Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 3 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

BEEB-update

Geschreven door Scholieren.com op 04/09/2008
Na een vakantie waarin helaas weinig gelegenheid was om bij elkaar te komen, was het afgelopen zaterdag eindelijk weer zover! voor de eerste keer hebben we geoefend in de huidige formatie van de band (Manou, Nadja, Myriam, Sascha, Floor en Manon).

Dat werd ook wel tijd, aangezien we morgen al moeten optreden op het cultureel festival in Baarn en 6 september tijdens het Dolders Poppodium in Den Dolder. Ook zijn we gevraagd om12 september in de Boothill in Amersfoort te spelen en de 14e zullen we te zien zijn tijdens de kunstroute in Soest.

Er breekt dus een drukke tijd voor ons aan, maar die gaan we allemaal met veel plezier en energie tegemoet. Hopelijk zien we jullie op een van de bovenstaande dagen vrolijk met ons meezingen! Voor meer info check onze website of myspace!

Peace, Manou en Nadja

>> Meer Ladies Decision