Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Warme dranken test

Geschreven door Duco op 10/02/2009
In Nederland weet je het nooit in de winter: wordt het vandaag koud of is het bijna een milde lentedag? Ik heb altijd de pech dat ik er op de gure winterse dagenop uit trek en er vanuitga dat het buiten niet koud is. En wat is dan fijner om te doen als je thuiskomt na een fietstocht door de barre winterkou? Inderdaad: iets warms drinken! Ik testte wat het beste werkt om weer op temperatuur te komen. [Thee: Pickwick Earl Grey, ?0,95]
Thee is een warme dorstlesser. Vooral een dorstlesser in mijn geval. Bovendien associeer ikthee meer met ontbijten dan met lekker snel opwarmen. Omdat het daarnaast helemaal op waterbasis is, voelt het niet heel bijzonder aan in je mond.
Cijfer: 7,5

[Anijsmelk: De Ruijter Anijsblokjes, ?0,94]
Kruidig, zoet en romig. En dat terwijl het slechts een kwestie is van het oplossen van anijsblokjes in warme melk. Goed om warm van te worden en je een ik-dronk-dit-bij-oma-gevoel te geven. Het enige minpuntje is dat, tenzij jedaar van houdt, er een velletje op de melk komt als je hem nt te lang in de magnetron laat staan.
Cijfer: 8

[Glhwein: St.Lorentz Gluhwein,?1,99]
De aprs-skidrank bij uitstek. Ik krijg het er op twee manieren warm van: van de warmte van de kruidendrank, en natuurlijk ook van de alcohol. Alleen om het nuin Nederland te drinken, op een doordeweekse dag, terwijl je daarna nog huiswerk moet doen... dat werkt niet goed voor mij.
Cijfer: 7

[Chocolademelk: AH Chocolademelk romig, ?0,86]
Superromig en ook makkelijk (en zonder velletje) op te warmen in de magnetron. Door de cacao krijg ik het gevoel alsof ik gesmolten chocola drink.En om het helemaal luxe te maken kan je het natuurlijk afmaken met een toefje slagroom.Warmte uit een pak, veruit mijn favoriet!
Cijfer: 9

 
  • Reactie door Kees op 13/02/2009
    Wat een bullshit... zoek een leven
  • Reactie door jj op 13/02/2009
    idd
  • Reactie door Piet op 14/02/2009
    Dat klopt niet !!!