Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Lerares doet het met..

Geschreven door Scholieren.com op 26/03/2009
Als je het nieuws over scholieren een beetje in de gaten houdt, krijg je de indruk dat er iedere dag wel een jongen met z?n lerares het bed in duikt.
Een greep uit de mogelijkheden: In Zweden bestookte een lerares een 16-jarige leerling met naaktfoto?s van zichzelf. In Utah (VS) ontdekten twee leraressen laatst dat ze het allebei met dzelfde scholier deden, terwijl in Australi een docente werd veroordeeld tot een taakstraf van 150 uur voor het verleiden van een vijftienjarige leerling van haar.
Gebeurt dit nou werkelijk zo vaak, of is het eerder dat het berichten zijn die nogal tot de verbeelding spreken? South Park had er een mooie aflevering over: Miss Teacher Bangs a Boy, waarin Kyle z'n broertje het doet met z'n kleuterjuf.
Kyle gaat naar de politie om aangifte te doen, maar wordt niet echt serieus genomen: "Hey, he's totally underaged. She's totally taking advantage of him."
De rechercheur: "You're right, this is serious. We need to track this student down and give him his luckiest boy in America medal right away."

 
 • Reactie door Avi op 26/03/2009
  pff ik vind dit wel normaal hoor :P
 • Reactie door kubraa013 op 27/03/2009
  KKDOM:S
 • Reactie door okkol op 29/03/2009
  bij mij op school zit een spaans lerares en ik moet zeggen dat ze mij best mag verleiden... so what dat je met je lerares naar bed gaat. als t nou tijdens schooltijd is oke... das wel apart ja
 • Reactie door blabla op 25/05/2009
  ik heb een keer met mijn 2 vaders gesekst