Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Maakmijnhuiswerk.com

Geschreven door Scholieren.com op 06/03/2009
Heb je cht geen zin om een opdracht te maken? En op internet is ook niks dat je uit de brand helpt? In Frankrijk kan je dan via faismesdevoirs.com ("Maak mijn huiswerk.com") een leerkracht of student regelen die het voor je doet. Een simpele opdracht laten maken kost een euro of 5, een heel uittreksel zo'n 30 euro.
In Frankrijk zijn ze er niet zo blij mee: zelfs de Franse minister van onderwijs heeft zich er tegen uitgesproken.
De Algemene Onderwijsbond, zeg maar de docenten united, in Nederland zou het geen goed idee vinden als er in Nederland ook zo'n site kwam. De woordvoerder: "Dan zal ik toch belerend moeten zeggen dat je er uiteindelijk jezelf alleen maar mee hebt. Je moet toch je eigen examen halen."
Wat vind jij? En zou je er geld voor over hebben om geen huiswerk te hoeven maken? Lees verder in De Standaard.

 
 • Reactie door Halime op 06/03/2009
  nou bij die examens moet je die toets tog wel zelf maken:S dommage....
 • Reactie door chrisje op 07/03/2009
  das mooi en waar.probeer het zelf maar te doen en maak tyd voor jezelfe.
 • Reactie door jan op 08/03/2009
  het zou leuk zijn als je het gratis kon laten maken
 • Reactie door Danielle op 09/03/2009
  Beetje dom, later op je examens zit je met een probleem als je de stof niet kent of geen oefening daarin hebt gehad.. Dus gewoon je huiswerk maken vind ik dan,, en er dan ook nog geld voor betalen als je t wel wil laten doen; jeetje dan heb je er wel heel veel voor over vind ik..
 • Reactie door ringo op 09/03/2009
  idd danielle
 • Reactie door Erik op 10/03/2009
  goed idee! stimuleert de economie!
 • Reactie door kots op 10/03/2009
  hij is volgens mij al opgeheven
 • Reactie door hoi op 11/03/2009
  egt mar wel duur 5 euro vorr 1 opdr
 • Reactie door d op 21/03/2009
  haha Erik!
 • Reactie door babypinckgirl op 17/06/2009
  Ok, ik heb ook een hekel aan huiswerk, maar al heb je niet geleerd voor een toets, dan is het wel handig als je nog iets weet van je huiswerk... toch? xx
 • Reactie door nathan op 12/10/2009
  ik vind het jammer dat je moet betalen want dan verlies je stom geld gewoon voor iemand die je huiswerk maakt is gewoon medogeloos geldverlies dat zijn alleen domme kinderen die dat doen want dat wil zeggen dat ze het zelf niet kunnen stel je nu eens voor dat er iemand je huiswerk maakt maar dat alles fout is en jij betaalt er geld voor is maar een domme optie wat ik zou doen is gewoon maken wat je kan en dan de volgende dag gaan vragen dat is toch het beste wat je kunt doen in zulke situaties of aan je ouders vragen of ze je helpen.