Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Win PS3 game Pure

Geschreven door redactie op 31/03/2009
Wat slingert er hier nou door het kantoor? Het blijkt een nooit weggegeven Playstation 3 game: Pure. Nog netjes in verpakking. Jammer dat niemand hier een PS3 heeft, daarom mag jij 'm hebben. Gamer.nl schrijft: "Pure brengt het arcade racegenre terug tot de essentie." Volgens mij betekent dat dat 'ie wel vet is. Als je in de reactie uitlegt waarom juist jij die game verdient, dan doen we 'm naar je op de post.
Tip: we houden hier wel van flauwe grapjes.

Update: prijsvraag gesloten. Game weggegeven.

 
 • Reactie door Ik op 31/03/2009
  is gelijk een reden voor me ouders om een PS3 voor me aan te schaffeb (H)
 • Reactie door niels op 31/03/2009
  komt een vis bij de dokter, zegt de dokter "ik zie het al, uit de kom!"
 • Reactie door Kim op 31/03/2009
  hij is niet voor mij! ik heb geen ps3 links van de tv naast de rode bloempot staan. issie door Black Rock gemaakt? want dat hoor ik dus net pas van de broer van de achternicht van de hond van de buren he, oh en ik wist ook niet dat Black Rock de expert is op het gebied van vette racespelletjes. Enne, ik wist, ik bedoel iemand zei ook dat je online supervet kunt racen. Niet dat dit mij iets interessert, want ik ben natuurlijk een meisje. en meisjes spelen alleen hellboy en world of warcraft.
 • Reactie door juliet op 31/03/2009
  ik weet niet eens wat dat is .ik zou hem heel graag willen uitproberen
 • Reactie door lecomte bert op 02/04/2009
  30 maart 2009 - Ten huize Bert ------------------------------------------ Mijn broer Thijs neemt een pauze en gaat zoals altijd eventjes op de Wii spelen om zich uit te leven. Normaal gezien moeten we ons Wii-noodplan niet gebruiken. Maar toen, was het wel echt nodig ! Hij wou skaten met het Wii balance board, zo krijg je het gevoel dat je "echt" aan het skaten bent. Dat gevoel werd bij hem te groot. Hij deed net alsof hij buiten, in de open lucht was. "Klang, klan, boem, bong, tsjing, tsjang, PAF !!!" Nee, de pannen van de overvolle kasten zijn er niet uitgevallen omdat mijn pa patatjes wilde maken, maar het was mijn broer Thijs die even een "trippel-flip-flap" wilde proberen. Wat meer leek op "Klang, klan, boem, bong, tsjing, tsjang, PAF-flip-flap". Het eerste wat we deden is het noodplan uitroepen. Mijn nichtje Liv, speelde de knappe verpleegster, Robbe, de stoere dokter. En ik, euhm, ik was de "ramptoerist". Nadat hij door mijn neefje en nichtje veilig naar het ziekenhuis werd gebracht, tussen de rommel in de zolder, kwam de politie, mijn ouders, om de schade op te meten. Ze zeiden dat het er niet goed uitzag, en dat we de verzekeringen er moesten bijroepen. Toen die, mijn zus en broer, arriveerden zeiden ze: "Ja, normaal gezien, als we denken aan een noodplan, denken we toch aan een metro-station dat in brand staat, maar niet aan een puber die zijn kunstjes wilde tonen" Ik zei : "Ik heb hem nog gewaarschuwd, maar hij wilde niet luisteren. Hij zei dat hij een vriendinnetje ontmoet had aan wie hij zijn kunstjes wilde tonen, wat dus grandioos mislukt is. " Nadat alle hulpdiensten weg waren, kwam de pers aan. "Het nieuwsblad", "De Standaard", al de grote kranten. Toen ik hen vertelde wat er gebeurt was, stonden ze versteld. Ze dachten dat ze een artikel moesten maken over een skateboarder die erg gevallen was, maar niet over een Skate-Wii-er. Oei, oei, en daar arriveerde de koning al. Wat moet ik nu doen? Ik besliste om hen niet binnen te laten, ik wilde me weer niet belachelijk maken. Ik wilde bovendien nog kans maken op mijn job bij de koning als "bewaker bij de koelkas". Ik heb hem dan maar niet binnengelaten, ze hebben daar wel een halfuur gestaan. Toen ze uiteindelijk weggingen, keek ik, en zag dat er iets voor de deur stond. "Ja, Thijs, dit moet je zien !". Thijs kwam meteen naar beneden, nadat hij tweemaal van de trap gedonderd was, zag hij uiteindelijk wat er daar stond. "Yes, een PS3 met het spelletje Pure !". Maar wat gebeurde er dan, de chauffeur van de koning nam de PS3 en het spelletje terug mee. De koning had tegen zijn chauffeur gezegd dat hij ook maar eens deftig moest kunnen skaten, zodat ze in het vervolg via een skateboard naar hen conferenties kunnen gaan. "De hippe koning", stel je voor ! Maar wat moeten wij nu doen, we hadden er zo op gehoopt ! Als we dit spelletje niet krijgen dan zullen er wellicht nog ongevallen voorkomen met grote gevolgen. Wij moeten dit spelletje hebben !
 • Reactie door Jeffrey op 06/04/2009
  Omdat ik te lui ben om een heel verhaal te schrijven zoals andere reagluurders hier dat doen, kan ik wel een extra game gebruiken waardoor het lijkt alsof ik heel sportief bezig ben met stunts uithalen, maar in feite nog luier bezig ben. Tsja is ook geen flauwe grap he ik weet het zelf ook wel kon nou eenmaal niks verzinnen, maar ik wil die gamen gewoon :P
 • Reactie door veillefon sean op 17/05/2009
  ik zou hem graag winnen want heb niet veel