Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

5 euro verdienen? Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ongeveer 10 min) en je krijgt 5 euro op je rekening (binnen 5 werkdagen).  

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Credit Crunchies

Geschreven door Charlot op 13/10/2008
De krediet crisis brengt niet alleen negatief nieuws. Om deze sombere tijden wat aangenamer te maken heeft een Londens warenhuis een nieuw chocolaatje op de markt gebracht.[Kredietcrisis chocolade]
En hoe toepasselijk heet het chocolaatje: Credit Crunch. Letterlijk vertaald als Krediet Crisis. In het Londens warenhuis staan de schappen al vol, en wonder boven wonder wordt de chocolade ook nog verkocht.

[Boven het budget]
Waarschijnlijk gaan de Credit Crunchies zo snel over de toonbank omdat mensen vrolijkheid nodig hebben in deze tijden. Zoals je liefdesverdriet weg eet met chocolade, eet je nu je economische problemen weg.
Eerlijk gezegd denk ik niet dat de hype rond de chocolade nog lang zou duren. De fabrikant heeft ze wel een toepasselijke naam gegeven. De prijs is niet heel toepasselijk. Zo'n vijf euro per zakje is wel een beetje boven het budget van tegenwoordig.

[Supermarkt of warenhuis?]
Ach, het is leuk bedacht. Maar na een maand zullen de Londense gewoon weer naar de supermarkt gaan en chocolade kopen voor een paar cent. Want, zeg nou eerlijk: elke stuk chocolade maakt je vrolijker toch? Of ze nou Credit Crunchies heten of van een B-merk van de supermarkt zijn.

 
  • Reactie door halime op 17/10/2008
    helemaal mee eens (Y) charlot leuk stukje btw
  • Reactie door Lies op 07/12/2008
    HARRY
  • Reactie door Lies op 07/12/2008
    sorry xD