Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Merry online Christmas

Geschreven door Duco op 16/12/2008
Cd's en dvd's kopen op internet doe ik al enkele jaren. Gaandeweg ontdekte ik dat er mr te koop was op internet: kleding, electronica, vliegtuigtickets en zelfs de dagelijkse boodschappen! En alles wordt nog aan huis geleverd ook. Kortom, je hoeft nauwelijks de deur meer uit. Maar dat je tegenwoordig zelfs een kerstboom online kunt bestellen en laten bezorgen, dt slaat alles!Sites als kerstboom.nl en kerstboombezorgen.nlkomen meteen kerstboom in een netje tot de drempel van je deur. Terwijl het ophalen van de kerstboom bijna net zo'n ceremonie is als het optuigen. Een van de gezelligste feesten van het jaar wordt zo veel onpersoonlijker!Bovendien kun je niet goed inschatten welke spar de mooiste takken heeft en waar je piek het mooiste op zou staan.

Hetscheeltechterweleen hoop gesjouw, geprik en een auto vol met dennennaalden.

 
  • Reactie door bla op 02/01/2009
    watje je moet gewoon je kerstboom halen