Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

De apen van De Jeugd van Tegenwoordig

Geschreven door Scholieren.com op 06/10/2008
De Jeugd van Tegenwoordig lijkt een bijeen geraapt zooitje ongeregeld dat lekkere, vieze liedjes (?Nee: kicks?) schrijft. Willy Wartaal, Vieze Fur en P. Faberge lijken zo ruig, zo fout, zo ongecontroleerd, maar ze hebben de hele onschuldige animatiefilm Space Chimpsingesproken. Een beetje vreemd? Ik vind van wel en daarom duik ik met het drietal de bioscoop in om samen de film voor het eerst te kijken.[De stemmen in Space Chimps]
?Ik ben benieuwd,? zegt P.Faberg voor we de filmzaal inlopen. ?Ik heb natuurlijk wel de verhaallijnen meegekregen, maar ga de film nu voor het eerst zien.? Is het niet vreemd dat zulke vage gasten een animatiefilm inspreken? ?Nee joh,? vindt hij, ?Dit is de warming-up. We willen nu wel een echte film gaan maken over De Jeugd van Tegenwoordig. Lijkt me vet.? Helemaal nieuw is het acteren voor P. niet, op dit moment gaan er ook twee Franse films van hem in premire. Zegt hij, of ik dat moet geloven weet ik niet. Ook Willy Wartaal ziet een eigen film wel zitten: ?Maar dan zonder script.?

[De film]
In Space Chimps wordtHam de 3e, de kleinzoon van de allereerste ruimtechimpansee, na een onbekende planeet gestuurd. Maar Ham is een circusartiest die liever lol trapt dan in de voetstappen treedt van zijn dappere grootvader. Samen met zijn ?teamchimps? Luna en Titan belandt hij op een andere planeet en moeten daar alles op alles zetten om de vredige bewoners te verlossen van een gemene dictator.

[Apen?]
Terwijl Vieze Fur uitgebreid zijn mobiel checkt en appelsap drinkt, vertellen de andere twee over hun rollen in de animatiefilm. ?Ik ben natuurlijk een neger,? zegt Willy Wartaal, ?Geen aap.? Gelukkig heeft hij dan ook alleen de stemmen ingesproken van de vele aliens die in de film rondrennen. P. Faberg heeft ondertussen een enorme fascinatie voor apen opgelopen: ?Vraag eens wat meer over apen, ik weet nu zoveel over apen. Maar nee, ik heb geen bananenverslaving. Apen lopen wel lekker??

Space Chimps vanaf 8 oktoberin de bioscoop

 
 • Reactie door wat? op 06/10/2008
  wat een ongeloofelijke bullshit
 • Reactie door T op 08/10/2008
  De jeugd komt waarschijnlijk gewoon weer hard.. ook in de film
 • Reactie door yayoooo op 09/10/2008
  brute
 • Reactie door Sjaak op 10/10/2008
  Alles wat de JVT doet is baas. Dus dat zal deze film dan ook wel zijn.. :P
 • Reactie door xxDaan op 12/10/2008
  JVT is dope. niet zeiken, gewoon kijken.
 • Reactie door heeftaltijdgelijk op 17/10/2008
  't zal wel -.-. JVt sux tog
 • Reactie door Bwaa op 17/10/2008
  T, wat een mafkees ben jij zeg
 • Reactie door Henk op 18/10/2008
  Ecoutez ze komen hard..
 • Reactie door sdfasd op 20/10/2008
  sdfsdfsdfsd
 • Reactie door alla op 21/10/2008
  jvt is dope man