Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

De NPO is bezig met een nieuwe interactieve videoserie voor scholieren, over persoonlijke dilemma's. Om de serie zo herkenbaar mogelijk te maken, hebben ze jouw hulp nodig. Ben je tussen de 15-18 jaar en wil jij meedenken? Vul de vragenlijst in (5 a 10 minuutjes) en maak kans op een Bol.com bon van 10 euro. 

Meedoen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

HPV-campagne geen succes

Geschreven door redactie op 02/04/2009
De opkomst zakte uiteindelijk naar 50% en dat was een fikse tegenvaller voor de organisatie. Deze week staken alle betrokken partijen de koppen bij elkaar om te evalueren. De directeur: "We zullen veel individueler moeten praten met mensen. Misschien inderdaad op internetfora actief zijn." Meer bij de NOS. Eerder organiseerden we al een chat met het RIVM (de vaccinorganisatie), maar misschien dus binnenkort meer discussie op het forum?