Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Bittere novemberkou

Geschreven door Charlot op 27/11/2008
's Ochtendsvroeg, half acht stap ik op mijn fiets. Bepakt en bezakt met schooltassen en gymtassen, sjaals en handschoenen fiets ik de koude, donkere dag in. Vooral de kou overheerst. November en deze vrieskou, ligt het nou aan mij of is dit niet normaal?.......vorig jaar sneeuwde het nu toch nog niet? In november? Vorig jaar begon het pas in maart of april te sneeuwen, met pasen. Nu is het net Sint Maarten geweest en ik loop al te bibberen.

Misschien ligt het echt aan de klimaatverandering, dat het zo koud is. Of is dit juist normaal? Want, ik weet nog uit de sinterklaasboekjes van vroeger dat het op de tekeningen altijd sneeuwde. Het hoort te sneeuwen met Sinterklaas, of niet?

Misschien valt het allemaal wel reuze mee en ben ik gewoon nog de zomerhitte gewend. Of is het alleen die koude wind die het allemaal zo erg maakt. Of overdrijf ik misschien wel gewoon. Wat de reden ook is...ik zie nu al op tegen morgen, als ik weer in de bittere kou naar school mag fietsen. Brrrr.

 
 • Reactie door nicole op 29/11/2008
  hoi, ik denk dat het juist koud hoort te zijn, ik hoor altijd oudere mensen zeggen dat wij geen echte winters kennen. dus het zal wel erg koud moeten zijn in deze tijd xx
 • Reactie door elvis op 30/11/2008
  je hebt gelijk
 • Reactie door Jopke op 01/12/2008
  meid. waar maak je je druk om..:S
 • Reactie door Coco op 01/12/2008
  Ik denk dat het door klimaatsverandering komt, maar is dit nou echt iets om op deze site te bespreken? Bespreek dit soort dingen liever met je oude oma ;)
 • Reactie door Scofield op 01/12/2008
  Waar maak jij je druk om. >< Leer gewoon een beetje rustig aan te doen , je lijk wel zon aandacht trekkertje.