Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Win: drie bloederige films

Geschreven door redactie op 14/04/2009
De schoonmaak van de Scholieren.com-burelen zet voort. Wat hebben we nog meer te vergeven? Om te beginnen liggen hier in een kast: drie bloederige Hollywoodfilms op dvd. Maken we er een filmpakketje van. Final Destination 1 en 2 en The Texas Chainsaw Massacre. Geen gekke films, wel lekker spannend.
Hebben? Laat een berichtje achter, en geef ons n goede reden om ze je op te sturen. Vergeet je emailadres niet in te vullen trouwens.

Update: prijs is weggegeven.

 
 • Reactie door Roy op 15/04/2009
  Ik wil ze graag winnen, omdat ik dan (als mijn ouders een avondje uit zijn) lekker met mijn vrienden kan kijken .Lekker rustig zonder ouders hihi
 • Reactie door Jules op 15/04/2009
  Je kunt beter vragen waarom niet?
 • Reactie door siewart op 15/04/2009
  lijk me wel leuk voor de verzameling, ik wil proberen zoveel mogelijk mooie films te verzamelen. ik heb er al 112 en wel er best nog wel een paar bij.
 • Reactie door Wendy op 18/04/2009
  Jullie moeten mij deze bloederige fims opsturen, omdat mijn vriendje niet zo houdt van deze soort films en ik dus nooit zo'n bloederige film kan bekijken in de bioscoop (aangezien ik altijd met mijn vriendje ga). Ik wil hem over deze "angst" helpen door het heel gezellig te maken thuis, en samen met hem deze film(s) te bekijken! ;) Ik zal zijn handje dan wel vasthouden!
 • Reactie door Marilyn op 29/04/2009
  Ik zou deze films wel graag willen winnen omdat ik verslaafd ben aan Horrors. Ik heb al heel veel horror filmpies gezien, maar deze alledrie nog niet, dat kan in principe wel in de krant:P
 • Reactie door huub derks op 08/05/2009
  Griezelen is mijn favoriete vrijetijdsbesteding, dus make my day!!!
 • Reactie door david mair op 08/05/2009
  Hoe enger hoe gaver, met nachtmerries vul ik mijn nacht.
 • Reactie door Simon op 08/05/2009
  Dag beste reaguurders: deze prijsvraag is al weggegeven. Waag het nog eens bij de volgende prijsvraag zou ik zeggen, want die komen er zeker weer aan.
 • Reactie door Elisabeth op 01/06/2009
  Ik zou supergraag deze horrorfilms winnen. Ik,mijn niicht en neven houden ervan om naar horrorfilms te kijken. Eens lekker griezelen met de hele familie zou ik wel zien zitten