Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

De Maatschappelijke Stage komt eraan!

Geschreven door Nick op 10/04/2009
Het zal je misschien ontgaan zijn, maar we zitten in de testfase van de Maatschappelijke Stage. Een paar scholen doen er al aan, in 2011 gaan lle middelbare scholieren ermee beginnen.
Ik was bij een zogezegde werklunch in Utrecht: zeven scholieren vertelden over hun ervaringen met de stages aan de staatssecretaris van onderwijs.


 
 • Reactie door kip op 15/04/2009
  en onze stomme school doet er weer aan mee.
 • Reactie door Baukje op 15/04/2009
  Net zoals de onze. Een paar weken van te voren nog gauw de informatie doorgeven en dan het ons zelf laten uitzoeken. Ach ja, het zal wel nooit veranderen.. ;-)
 • Reactie door mieke schendelaar op 17/04/2009
  Hoi Kip en Baukje, Weet je dat maatschappelijke stages ook juist heel erg leuk kunnen zijn?! dance4life, een stichting die jongeren actief wil betrekken bij de hiv en aids problematiek, biedt zo een interessante maatschappelijke stage aan! Je kunt met je hele klas meedoen, allerlei acties organiseren en zo geld ophalen voor de projecten van STOP AIDS NOW! De klas die het meeste geld heeft ingezameld mag zelfs mee op projectreis naar het buitenland ! Kijk maar even op www.dance4life.nl of het je wat lijkt voor je klas! Groetjes! Mieke
 • Reactie door leanne ^^, op 20/04/2009
  he lkkre jongen, ik vind jou eigenlijk wel aantrekkelijk, wil je een keer afspreke?
 • Reactie door T0m op 14/05/2009
  Ja, jammer dat wij op bejaarden moeten oppassen....
 • Reactie door hoi op 22/05/2009
  Op onze school kan je dat als module kiezen als je te weinig uren in je pakket hebt.