Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Ruil je dvd!

Geschreven door Suzan op 20/01/2009
Schaam jij je ook voor een deel van de dvd's op je schap? Vind je het zonde om ze weg te gooien, en ben je aan vervanging toe? Ga dan naar deze site! Op deze site maak je een profiel aan, en geef je aan welke dvd's je wilt ruilen, en welke je wenst te ontvangen. Als beide partijen het over de ruil eens zijn, worden de dvd's verzonden. Je ontvangt het adres van de ruiler, en je betaalt alleen 1,76 euro om jouw dvd naar de ander te sturen! Ik ben nu eindelijk van mijn ongewenste dvd's Dreamgirls en Practical Magic af, terwijl ik Volver en Fahrenheit 9/11 ervoor teruggekregen heb.

 
 • Reactie door johan op 20/01/2009
  hoeeeerrrrr
 • Reactie door jelle op 20/01/2009
  NEt sa raar jong hols
 • Reactie door dftjg op 28/01/2009
  hoi
 • Reactie door jezus christus op 28/01/2009
  ik leef weer!