Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Balls of Steel in Nederland!

Geschreven door Suzan op 04/03/2009
Herinner je je nog het filmpje van The Annoying Devil op het scholieren.com weblog? Goed nieuws voor de fans van deze irritante duivel, het programma waar het uit komt, komt naar Nederland! Aan de show 'Balls of Steel' doen vaste personages mee. Sommige mensen zouden willen dat de duivel, de stadssporter en de vrouwenversierder uit het programma niet bestonden...The annoying devil maakt onschuldige mensen het leven zuur, Neg Dupree bedenkt de meest vreemde stadssporten zoals rodeo rijden op de rug van een voorbijganger en Thaila Zucchi maakt vrouwen pisnijdig door ongegeneerd met hun man te flirten. Een onzettend flauw en gemeen maar een daardoor niet minder grappig programma. We houden toch allemaal van leedvermaak?

Vanaf 8 maart wordt het uitgezonden tussen 22:30 en 23:20 uur op RTL 5, en enkele voorproefjes kun je op Youtube vinden!

 
  • Reactie door erwin op 30/03/2009
    jullie zijn fokop.