Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

"Alkiela"

Geschreven door Margo op 14/12/2008
Ik heb niets tegen Fransen. Integendeel, ze leveren ons een mooi vakantieland met prachtige campings, een grote kustlijn en heerlijke wijnen. Het is algemeen bekend dat ze nogal nationalistisch ingesteld zijn. Er is geen enkele Hyundai of Mercedes met een Franse nummerplaat op de hele route du soleil te bekennen en denk ook maar niet dat ze moeite gaan doen om Engels te praten, nee ze praten alleen Frans.

Soko is misschien een ietsiepietsie minder nationalistisch ingesteld dan haar landgenoten, maar toch, toen ik haar liedje op de radio hoorde had het me enkele volle dagen gekost om te ontdekken dat het liedje'I kill her'heet. Cursusje Engels?

Misschien dat ze nog wat kan leren van haar collega Kate Nash waarmee ze deze zomer op het podium van de Beschaving stond.

[youtube:25AsfkriHQc]

 
 • Reactie door .. op 15/12/2008
  "collagA Kate Nash"
 • Reactie door - op 15/12/2008
  ik vind het een superzoet en geweldig liedje. accenten idem, waarom zou iedere zangeres super engels of super amerikaans moeten zingen:?
 • Reactie door JEWEETZELF op 16/12/2008
  SOKO IS GEWELDIG! Mensen hebben gewoon hun eigen accent en als je zat in een liedje zet is het lekker ersoonlijk. Ik vind het echt geweldig!
 • Reactie door Moi op 24/12/2008
  Het viel me een beetje tegen. Ik had eigenlijk wel wat meer verwacht. En de uitspraak was waardeloos. Dat is mijn mening