Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Burenruzie of gezellig bbqen in The Sims 2 Appartementsleven

Geschreven door Scholieren.com op 24/09/2008
Is het een half jaar voor de release van The Sims 3 nog wel de moeite om je collectie van De Sims 2 te blijven aanvullen? EA denkt van wel en komt alweer met de achtste uitbreiding op dit immens populaire spel. Met Gabriella Cilmi?s ?Sweet About Me? op de soundtrack, lawaaierige huisgenoten en hekserij lijkt De Sims 2 Appartementsleven weer de nodige uurtjes boeiende gameplay te bieden.[Naar de stad]
De Sims hebben in deze nieuwste uitbreiding de mogelijkheid naar de grote stad te verhuizen. Daar aangekomen kunnen ze kiezen uit riante penthouses inclusief butler, maar ook voor swingende vrijgezellenetages of artistieke zolderwoningen. Verhuis je favoriete sims naar n appartement en laat nieuwe sociale relaties ontstaan. Of misschien bloeit er wel een romance op met een knappe huisgenoot!

[Weer originaliteit!]
[plaatje:2]Naast de weinig inspirerende hobby?s uit de vorige uitbreiding ?Free Time? kunnen de fans hun hart weer ophalen. De Sims kunnen nu hun eerste stappen zetten op weg naar het licht of de wegen der duisternis. Al rondvliegend op hun bezem, lezend uit een spreukenboek of roerend in een ketel genieten ze weer van vreemde belevenissen.

Niet alleen qua gameplay biedt het spel een hoop nieuwe mogelijkheden, ook een aantal nieuwe bouwopties geven het wat extra?s. Met wenteltrappen en hoge plafonds kun je de woningen weer een geheel nieuwe look geven. Daarnaast kunnen de kleinste Sims voortaan terecht in de speeltuin en hebben de fashionista?s toegang tot een inloopkast.

[Doen?]
Nummer acht in de lijst der uitbreidingen scoort wat ons betreft een dikke voldoende. Maar we moeten wel zeggen dat het nieuwe er steeds sneller vanaf gaat. Ook al is het voor fans een onmisbare uitbreiding, velen van ons kijken reikhalzend uit naar de komst van The Sims 3. Nog even geduld, deze ligt 20 februari 2009 in de winkel!

 
 • Reactie door bas op 27/09/2008
  voor welk platform is dat spel eigenlijk??
 • Reactie door nerd op 29/09/2008
  pc natuurlijk!
 • Reactie door digadeborah op 03/10/2008
  De sims, daar ben ik helemaal verslaafd aan, k heb zelfs een sims agenda! zijn jullie ook zo gek van de sims? meld het dan even, want ik zoek maatjes om er gezellig over te praten en samen te simsen. :D heel veel digakusjes van digadeborah
 • Reactie door Victor op 05/10/2008
  Ok sims kan leuk zijn. ik heb eigenlijk voorkeur voor shooters en racegames zoals: Race driver Grid en Crysis maar in sims is het mooie dat je je egt gwoon kunt uitleven.
 • Reactie door flip fluitktel op 07/10/2008
  Cod4 is beter man!,, XBOX 360 Voeg me toe ;) Back Reaqer
 • Reactie door oempaloempa op 05/11/2008
  de sims is echt te gek gwn. ik wil zelf heel graag de sims 2 seizoenen xxxx :P
 • Reactie door Daisy op 06/01/2009
  Als ik ergens van hou (op pc gebied) dan is het wel van de sims, het is gewoon verslavend en ontzettend leuk. Ik ben ook echt enorm blij dat op 19/20 februari 2009 de sims 3 uitkomt en ik ben ook zeker van plan die te kopen! Het zelfde geldt voor de sims 2 apartementsleven natuurlijk, en vooral met die heksen erin lijkt me echt super! En als er iemand is die beweert dat sims niks is, heeft die het echt mis! xx, Mij