Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Pas op, een bok

Geschreven door Scholieren.com op 09/03/2009
Het wordt tijd weer een beetje op te letten tijdens de gymles. Iedere schooldag melden zo'n 35 middelbare scholieren zich bij de spoedeisend hulp na een botsing, valpartij of al te uitbundig juichen op een lesje lichamelijke opvoeding. En dat worden er ieder jaar meer.
Dat zeggen de mensen van Consument en Veiligheid. Hoe dat komt is een beetje gissen. Een van de verklaringen zou zijn dat scholierend Nederland te veel computert en niet zo goed meer weet hoe dat moet: je bewegen.

 
  • Reactie door dream girl op 09/03/2009
    nee egt.., ik zit nu met 3 meisjes en 2 jongens in de klas met gips en verband door gym! je moet altijd oppassen met alles dat je doet. ik ben zelf topsporter en heb nog nooit iets gebroke en traine maar een dag niet. ik zit ook in sport klas en die gymed 3x in de week.., je moet niet alleen met gym oppassen, met alles wat je doet. maar chil no worrys non spang!
  • Reactie door Felice op 10/03/2009
    Wat een onzin met dat te veel computeren. Ze kunnen ook gewoon normale dingen verzinnen voor gym.. wat is het nut om over een bok te springen? Of aan een touw te hangen, dan vraag je om problemen! Ga gewoon hardlopen ofzo. dat zou al veel ongelukken schelen. ( of gewoon de gymles afschaffen)