Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Het is 'seksweek' op Scholieren.com. Samen met de Sense Infolijn geven we antwoord op al jouw seksvragen. 

Alles over seks Alles over seks

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Lekker dan, als iedereen zo beroemd denkt te worden...

Geschreven door Margo op 12/09/2008
Myspace wat is dat me toch een fantastische uitvinding. Mijn liefde voor bandjes uit zich vooral op deze site met het constante zoeken naar aanwinsten, of nog leuker de aanwinsten vinden jou. Een tijdloos tijdverdrijf. [?Nice Tunes?]
Tegenwoordig wordt iedereen bekend via myspace, de grote namen zoals de Artic Monkeys of Lily Allen heeft het in ieder geval geen windeieren gelegd. Miljoenen denken nu natuurlijk: dat gaat mij ook gebeuren. Zo komt het dus nog wel eens voor dat ik mijn mailbox openmaak en daar weer een nieuw iemand vind die mij wil aanmelden. Vol spanning accepteer ik en probeer ik eventjes te luisteren naar de muziek. Wat blijkt, ze kunnen nog niet eens gitaar spelen, de zanger lijkt op een stervende kat en de drums zijn a-ritmisch.

Men verwacht dan ook nog is een commentaartje in de trant van ?Nice Tunes? of ?Like your music?. Maar nee, dat gaat er bij mij niet in. Myspace is leuk, maar ga alsjeblieft geen muziek maken als je het niet kan dat bespaart mij een hele hoop oorpijn en dat bespaart jezelf genante reacties.

Alvast bedankt.

 
  • Reactie door Kim op 13/09/2008
    Leuk Margo :)
  • Reactie door Maureen op 20/09/2008
    Natuurlijk, ieder zo zijn ding. Maar lees ik het nu goed? Je klaagt erover dat de zanger niet zingen kan, de gitarist niet spelen kan, en de drums a-ritmisch zijn. Meid, dit is een punkband. Heb je ooit punk gehoord waarbij de zanger zingt als een nachtegaal? Ik niet.