Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

De stom-aan-jongens Top 15

Geschreven door Margo op 10/10/2008
In al mijn verveeldheid pakte ik een Elle Girl van een jaar geleden eens terug. Na enig geblader kwam ik terecht bij een rijtje: ?Stom-aan-meisjes?. Allemaal redenen waarom meisjes stom zijn volgens jongen.

Ik moet even reageren: vandaar de ?Stom-aan-jongens Top 15? als antwoord. 1. Jongens vinden zichzelf beter dan ze zijn. En dit laten ze ook maar al te graag merken.
2. Ze verheerlijken geweld. Niets is zo onaantrekkelijk als een vechtpartij met bloedneuzen, gebroken armen/benen tot resultaat en dat WIJ ze dan uiteindelijk naar het ziekenhuis mogen dragen.
3. Als iemand erachter komt dat ze gehuild hebben, plegen ze het liefst zelfmoord.
4. Programma?s in de richting van Jackass, ja het zijn altijd jongens die dit soort achterlijke dingen uithalen. Altijd.
5.
Ze zijn heel erg kleinzerig. Het is maar goed dat ze niet op de wereld zijn gezet om kinderen te baren, dan zou de wereldpopulatie erg sterk dalen.

6. Jongens zijn kinderachtig. Ze liggen zo?n 2 3 jaar achter op de gemiddelde meid.
7. Ze snappen niets van vrouwen, ook al beweren ze zelf van wel.
8. Ze snappen niet dat nee, NEE is.
9. Ze houden ervan in je nek te gaan hijgen tijdens het uitgaan.
10. Eigenlijk zijn het allemaal kleine pyromaantjes.

11. Ze doen vaak maar wat, het zal ze een worst wezen wat de gevolgen hiervan kunnen zijn. Hun motto is dan ook vaak: ?Eerst doen dan denken.?
12. Ze zeggen dingen waarvan ze denken dat meiden die willen horen, maar uiteindelijk menen ze er helemaal niets van.
13. Het spijkerschrift is niets bij hun handschrift.
14. Ze kunnen absoluut niet tegen hun verlies. Of ze gaan ontkennen dat ze verloren hebben.
15. Ze kunnen geen twee dingen tegelijk. Voetbal kijken en de afwas doen staat gelijk aan alleen voetbal kijken en de afwas laten staan.

Waarschijnlijk gaan ze al deze bovengenoemde punten ontkennen maar ach, wij weten wel beter.

 
 • Reactie door Lies op 10/10/2008
  hahahah super
 • Reactie door Anouk op 11/10/2008
  stereotyperingggggggggg!! Je zou toch beter moeten weten na je SE, margo!
 • Reactie door John op 14/10/2008
  Waar slaat dit op. Gaat dit over jochies van 10??
 • Reactie door Ko op 14/10/2008
  Ik sluit me helemaal aan bij John. Ik spreek als jongen voor mezelf als ik zeg dat geen enkele van deze genoemde punten op mij slaat. Ik kan tegen mijn verlies (mijn broertje daarentegen...), ik vindt Jackass ook wel vaak te ver gaan, ik verricht huishoudelijke taken, ik kan meerdere dingen tegelijk doen, ik redeneer nuchter voordat ik handel, ik ben sterker dan dat ik lijk, ik respecteer meisjes en ga niet in hun nek staan hijgen, ik accepteer een nee en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben er 100% van overtuigd dat dit niet alleen op mij slaat, maar op vrijwel alle jongens in mijn omgeving. Natuurlijk zijn er van die trieste gevallen die aan enkele bovengenoemde 'criteria' voldoen, maar in het algemeen slaan de punten nergens op. (Overigens ben ik nu niet aan het opscheppen, daar houd ik al helemaal niet van, ik spreek gweoon de waarheid en niets dan de waarheid.) Dit betekent ook niet dat ik me aansluit bij de waarom-meisjes-stom-zijn in ELLE Girl. Nou lees ik het blad niet (kom nou ;-) ) en heb ik geen idee wat erin stond, maar de vergeneraliserende overtuiging een heel geslacht en daarmee de halve wereldbevolking 'stom' te vinden slaat nergens op. Ik kijk per individu, zoals iedereen dat zou moeten doen en gelukkig ook gedaan wordt door de meesten. Ik kon het niet laten te reageren op deze blog waarin je in feite de halve wereldbevolking beledigt.
 • Reactie door Hilversum op 15/10/2008
  Je spoort niet
 • Reactie door Casper op 15/10/2008
  Nice Talking Ko! ik spreek ook als jongen voor mezelf ik heb daarbij ook een vriendinn die zegt dat ik de liefste jongen ben die er op de aardbodem rondloopt en ik vindt haar het liefste meisje dat er is maar dat wil niet zeggen dat ik niks hoef te doen en dat zij een goed huisvrouwtje hoeft te zijn, tuurlijk help ik mee, ik ben toch ook verantwoordelijk???! ik haat jackass.. ik weet niet echt wat er grappig aan is en ik realiseer mijn visies samen met mijn vriendin dus ik ben het er niet mee eens.
 • Reactie door Tom op 15/10/2008
  in sommige opzichten klopt het wel, maar "Het spijkerschrift is niets bij hun handschrift." slaat nergens op, sommige jongens hebben wel een mooi handschrift, sommige niet, en "Eigenlijk zijn het allemaal kleine pyromaantjes." slaat ook nergens op, lang niet alle jongens zijn dat... tis mijn mening hoor;)
 • Reactie door Erik op 16/10/2008
  De 15 dingen die stom zijn aan meisjes 1. Meisjes weten nooit wat ze willen, ze kunnen geen keuzes maken. 2. Meisjes roddelen heel veel, niet erg aantrekkelijk. 3. Meisjes kunnen ontzettend goed overdrijven. 4. Meisjes houden van geld, het is zo. 5. Meisjes zijn vaak vals, respect bestaat bij hun niet. 6. Meisjes denken te lang over dingen na, soms is het beter om dat niet te doen 7. Meisjes kraken jongens om uiterlijk af 8. Meisjes zijn vaak niet slim bezig 9. Meisjes beweren dat ze 2 tot 3 jaar voorlopen op jongens, helaas hebben zei in het volwassen leven sneller "economische problemen" 10. Overdrijven staat op een meisjes voorhoofd. 11. Als meisjes nee zeggen is het soms ja of soms nee ?? 12. Meisjes doen er alles aan om hun tieten groter te laten lijken, maar ze zeuren dat jongens grote tieten mooier vinden. 13. Meisjes zeggen heel vaak niet wat ze denken. 14. Wtf ?? Wie doet er nou de afwas en kijkt voetbal tegelijk, vrouwen theorie.. je doet eerste de afwas en kijkt daarna TV !! ;) 15. Jongens weten soms niet goed wat ze moeten zeggen omdat een meisje er meteen weer dingen achter zoekt, grapjes zijn dodelijk bij hun.
 • Reactie door thomass op 17/10/2008
  Erik@ Hou jij dan niet van geld?(punt 4) verder heb je volkomen gelijk!
 • Reactie door Erik op 17/10/2008
  @ thomass Daar bedoel ik mee dat sommige met mannen gaan omdat ze veel geld hebben gare
 • Reactie door Daphne op 19/10/2008
  Die top 15 van Erik slaat echt nergens op, ieder punt word 3dubbelgezegt. Bijv. punt 1 =punt 6= punt 11!!
 • Reactie door Fransje op 19/10/2008
  Ah heerlijk dit. Misschien kunnen we het verschil tussen jongens en meisjes gewoon beter accepteren, in plaats van dat we er lijstjes van gaan maken en er ook nog eens over gaan discusseren.
 • Reactie door nienke op 19/10/2008
  vind ik een strak plan fransje.
 • Reactie door jasper op 20/10/2008
  helemaal mee eens, maar toch wil ik even reageren op punt 10 bij de lijst van de jongens: hoezo kleine pyromaantjes ;)
 • Reactie door halime op 20/10/2008
  niet alle meisjes en jongens zijn hetzelfde ik bijvoorbeeld herken me niet in de punten die erik noemt...behalve miss bij punt 6 en dat is dan op een positieve manier:D mja wel een merendeel van boys en girls is wel zo....
 • Reactie door JACKAAAASS op 21/10/2008
  allemaal zielige kindertjeeesss
 • Reactie door Josje op 22/10/2008
  Nou goed werk Erik. Ervan uitgaande dat jij het niet met de stom-aan-jongenslijst eens bent, ben je behoorlijk stom bezig. Alsof al die punten dan wel automatisch op meisjes slaan. en over de haat-aan-jongenslijst, tuurlijk slaat dat nergens op. Margo kent waarschijnlijk gewoon niet zoveel leuke jongens.
 • Reactie door Henk (vrouwelijk) op 22/10/2008
  Ach, zie er de humor van in. Het is eigenlijk wel handig hoor zo'n lijstje:D
 • Reactie door charlotte op 22/10/2008
  haha alle jongens boos maar waarom klikken ze dan op deze link meteen allemaal dingen bedenken die stom zijn aan meisjes nog eentje erbij 1.jongens kunnen er niet tegen als ze vernederd of belachelijk gemaakt worden ;) maar verder is dit op zich best wel kinderachtig weetje echt zo'n groep 3 jongens tegen meisjes maarja je zoekt het zelf maar uit wat je revan vind duzzzzzzzz mzzl charlotte
 • Reactie door Eibert op 23/10/2008
  Klopt wel hoor.. 1. Ik BEN beter dan ik ben 2. Een dag is geen dag zonder dat ik tenminste n brugger een bloedneus heb geslagen. 3. Zij zijn meestal degenen die huilen. 4. Tuurlijk is Jackass leuk. Hoe kun je trouwens een ikhaatjongens lijst samenstellen en dat niet leuk vinden? 5. Pijn is fijn, jeuk is leuk, maar liefst wel bij een ander. 6. Scheelt weer, wij hebben een stuk eerder lol. 7. Wat voor raar wezen bloedt er dan ook zeven dagen per maand? 8. Ja is toch veel leuker? 9. Dat noemt men voorbereiding. Niks mis mee. 10. Lekker warm + handige verlichting. 11. Beter gewoon doen dan er eerst drie uur over praten en dan misschien doen. 12. Je kan nou eenmaal eerder op leuke eigenschappen komen als je onoprecht bent. 13. Het spijkerschrift is ook razendpopulair geweest. 14. Komt omdat het zo weinig gebeurt. 15. Wij houden onze aandacht liever bij iets leukers.
 • Reactie door hippheid op 25/10/2008
  ben je lesbie? (het lijkt me dat je jongens niks vind)
 • Reactie door Maarten op 26/10/2008
  Jij bent best wel oppervlakkig. Hoe kun je al deze punten beweren, en dit over een kant scheren? Niet alle jongens zijn zo, en zeker ook niet alle meisjes. Volgens mij heb jij last van een ''minderwaardigheidscomplex''. En trouwens nu je toch alle minpunten opnoemt van ''alle'' jongens, zoek die van jezelf dan ook maar eens. Misschien zijn het wel gebreken bij jezelf, en ligt het niet aan een jongen. Immers, iemand die geen fouten maakt en deze durft toe te geven, zal ook nooit wat bereiken in het leven. Maarja later.
 • Reactie door djgfhdgf op 01/11/2008
  heej :D, are you gay??
 • Reactie door Eibert op 04/11/2008
  Jullie zijn saaie drolletjes ;-)
 • Reactie door Laura op 12/11/2008
  Weet je wat ik wel bijzonder apart vind? dat de meerderheid jongens zijn die hier op reageren!! :P dus blijkbaar heb je wel een gevoelige snaar geraakt margo!! echt t hilarisch gewoon, al die reacties!! jullie jongens nemen dit wel heel serieus he? kus!!
 • Reactie door martine! op 12/11/2008
  De jongens voelen zich duidelijk aangevallen!
 • Reactie door Mariska op 15/11/2008
  Omdat ze aangevallen worden ofzo? Als ik een rijtje met 10 dingen opschrijf die zo genaamd aan jou zouden mankeren, zou je je dan ook niet aangesproken voelen. Ondanks dat die dingen mischien niet eens iets met jou te maken hebben.
 • Reactie door Sarah op 15/11/2008
  Inderdaad Mariska! Een groep mensen afkraken en dan gek op kijken dat ze er op reageren? Kom op zeg. En 'dan' lopen wij zogenaamd voor op de jongens, maar 'we' maken wel lijstjes met wat er met hun mis is. Kinderachtig hoor. xxx
 • Reactie door Lisaa. op 15/11/2008
  16. Jongens voelen zich snel aangesproken zoals hier wel te zien is, want dit gaat volgens "de jongens" over iedere jongen die er bestaat.
 • Reactie door Christophe op 15/11/2008
  Girls Are Way to Funny :') Als je je bezighoudt met zulke lijstjes op te stellen ben je zielig
 • Reactie door iris op 24/11/2008
  ooo wat leuk. en maar vijandige reacties sturen he mensen! ga zo door, laat vooral zien dat je door dit artikel geinspireerd bent geraakt, en wellicht bent graakt. op de gevoelige snaar! of hebben jongens die niet? ;) margo, geweldig,,en mannen, zeur toch niet als ons (vrouwen) want dat is tog iets waar jullie een hekel aan hebben, dus : zeur niet zo over die punten, en ga desnoods thuis op de bank maar zitten huilen. doetjes.
 • Reactie door Laura op 30/11/2008
  ik ben het helemaal met je eens iris!
 • Reactie door Henk op 04/01/2009
  Grappig dat de mensen die positief reageren op deze reacties precies ook de vriendinnen zijn van margo, he : Laura, martine, iris. om maar geen namen te noemen. verder vind ik dat van beide kanten nergens opslaan. Mensen trek je niks aan van deze lijst, laat zien dat je boven iemand staat die zich goed voelt anderen af te zeiken. en Margo ik snap nog niet wat jou intentie is met betrekking tot deze lijst groetjes Henk
 • Reactie door ik op 06/01/2009
  haha volgens mij kunnen beide lijsten wel aangepast worden, jongens hebben inderdaad wel wat minpunten die wij meisjes niet hebben, maar daarom houden we van ze, waar of niet?;)
 • Reactie door Veronique op 04/02/2009
  Ik ben het lang niet overal mee eens. Iedereen heeft zo zijn slechte en zijn goede kanten. Daar is verder ook nix aan te doen. Wat ik wel kan zeggen over jongens.(Uit eigen ervaring) Is dat ze meestal (NIET allemaal) geintresseerd zijn in naakte vrouwen terwijl ze een vriendin hebben. Hebben ze dan niet genoeg aan hun vriendin? Dit is iets wat ik niet kan begrijpen aan vele jongens. (Nogmaals niet allemaal). Groetjes ;)
 • Reactie door een kleine pyromaan . op 02/03/2009
  haha , kleine pyromaantjes . maar weetje , ik denk dat het eraan ligt en dat ieder persoon een ander lijstje heeft . :]
 • Reactie door GabriellaRowenna op 07/03/2009
  Heerlijk die discussies! en het is toch iedereen z'n eigen mening? En over jongens,zonder jongens kan ik niet leven! gewoon voor de gezelligheid zijn ze fijn,maar ook al vriend en liefde enzo, dusja xx
 • Reactie door Margo op 17/03/2009
  Zelf ga ik graag vreemd en zoen ik meisjes. Dat is eigenlijk veel stommer dan alles aan jongens en die hele 'stom aan jongens top 15'. Zie alleen al punt een, ik als meisje vind mijzelf al beter dan de rest door vreemd te gaan. Eigenlijk liegen meisjes het hardst, althan ik. xxx Margo Niessen Oosterhout nb
 • Reactie door eeel lesbie op 17/03/2009
  bn jijneen lesbie ingent
 • Reactie door Berry op 17/03/2009
  anaal = normaal
 • Reactie door joris op 07/05/2009
  respect;)
 • Reactie door mario op 06/06/2009
  10 en 11 herken ik wel ;P
 • Reactie door Daan op 11/06/2009
  ha grappig goeie tips kan ik hier uit opmaken voor als ik een keer een meisje mee wil uit vragen. nu weet ik ook wat ik niet moet doen..... ...maar wat vinden jullie dan wel leuk als jullie het nooit laten merken weten mannen/jongens ook niet wat ze wel juist moeten doen..... nou ja heb je als meisje tips...mail het me dan ff dan ga ik een blog proberen te maken waarin staat wat meisjes/vrouwen wel leuk vinden.... alvast bedankt voor de tips!!! (@-mail=daangijzen@gmail.com)
 • Reactie door die-ene op 13/06/2009
  hahahahahahahhaahahahahahaahah hoe simpel is dit :D jongens zijn jongens, kun je ze niet kwalijk nemen. meisjes zijn meisjes, kun je ze niet kwalijk nemen;) mensen mensen doe moeilijk
 • Reactie door Sanne op 13/06/2009
  Tss, ookkee het kan dat in die lijst een paar uitzonderingen zijn m.b.t. regel 1 en regel 4. maar wat jullie je op een briefje bij elkaar gerijmt hebben is grote onzin. wij zijn egt niet dommer dan jullie ofzo tss dat is echt zo kinderachtig, wij kunnen egt wel keuzes maken en houden niet altijd van geld en ik ken zo 100 jongens die geldpromblemen hebben meisjes zijn dat er veel minder Pff. . . wij hoeven onze "tieten echt niet groter te laten lijken wij zijn WEL blij met wat we hebben ! nou wij hebben meer humor dan alle jongens van onze school bij elkaar en als je ons een hele dag zou filmen zou je over 10 jaar noch niet uitgelachen zijn! wij zeggen alles recht voor zijn raap en ook wat we denken, het is ook zo egoistisch dat jullie ons vals en respectloos noemen, jullie vechtpartijen en en nooit je best ergens voor doen is zeker niet respectloos. Kom op zeg Erik en al die andere die die 10 regels bedacht hebben !!
 • Reactie door sanne op 13/06/2009
  Gepost door die-ene op 13 juni 2009 hahahahahahahhaahahahahahaahah hoe simpel is dit :D jongens zijn jongens, kun je ze niet kwalijk nemen. meisjes zijn meisjes, kun je ze niet kwalijk nemen;) mensen mensen doe moeilijk ............................................................................... precies ! drm moete jullie geen domme regels over ons bedenken :P
 • Reactie door lalala op 13/06/2009
  De 15 dingen die stom zijn aan meisjes
  1. Meisjes weten zeker wat ze willen, ze zorgen alleen dat ze achteraf geen spijt krijgen van hun keuze.
  2. Meisjes zijn meisjes, natuurlijk roddelen ze wel eens. Maar jongens, alsof jullie dan ook echt nóóit roddelen.
  3. Meisjes overdrijven niet, ze brengen het gewoon iets grootser.
  4. Meisjes houden van geld, mannen houden toch ook van geld?!
  5. Meisjes zijn helemaal niet vals! Als er wel iemand is die veel respect en liefde kunne geven, zijn het meisjes!
  6. Meisjes denken inderdaad iets langer na, dat is nou anders dan jongens die met hun stomme kop een keuze maken en achteraf spijt krijgen.
  7. Meisjes kraken jongens helemaal niet af om uiterlijk, meestal is dat andersom.
  8. Het is wetenschappelijk bewezen dat meisjes verder ontwikkeld zijn dan jongens, dus waar haalt een jongen het lef vandaan om te zeggen dat meisjes niet slim bezig zijn!
  9. Sinds wanneer hebben meisjes economische problemen? Mochten ze dat hebben, is dat helemaal niet i.v.m. het feit dat ze 2/3 jaar voorlopen.
  10. Overdrijvem staat op meisjes voorhoofd? Moet de jongen die dit zei vooral wat van zeggen!!
  11. Meisjes zeggen soms misschien een iets anders dan ze denken, gewoon omdat ze bang zijn de ander te kwetsen. Alleen maar liefdadigheid dus.
  12. Meisjes doen er helemaal niet zoveel aan om hun borsten groter te laten lijken, mochten de jongens willen!
  13. Meisjes kunnen anders aardig goed omschrijven wat ze voelen.
  14. Afwas gaat voor.
  15. Hahahahaha moeten jongens zeggen, hebben wij een keer lol, dan zijn we meteen bitchy of gestoord.
 • Reactie door Sanne op 13/06/2009
  verder snap ik eigenlijk nog steeds niet waarom ze zo'n lijst maken, alleen om iemand te bezeiken en af te kraken laat iedereen toch zichzelf zijn en doe niet dom!!! trouwens zonder meisjes warem en geen jongens en zonder jongens geen meisjes, we hebben gewoon elkaar :D nodig.... Whaaa wat een gezweimel peacelovers :P Grapjeee , Sannee xD
 • Reactie door die-ene op 13/06/2009
  precies sanne! ik bedoel, de mens is toch gemaakt om voort te planten?! dat gaat een beetje lastig als iedereen mekaar niet moet he ! ;)
 • Reactie door Sanne op 13/06/2009
  Jhaa maar tog vind ik die lijsten nerggens op slaan iedereen is anders, okkee voortplanten, als dat jou doel is mag je eraan beginnen, ik w8 nog wel ff :P WHzaaaaaaaaaahaaaaaaa Egt vet dom al die reacties vet meelig bezig XD xSannee
 • Reactie door Sanne op 13/06/2009
  @die-ene wedde jij bent alleen maar op voortplanting uit ??!! ;) jhaa jhaa heb ik gelijk of niet :P xSanne
 • Reactie door die-ene op 13/06/2009
  neuhhhhhhhh je kent mij, ik ben vet heilig man! zoenen enz kan al niet op deze leeftijd! wat een slet zou ik dan toch zijn he!
 • Reactie door die-ene op 13/06/2009
  neeuuuhhh sanne je kent mij, ik ben vet heilig! znen kan al niet op deze leeftijd, dan zou ik me toch een slet zijn!:O
 • Reactie door Sanne op 15/06/2009
  ik ken jou dan misschien wel maar niet als heilig boontje, Whahahaa jij zonder zoenen/?!! is tog leuk mt je vriendje elke dag ofniet :a XD ;l xSanne
 • Reactie door die-ene op 17/06/2009
  waaar zie je me voor aan?!:O zoenen is vies, bahbah zo slijmerig en ieewww hoe kan iemand dat nou elke dag doen?!:O
 • Reactie door Caitlin op 18/07/2009
  Niet alle jongens zijn zo n_n Er zijn volgens mij maar zo'n 10 jongens die zich zo allemaal gedragen. Meisjes zijn ook allemaal verschillend, dus die lijst van die Erik klopt ook voor geen meter ;)
 • Reactie door jongen zegt op 11/09/2009
  ik ben een jongen en meisjes zijn gwn arogant dat is de mening van jongens. maar ik vindt meisjes niet stom ze kunnen heel erg aardig zijn. grts. van een jongen
 • Reactie door diego op 02/10/2009
  get a life meiskes
 • Reactie door Robin op 03/10/2009
  Je kan zeuren wat je wil maar jongens kunnen niet zonder meisjes en omgekeerd oak niet..
 • Reactie door lolz op 03/10/2009
  de 'echte' top 1 op de lijst: meisjes die stom-aan-jongens top maken jongens die stom-aan-meisjes top maken
 • Reactie door Inderdaad LOLZ op 03/10/2009
  Lolz, je hebt groot gelijk // Wat een kinderachtig gedoe hier!
 • Reactie door Onzin :$ op 15/10/2009
  1. Ik weet niet wat voor kerels er bij jou op school rondlopen, maar bij ons zijn het vaak de meiden die zich ongezond verheven voelen over elkaar. 2. Geweld zit in de aard van alle organismen. Het leven is gebasseerd op drie dingen; geweld, sex, en de dood. 3. Totaal onwaar. 4. = sowieso grappig :) 5. Weet je, niet eens zo'n gek idee, hadden we ook geen overbevolking. 6. En uit welke statistieken heb jij deze onzin getrokken? 7. Mannen snappen vrouwen niet, vrouwen snappen mannen niet, zo hoort dat nou. 8. Tja... 9. Ik ga ervan uit dat je dit uit persoonlijke ervaringen haalt? Want het is vrij vaag... 10. Sowieso waar 11. Beste regel ooit: Afgaan op je instinct. 12. Waar :$ 13. Kom op, kon je niks beters verzinnen? 14. Ook een beetje waar :$ 15. Stereotypeeeeeeeeeeeeeeeee
 • Reactie door xxxx op 25/11/2009
  Meestal dit, Meestal dat. Iedereen is anders, meiden hebben minpunten en pluspunten en met jongens hetzelfde. Jullie scheren teveel mensen over 1 kant..
 • Reactie door je opa op 25/11/2009
  BEDANKT. ECHT WAAR. BEDANKT VOOR DIT GEWELDIGE BERICHT. IK HAD OOK AL IN DE ELLE GIRL GELEZEN, EN HET IS INDERDAAD NIET WAAR DAT JULLIE DE LABIELE, FALENDE, OVERBODIGE HUID ROND DE VAGINA ZIJN. BEDANKT.
 • Reactie door Koen op 04/12/2009
  Eerst doen dan denken!!:D
 • Reactie door dom gedoe op 29/01/2010
  ''Gepost door Lisaa. op 15 november 2008 16. Jongens voelen zich snel aangesproken zoals hier wel te zien is, want dit gaat volgens "de jongens" over iedere jongen die er bestaat. '' Dat punt kun je ook in het stom-aan-meisjes rijtje plaatsen, waarom maakt margo anders zo'n rijtje? Kom op, jongens mogen ook reageren. Ik ben het verder helemaal eens met de reacties van mariska en sarah net boven die van lisaa
 • Reactie door Tina op 13/02/2010
  Weet je wat ik zo grappig vind? Lily heeft ooit een webblog geschreven, over dat meisjes valse schepsels zijn. Voor zover ik de reacties daar heb gelezen, waren de meeste daar dat het klopte, INCLUSIEF meisjes. Maar hier zeggen bijna alle jongens dat dit niet klopt. PS: Zelf ben ik met geen van beide eens.
 • Reactie door jill op 01/05/2010
  ik vind het eigenlijk wel waar want al mij exen hebben dit allemaal gedaan zo dus
 • Reactie door stefanie op 16/05/2010
  waarom willen jongens alleen meisjes die geen bril dragen en die meer uitdagender lopen dan andere meisjes die niet uitdagend lopen en een bril draag zijn ook mooi.welke gasten dien die meisjes lelijk vinden zijn zelf lelijk en kunnen aan geen andere meisjes hun aandacht betrekken
 • Reactie door tnawies op 16/05/2010
  Daar wil ik nog aan toevoegen, dat je je 'onderzoek' baseert op feiten die in de elle-girl staan.. en dan wel VOLGENS jongens.. hoe geloofwaardig denk je dat dit is joh? het blijft lachwekkend om te zien hoe serieus mensen hierover kunnen zijn..
 • Reactie door een zeker persoon op 16/05/2010
  uh ja... stefanie, meisjes met een bril kunnen ook best wel heel erg leuk zijn :D kben het met geen van beide lijsten eens, al herken ik wat punten in mezelf(jongen) niet dat dat negatief is, bijvoorbeeld pyromanie, leuk toch? :P en dat jongens eerst zouden doen en dan pas denken is een bepaalde groep 8-)
 • Reactie door Sarah op 06/06/2010
  Beide lijsten gelden niet voor alle jongens en alle meisjes maar ik moet zelf ook toegeven dat meisjes vaak een paar van de punten hebben en dat jongens vaak een paar van de punten hebben. 13. van de jongens snap ik trouwens niet :P en 7. van meisjes niet, dat is meer iets voor jongens. (Wat ik weet dan he)
 • Reactie door iv op 09/06/2010
  wil jij een vent die samen met jou zn nageltjes gaat lakken ofzo? POT
 • Reactie door LNkCwFojeoscdQOld op 10/09/2011
  Times are chaningg for the better if I can get this online!