Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Sex sells? Welnee!

Geschreven door Suzan op 02/12/2008
Jongeren praten steeds makkelijker over seks, jongeren verkopen tegenwoordig seks voor breezers, jongeren hebben steeds jonger seks... Seks en kinderen (want zo worden twaalf- en dertienjarigen ineens weer genoemd), het is overal in het nieuws. Is het echt een probleem? Pas geleden was er veel gedoe rond de documentaire 'Sex sells' van Mildred Roethof. Een meisje van dertien had seks gehad met een jongen op wie ze verliefd was, maar nog dezelfde avond had hij al een ander meisje gepakt. In de documentaire lijkt haar moeder niet echt onder de indruk. Ze was verliefd op de jongen, en haar dochter was gewoon 'wat verder' dan leeftijdsgenoten, vertelde ze.

De uitzendingen over jongeren en seks gaan over extreme situaties, en het lijkt wel of er niets positiefs meer over seks te zeggen is.

29 november las ik een ander uiterste. Twee Amerikaanse docenten in 'de beginselen van onthouding' hebben geen seks gehad voor hun huwelijk. Ze hebben ook niet gekust op hun eerste date. Daarna ook niet. Ze gingen zelfs zo ver, of eigenlijk juist niet, dat ze elkaar pas voor het eerst kusten op hun... bruiloft! Is dat soms het goede voorbeeld?

 
 • Reactie door Fleur op 02/12/2008
  Waar staat dit ook alweer? op de site
 • Reactie door Iris op 04/12/2008
  WHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH laat die kindere lekker gaan joh:D!
 • Reactie door bobje op 04/12/2008
  Dus, Om mijn vraag kort te houden. Jij bent dus op zoek gegaan naar de intieme verhalen over seks, kijkt seks programma's op tv en wilt er dan over praten? wie is er dan ziek.?
 • Reactie door mij op 04/12/2008
  je kunt er toch ook toevallig achterkomen, of de mening van anderen willen weten... als je iemand moet afzeiken, geef er dan gwoon geen antwoord op.
 • Reactie door Longcat op 07/12/2008
  Pools closed! weg bobje
 • Reactie door weegschaal op 07/12/2008
  tja het is niet leuk om gebruikt e worden maja als zij dat willen............................................ en ef bydway bobje dat sloeg nergens op
 • Reactie door bob-is-een-mongool op 09/12/2008
  Laat hem joh.. hij vind het blijkbaar normaal ofzo.. en kan er nie tegen dat het nu ter sprake word gebracht..;) Ik vind dat je wel heel goedkoop benn.. als je jezelf inruilt voor iets veel minder kostbaars. gwn DOM! majah j moet zelf weten.. En verder logisch dat er wat negatiefs word verteld over seks ik beodl soveel mensen doen het, als iedreen er iets positiefs over zou vertelle dan zou dat ook een BEETJE vreemd zijn vin je nie?
 • Reactie door bobje op 11/12/2008
  Mijn excuses voor enig veroorzaakt ongemak, Maar jullie onderbouwen jullie meningen niet met argumenten. Verder vragen jullie ook niet respectvol of ik mijn excuses wil aanbieden. Nee, jullie beginnen mij dan gelijk af te zeiken. Deels te begrijpen, maar zit je nou niet op mijn niveau? Het niveau dat jullie eerder zo laag vonden?
 • Reactie door p op 20/02/2009
  p^
 • Reactie door ppppppppppppppppppppppppppppppppp op 20/02/2009
  sen dei misin
 • Reactie door mmmmmmm op 24/02/2009
  lekker op elkaar op en neer wel is gedaan ja turlijk
 • Reactie door Tsjaa&Ehm op 22/05/2009
  BOBJE THE BOM BOBJE THE BOM BOBJE BOBJE BOBJE THE BOM! (aaah..grapje hoor Bobje)
 • Reactie door yelina op 04/12/2009
  tijden verandere nu eenmaal en je moet idd die kinderen los late! je moet doen waar je jezelf lekker bij voelt dikke x
 • Reactie door jemoeder op 12/05/2010
  eigen schuld dikke bult.