Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 3 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Jaar lang gratis kaas...

Geschreven door Charlot op 12/01/2009
Alle kranten waren in rep en roer, nadat de zeventienjarige Luca Prins was gespot tijdens de Nieuwjaarsduik. Er werden fanclubs opgericht en er ontstonden grote discussies over Luca.

Luca deed 1 januari mee aan de nieuwjaarsduik in Egmond aan Zee. In haar bikini werd ze gefotografeerd. En zonder toestemming werd haar foto in verschillende kranten en op verschillende websites geplaatst.

Omdat ze maar haar Unox-muts gefotografeerd was bood Unox haar een jaar lang gratis erwtensoep aan. Alleen...Luca isvegetarir! Dus sloeg ze dit aanbod af.

Beemster kwam op de hoogte van het aanbod en dacht 'wat zij kunnen, kunnen wij ook'. Dus bood Beemsterkaas Luca een jaar gratis kaas aan. En dat kon ze natuurlijk niet weerstaan.

 
  • Reactie door robert op 12/01/2009
    ik vind het van beemster een beetje flauw. Want wat is de relatie tussen kaas en een frisse nieuwjaarsduik? En zeker past het niet als je leest hoe manne op www.geenstijl.nl over Luca denken.
  • Reactie door charlotte op 12/02/2009
    ik zal als ik vegatarier ook geen reclame voor unox maken