Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Als je je toets toch al verpest, doe 't dan goed

Geschreven door KimR op 17/03/2009
Het overkomt je wel eens. Je weet zeker dat je het goede antwoord weet maar het schiet je gewoon cht niet te binnen. Het ligt op het puntje van je tong, enhet tafeltje van je buurman is net iets te ver. Je toets is officieel verknald. Als je dan toch foute antwoorden opschrijft, kun je er beter gelijk iets leuks van maken!Zwetend hang je boven je proefwerkblaadje waar een paar antwoorden op staan. De klok tikt ondertussen door. Dit had je toch gelezen? Was dit niet..? Of wacht! Dit was uuhm.. eehh.. Alles vergeten. Of toch niet zo hard geleerd als je dacht?

Funny exam answers, een site vol onzinantwoorden, van slachtoffers van moeilijke proefwerken die nog voldoende . Zoals alle rode strepen en boze opmerkingen laten zien, snappen de meeste docenten de humor er niet van, maar hadden ze maar een kruiswoordpuzzel moeten geven in plaats van een opstel over Columbus.

 
 • Reactie door Suzan op 17/03/2009
  Voor mensen die dit leuk vinden is ook het boek 'hoe de duitsers dapper standhielden in vietman' een meesterlijk boekje. Het gaat over domme antwoorden op geschiedenisvragen, verzameld door een geschiedenisdocent. Hilarisch!
 • Reactie door M..... op 18/03/2009
  is het niet gevaarlijk omdat het niet goed getest is?....
 • Reactie door Anouk op 18/03/2009
  echt briljant kim!
 • Reactie door mij op 21/03/2009
  eej hoe oud ben jij :P
 • Reactie door vera op 22/03/2009
  haha, geweldig
 • Reactie door ikke op 22/03/2009
  goede uitleg als ze je niet goed vinden zijn ze echt dom het is echt geweldig
 • Reactie door lol op 23/03/2009
  waar staan nou de proefwerken??
 • Reactie door FAHHAHFSDJKLAJFKSDHAKJFHKSDJAHFJKSDAHLKLFJSDHAJKLFSDAHFJKLDSHAJKLHFJKA op 24/03/2009
  YES?