Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Schrijfwedstrijd Write Now! van start

Geschreven door Scholieren.com op 18/12/2008
Tussen de 15 en 24 jaar oud n schrijf je graag? Stuur voor 1 februari 2009 een zelf geschreven kort verhaal, gedicht, column, raptekst of script naar info@writenow.nuen word ht schrijftalent van 2009!

Write Now! is d schrijfwedstrijd voor jongeren in het Nederlandse taalgebied en bestaat uit 18 voorronden in Nederland en Vlaanderen. De winnaars van de voorronden nemen het op 21 juni 2009 tegen elkaar op in Off_Corso in Rotterdam. De winnaar ontvangt een laptop t.w.v. ?1500, een masterclass van Uitgeverij Augustus, optredens tijdens het GDMW Festival Rotterdam en Den Bosch en de Nachten in Antwerpen. Kijk voor alle voorronden, de prijzen, het reglement en meer informatie op www.writenow.nu.

 
  • Reactie door Lusano op 21/12/2008
    Die mannen zijn altijd high, zien groen als Luigi Normaliter de chillste, relaxte, maar worden lauw als ze weed zien Wat ze niet zien, de verandering die verslaving wekt en het gedrag word gehaat als politie Maatschappij weet nexx, zien de daden, en oordelen straight zoals de justitie Geen kans om zich te bewijzen Die mannen zijn kansloos, geven het op, en pakken nog een bierie De sfeer word ziek hier, zelfs als 1 gaat voor poging 2, word-ie afgewezen door een CWI-klier Het word donker voor de ogen, het zicht keert zwart Weer een paar kerels zonder visie Geen kans op werk, verstoten door de maatschappij en jullie maar 'Waarom zitten ze nou nog steeds aan die wierie..?!
  • Reactie door bla op 02/01/2009
    helemaal mee eens
  • Reactie door Joyce Kooijman op 25/05/2009
    Beste Write Now Talenten, Ik ben opzoek naar jonge talenten die het leuk vinden om op ons podium van ht stadstrand van Haarlem 'de Oerkap' verhalen voor te lezen. Het stadstrand is een broedplaats voor jonge talenten in de kleinkunst of muziek, de sfeer is uniek en alles kan op het podium! Dus meld je snel aan! Groet, Joyce info@oerkap.nl