Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Schoolkrantdag @ Amsterdam

Geschreven door KimR op 30/03/2009
Vorig jaar, toen onze schoolkrant nog leefde ben ik ook mee geweest naar de schoolkrantdag. Goed excuus voor een dagje Amsterdam of echt leuk?

Als ik me goed herinner was ik bij 2 workshops ingedeeld: column schrijven en cartoon tekenen. Als je echt actief betrokken bent bij het maken en uitbrengen van je schoolkrant en hij niet op de aulavloer beland onder geplette koekjes, wat bij ons jammer genoeg het geval was, is het wel een echte aanrader.

Dus voor iedereen die houdt van schrijven, knippen, plakken en tekenen is aanstaande zaterdag op 4 april '09 de Nationale Schoolkrantdag een must-do. Je krijgt les van docenten en prof's op het gebied van media dingetjes. En natuurlijk zijn er de awards voor de beste schoolkrant. En ook al ben je alleen degene die de inhoudsopgave van jullie krantje typt, een dagje Amsterdam is altijd leuk.

Meer info en inschrijven kan hier.

 
  • Reactie door Suzan op 30/03/2009
    Ik ben ook twee keer geweest en door de schoolkrantdag was de schoolkrant van onze school in korte tijd van een zwartwit frommeltje getransformeerd naar een waar tijdschrift! Zeker een aanrader!
  • Reactie door margo op 08/04/2009
    onze o-zo-succesvolle schoolkrant haha.
  • Reactie door andy op 17/04/2009
    ik ben op zoek naar een vriending leeftijd tussen 24 en 39. ik kan zelf niet goed lezen en schrijven daar heb ik zelf moeilijk mee