Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Mijn fiets en ik

Geschreven door Charlot op 03/12/2008
Als ik de trein uitstap hoop ik dat ze dit keer niets met mijn fiets hebben gedaan. De dag ervoor kwam ik al te laat op school doordat een paar verveelde jongeren het ventiel uit mijn fietsband hadden gehaald. Vorige week hadden ze mijn band lek gestoken en mijn zadel heb ik ook al een keer moeten missen...En ja hoor. Ook vandaag is het wr raak! Ik begin te vloeken en te tieren als ik bij mijn fiets aankom. Er zit een slot om mijn wiel. Origineel bedacht, maar ik kan mijn fiets nu niet meenemen.

Strontchagerijnig begin ik naar school te lopen en sms ik een vriendin dat ik te laat zal zijn in de les, of ze de leraar zou willen inlichten.

Waarom nou steeds mijn fiets? Vervelen mensen zich echt zo erg dat ze dit soort stommiteiten uithalen met fietsen op een treinstation? Ok, ik weet zelf ook wel dat dit niet de meest veiligste plek is om mijn fiets een nacht te laten doorbrengen, maar ik kan niet anders.

Die middag was ik op internet aan het zoeken naar informatie over een slot om een fietsband. Dit kon niet zomaar een flauwe grap zijn of een ongelukje. Er moest iets achter zitten. En ik had gelijk! Ik vond dit artikel.

Maar, alles komt altijd goed. Mijn vader en ik zijn die dag nog het slot open gaan knippen en ik kan weer vrolijk rondfietsen. En ik zal blijven hopen dat ze niet weer iets stoms hebben gedaan met mijn fiets.

 
 • Reactie door fak.. op 03/12/2008
  ..jou
 • Reactie door Krullebol' <3 op 05/12/2008
  Weetje hoe stom! & dan altijd bij jou! Zijn echt van die gasten die leuk willen zijn & niks te doen hebben! Hopen dat het niet weer gebeurd, wist je maar wie het deed! Liefs,
 • Reactie door Gerrit op 08/12/2008
  Dus in feite heb je gewoon een fiets gejat?
 • Reactie door piet wiet op 05/02/2010
  nou ben je mooi lekker mee, als je naar school moet en er zit zo slot tussen je wiel. egt een levelooze grap.