Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Serious Request

Geschreven door Charlot op 22/12/2008
Sinds vrijdag zitten drie 3FM-deejays zes dagen opgesloten in een glazen huis. Serious Request is weer begonnen. Zes dagen niets eten en plaatjes draaien in ruil voor een donatie. Ik heb daar veel respect voor. Zes dagen niets eten, niet roken, en dag en nacht in de weer zijn met mensen en muziek. Ik kan je vertellen, dat is slopend!

Wat zou jij doen als je deze kans kreeg? Zou je hem pakken en je meteen inzetten voor de slachtoffers van het slechtere leven in bijvoorbeeld Afrika? Of blijf je liever bij je eigen luxe leventje, met lekker eten, je sigaretten en genoeg slaap?

 
 • Reactie door Halime op 22/12/2008
  ik zou dat echt wel doen:D lijkt me vet:P met vet bedoel ik ook de feestkilo's eraf werken, als je 6 dagen tog nie gaat eten XD
 • Reactie door Halime op 24/12/2008
  ik zag het gister op tv, en die huisje is egt mooi xD
 • Reactie door bla op 02/01/2009
  ik zou het wel doen want het is een facking mooi huis
 • Reactie door M. op 02/01/2009
  Ik ben er geweest! het was echt super gezellig en ik weet zeker dat ik er volgend jaar weer langs ga, alleen de kans dat ik geacht word erin te zitten lijkt me vrij klein. Daar moet je dan toch meestal beroemd voor zijn(A)..
 • Reactie door hallo op 02/01/2009
  ik ga er volgend jaar ook wel langs
 • Reactie door luckyguy op 02/01/2009
  hallo ik mag volgend jaar in het huis zitten dus dat is wel leuk
 • Reactie door iris op 06/01/2009
  ik ben er dit jaar geweest. ik weet eigenlijk niet wat ik zou doen als deze kans mij aangeboden werd. ik denk dat ik het niet zou doen. oke, dat klinkt heel bot. maar ik denk dat ik het gewoon echt niet vol ga houden. (daarom ben ik blij dat er wl mensen zijn die het vol kunnen houden, respect!), maaaaar ik zou me absoluut inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen, met allerlei acties. dus dan help ik toch een beetje mee voor het goede doel.
 • Reactie door iris op 06/01/2009
  oja, weet iemand al waar het volgend jaar is?