Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Film: Confessions of a Shopaholic

Geschreven door Duco op 12/03/2009
Misschien heb je de boeken gelezen. Misschien vond je The Devil Wears Prada geweldig. Misschien ben je zelf een shopaholic. Misschien heb je zelfs al zoveel schoenen dat je niet meer door je kamer kunt lopen. Zo ja, dan vind je Confessions of a Shopaholic, gebaseerd op de boekenreeks van Sophie Kinsella, vast fabulous.
Ik zelf vond deze Disneyfilm een beetje te zoetsappig.[Shop 'til you drop]
Confessions is leuk om te kijken als je meer dan anderhalf uur niets te doen hebt en veel fantastische outfits wilt zien. Het idee is vermakelijk: een meisje zit torenhoog in de schulden omdat ze geen enkele winkel voorbij kan lopen zonder er iets te kopen. Door haar koopverslaving heeft ze op nagenoeg elke creditcard haar limiet bereikt.

[Zoetsappig zonder praten]
De emotionele ontwikkeling van de personages in de film is echter ronduit slecht. Rebecca vindt haar baas leuk, die vond eerst iemand anders leuk maar plotsklaps staan ze toch op een dak te zoenen. Zonder dialoog. Dialoog met enige diepgang is sowieso ver te zoeken, al zijn Becky?s bezoeken aan de therapiegroep wel geinig. Typische film voor een girls? night out, en dan genieten van de over-the-top shopverslaving en de paar stevige shopgevechten.

12 maart gaat Confessions of a Shopaholic landelijk in premire.

 
 • Reactie door Sharon op 12/03/2009
  Leuke meidenfilm, zeker leuk voor een meidenavondje!
 • Reactie door missbabylianne op 12/03/2009
  ik vind het super ik wil ook wel zoveel kleren :D en schoenen natuurlijk ook :D:D Xxxx-gerharda
 • Reactie door Ik op 15/03/2009
  Ik wil graag naar die film gaan maar is die niet een beetje saai?
 • Reactie door Duco op 15/03/2009
  De film is zeker niet saai! Je blijft wel kijken door het scala aan kleding en hip gestylde mensen. Alleen het verhaal ging voor mij een beetje te snel.
 • Reactie door hoi op 15/03/2009
  sorry maar dat is jou mening Duco. Kan je niet zetten: IK vind het een soetsappig verhaal. Kom op het is een harstikke leuk verhaal. Niet alles hoeft zo diepzinnig te zijn. Maargoed het is jouw mening.
 • Reactie door Cas op 15/03/2009
  ben er gister heen geweest met mijn vriending, de mannen in de zaal lachten het hardste ;) hij is idd niet heel diepgaand maar wel grappig en het is een meiden film maar wel een goede ;)
 • Reactie door smoesje op 25/03/2009
  Ik ben vorige week naar die film geweest en hij was vest wel leuk. Er zat genoeg humor in:P Maar eerlijk gezegd had ik wel meer verwacht van de film meer liefde en problemen enzo, maar over het algemeen was ie TOP
 • Reactie door smoesje op 25/03/2009
  Ik ben vorige week naar die film geweest en hij was best wel leuk. Er zat genoeg humor in:P Maar eerlijk gezegd had ik wel meer verwacht van de film meer liefde en problemen enzo, maar over het algemeen was ie TOP