Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Stunts

Geschreven door redactie op 30/03/2009
De examenstunts naderen. Uit onze peiling van afgelopen week (11.082 stemmen) blijkt dat 20% van de stemmers al een strak plan heeft klaarliggen. 15% is nu de plannen aan het smeden, 27% heeft geen idee of er nog iets gaat gebeuren.
Tragisch: 16% van de respondenten zegt op een school te zitten zonder stunts. Is dat dan gewoon echt verboden? Ten slotte zegt 13% nog een beetje zoekende te zijn. Voor hun komen we later deze week met tips & trucs, do's en de onvermijdelijke don'ts. (volledige uitslag peiling?)

[Uitslag]
Over twee maanden zijn de eindexamens. En dat betekent dus ook: tijd om met een mooie examenstunt te komen. Hoe zit het bij jou op school?

Geen idee of er dit jaar weer iets gaat gebeuren.
26.93%

Er ligt al een strak plan klaar, dat wordt knallen.
20.72%

Bij ons op school: geen stunts!
16.16%

De plannen worden nu gesmeed, ziet er goed uit.
14.75%

We zijn nog een beetje zoekende.
13.12%

Ik zit niet (meer) op school.
8.32%

11082 keer gestemd.

 
  • Reactie door Simon op 30/03/2009
    Ik vind dat een school examenstunts niet moet verbieden, je moet je natuurlijk wel een btje gedragen, maar verbieden gaat echt te ver.