Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Dat oude dorp...

Geschreven door Suzan op 30/12/2008
In mijn eerste vakantie ben ik naar mijn vorige woonplaats Haaksbergen afgereisd. Mijn vader belde me op of ik meewilde naar de schaatsmarathon: Haaksbergen had de primeur om de eerste schaatsmarathon op natuurijs te organiseren. En daar stondik met twee panty's en een spijkerbroek aan, een hemd, twee truien en een jas over elkaar en bevroren tenen omdat ik was vergeten ook drie paar sokken aan te doen, te juichen naar schaatsers die met ongelooflijke snelheid langsme heen suisden. RTV Oost en de NOS waren aanwezig, en heel veel fotografen die Haaksbergen heel bijzonder vinden voor die ene avond. Ik danste mee op de muziek van het dweilorkest omhet een beetje warm te krijgen; een groepje muziekantendat ikgewoonlijk eindeloos vervloek.Ik kwam oude bekenden tegen, at een broodje Unox, riep nog eens wat.Toch was iktrots opmijn oude dorp. Maar vrijdag snel weer naar huis, boodschappen doen in de Javastraat, werken bij Artis, naar het Rembrandthuis en andere dingen doen die alleen Amsterdam heeft te bieden.

 
  • Reactie door hallo op 02/01/2009
    saai