Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes.



 





Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Cause all you people are vampires ...

Geschreven door Margo op 23/12/2008
Het zou soms fijn zijn als je ongestraft tegen andere mensen kon zeggen dat je ze haat. Vaak genoeg heb ik de behoefte gehad mijn haat tegen mijn buurmannen uit het 'drugspand' hier tegenover, mijn aardrijkskundeleraar uit de eerste klas ('Hitler 2') of de secretaresse van mijn baas te uiten. Als het mocht, als ik het kon en als ik er niets mee zou verliezen had ik het allang gedaan. Dan waren alle mensen waaraan ik een grondige hekel had de grond in geboord door een grote stortvloed aan scheldwoorden. Maar ik houd me in. Ik probeer te leven met mijn in drugs handelende buurmannen (nee, ik woon niet in een ghetto, het was gewoon een foutje van de gemeente), mijn constante angst om mijn leraar aardrijkskunde tegen te komen en met het niet ophoudende gecommandeer van de secretaresse van mijn baas.

Life's hard.

 
 • Reactie door op 23/12/2008
  And all your stories are stale
 • Reactie door bla op 02/01/2009
  jaja mooi verhaal maar zeg de volgende de keer gewoon een waargebeurd verhaal
 • Reactie door , op 07/01/2009
  je kan overdrijven..
 • Reactie door m op 07/01/2009
  gr
 • Reactie door Blackl1ght op 20/01/2009
  Like we care -.-
 • Reactie door Boze persoon op 17/03/2009
  Life's hard as a litle lesbi lilyputter.
 • Reactie door drugs op 17/03/2009
  Over drugsAlcoholCafeïneCocaïneDXMEcodrugsGHBHasj en WeedHerbals en efedrineHeroïneKetamineKhatLachgasOpiatenPaddo'sPoppersSlaap- en kalmeringsmiddelenSpeedTabakTripmiddelenXTC home | sitemap | printversie | mail a friend nieuws | infomateriaal | links Home > Drugs-ABC > Over drugs Over drugs Wat iedereen over drugs zou moeten weten Heeft Nederland een drugsprobleem? Wat zijn drugs? Waar komen drugs vandaan? Wie gebruiken drugs en waarom? Wat is verslaving? Hoe verslavend zijn drugs? Wat zijn de risico's? Wat doet de overheid? Omgaan met drugsgebruik van een ander Opvoeding en drugs Meer informatie en hulp Colofon