerlijk even geen stress, maar uitwaaien in de achtbanen en genieten van de vrijheid....
 • Reactie door Fedde op 07/05/2009
  Ik moet naar walibi omdat ik nu, 11 dagen voor de examens nog steeds een muis arm heb! En als ik daarmee de examens moet maken verdien ik wel wat lol in walibi:D
 • Reactie door Wesley op 07/05/2009
  Ik zou graag naar walibi willen met mijn vrienden , we hebben een strak regiem op school en we verdienen ook wel een keer om eens lekker te kunnen ontspannen. We hebben het jaar goed ons best gedaan al zeg ik het zelf .
 • Reactie door Vivian op 07/05/2009
  Tja, gelukkig worden tegenwoordig de scholen wat opgeleukt! Je gaat tenslotte niet omdat je het er zo gezellig vind.. maar om te chillen. Dat kan wel in een fijne ruimte! Nou nog een manier om alles makkelijker in je geheugen op te slaan... dan ben ik sneller met mijn opleiding klaar! De braintrainer helpt: ik hou van Uni, ik hou van Uni :D:D:D
 • Reactie door karin op 08/05/2009
  Omdat ik ondanks mijn ziekte , die bijna 3/4 van mijn schooljaar heeft gespeeld, ik het examen toch ga halen. Ik sta er super goed voor. Ik ben wel toe aan zo'n heerlijk uitje met vriendinnen. We zijn echt een kliek met 3 meiden, dus ik hoop dat we deze dag gezellig mogen doorbrengen in Walibi
 • Reactie door roy ordelmans op 08/05/2009
  Na een jaar heel hard leren en studeren en het eindexamen dan wel dan niet halen het hele examenjaar is net een achtbaan pffff Een lekker dagje uit samen met mijn broer zou een hele leuke afsluiting zijn van dit jaar (met 2 kaartjes zouden we heeeeeeeeeeel blij zijn!!!
 • Reactie door Simon op 08/05/2009
  Het valt me op dat een heleboel mensen die Walibi kaartjes willen winnen, reageren op een stripje van Rob. Jongens en meisjes, jullie zitten verkeerd.
 • Reactie door Eleni op 08/05/2009
  Ik maak graag kans op 5 kaarten voor mijn vriendinnen en mij.Nu doen we nog alles samen. Dit is het laatste jaar op mijn school en ik zou het leuk vinden om samen nog eens lekker uit ons dak te gaan. We gaan allemaal een kant uit naar de volgende school en weten niet hoe het met onze vriendschap verder zal gaan, omdat we elkaar dan niet meer elke dag zien. Daarom lijkt me dit een fantastiche afluiting van het schooljaar
 • Reactie door Evelien op 08/05/2009
  waarom ik dit wil winnen is omdat ik dit jaar heel hard heb gewerkt om 3 diploma's binnen te krijgen voor brede school, onderwijsassistent en rsla opleiding.. met 4 vrienden zou ik als een relaxte dag 4 kaarten willen winnen!!
 • Reactie door LM op 08/05/2009
  Ik wil heel graag 5 kaartjes winnen voor Walibi World. Dan ben ik van plan niet met mijn vriendinnen te gaan, maar ik wil mijn gezin meenemen. Mijn zus doet dit jaar eindexamen HAVO en leert zich nu al twee weken helemaal kapot. Bovendien wordt ze deze zomervakantie geopereerd, en is hier heel zenuwachtig voor. Ik zou het super vinden om haar met een dagje Walibi World te verrassen en haar een beetje op te vrolijken, WANT ZE VERDIENT HET!!!
 • Reactie door Oscar Elsenburg op 08/05/2009
  Ik zit in de examenklas van het altra college. 8 leerlingen doen examen. de hele klas kan dus mee plus onze 2 juffrouwen. Het altra is speciaal onderwijs en wij zijn nog nooit op schoolreis geweest dus het zou erg leuk zijn!
 • Reactie door Simon op 08/05/2009
  Ik ben er inmiddels achter waarom, er stond een verkeerd linkje in het bericht. Mooi stom van me. Aangepast. :) :)
 • Reactie door G. op 21/10/2009
  ik snap er geen reet van. heb hem al drie keer gelezen. kan iemand het uitleggen ofzo? want ik ben dom. ja, dankjewel ciao h
 • Reactie door Simon op 21/10/2009
  Ik denk dat ie inspeelt op het gevoel van scholieren die voor het eerst op de universiteit komen. Grote enge ongezellige gebouwen (het lijkt wel alsof de bloemen gevangen zitten in de kelders zo ongezellig), waar oude enge en vreemde hoogleraren en wetenschappers rondlopen. In het stripje zie je een 'professor' van achter het meisje besluipen en haar dan met ingewikkelde wetenschappelijke apparaten haar gedachten beinvloeden. Plotseling vindt ze het heel leuk, maar dat komt dus door die gluiperige professor. Overigens ben ik het met je eens: dit stripje is niet zo makkelijk te begrijpen.
 • Reactie door mhFPGZDIrIFUUSrJ op 22/06/2011
  AFAIC that's the best asnewr so far!