Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

5 euro verdienen? Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ongeveer 10 min) en je krijgt 5 euro op je rekening (binnen 5 werkdagen).  

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Blue monday

Geschreven door Charlot op 19/01/2009
Maandag 19 januari, ook wel bekend als 'blue monday'. De dag die iedereen neerslachtig en treurig doormaakt. Een rotdag dus. Maar, waarom?[Slimme formule]
De psycholoog Cliff Arnall kwam door een slimme formule erachter dat de derde maandag van januari door vele wordt gezien als een rotdag. Het is nog lang geen vakantie, de zon laat zich maar niet zien en de goede voornemens zijn weer niet gelukt dit jaar.

[Blut]
Maar naast deze drie nare dingen zijn mensen ook nog eens blut. Geen geld voor nieuwe kleren, een avondje uiteten of om een filmpje te pakken. En alsof dat nog niet erg genoeg is, de maandelijkse rekeningen stromen vandaag ook nog eens binnen!

[Tegenwind]
Hoe ik deze maandag heb beleefd? Ach, ik ben de schooldag doorgekomen nadat ik in de tegenwind naar school moest fietsen. En ik ben ook platzak voor de rest van de maand. Maar gelukkig, mijn goede voornemens houd ik nog in stand!

[En jij?]
Hoe heb jij deze dag beleefd? Vind je het onzin, al dat geklets over formules en rotdagen? Of ben jij ook blij als deze dag voorbij is?

 
 • Reactie door Halime op 19/01/2009
  bullshit:D
 • Reactie door kim op 22/01/2009
  Maandag; die nieuwe dag van de week, meestal een rot dag.
 • Reactie door Are op 22/01/2009
  alle dagen van school zijn rot dagen dude :o
 • Reactie door aysegul op 22/01/2009
  sgool is beest
 • Reactie door Nina Sky op 23/01/2009
  maandag was zeker wel een rotdag vooral deze, helemaal kapot van het concert he charlie, (L)
 • Reactie door Romy op 28/01/2009
  Maandag kijk ik al weer uit naar zaterdag :D
 • Reactie door Boboo. op 28/01/2009
  Verdomme,twas bij mij nog zo ook xD x
 • Reactie door overbuurmeisje op 31/01/2009
  ik heb er geen last van gehad:P
 • Reactie door MYijj op 02/02/2009
  Echt wel !! Maandag is altyd rott ! Want dan is je leuke weekend voorbij. En op school krijg je altyd de meeste toetsen en huiswerk op maandag.. Alsof we niets beters te doen hebbuh:S Maar deze Maandag is voor mij vooral Kl**e Want ik moet Naar die F**** Leerplicht ambtenaar! Maandag .. wat moet je ermee ?? Biggg Kisss <3 Myijj