Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Het Schnitzelparadijs - de serie

Geschreven door Scholieren.com op 01/09/2008
Enthousiast parkeer ik mijn fiets voor de Melkweg in Amsterdam, waar de perspresentatie is van BNN's nieuwste serie: Het Schnitzelparadijs. De film vond ik - verbazingwekkend, maar waar - geweldig om te kijken op een brakke zondagochtend, dus ik ben benieuwd naar de serie. En natuurlijk wil ik stiekem de BN'ers in het echt ontmoeten... [De Blauwe Gier]
Voor de niet-kenners: Het Schnitzelparadijs gaat over de keuken van restaurant De Blauwe Gier waar een bonte verzameling aan figuren werkt. Zeker voor nieuwelingen gaat het er 'nogal' heftig aan toe. De serie speelt zich af vr de film en draait rondom Sander die als sopkop begint in de afwashoek. Meteen de eerste dag krijgt hij het zwaar te verduren. Hij neemt bijna ontslag. Bijna, want de mysterieuze Femke verovert meteen zijn hart.

['Hilarische' serie]
Voor me in de filmzaal zitten Tygo Gernandt en Eva van de Wijdeven die beiden in de serie spelen. Tygo een gestoorde slager en Eva de mooi Femke. "Sssssssssssst," roept Tygo in de zaal. "Stil nou! Ik heb ?12,50 voor dit kaartje betaald." Nou," kibbelt Eva, "Jij maakt zoveel herie." Ik moet lachen, goed teken voor de serie, denk ik. De makers vertellen nog even dat de serie hilarisch is en helemaal niets met de film te maken heeft. Dat laatste hebben ze goed gezien: ik vind de eerste aflevering namelijk helemaal niet leuk. Ik moet n keer lachen: bij een montagegrapje. Best jammer voor een 'hilarische' serie. De grapjeszijn voorspelbaarof komen niet aan. Of dat aan mij ligt? Misschien: de zaal ligt wl dubbel...

Wat wel ergleuk is: je kunt elke aflevering een week voor de uitzending al opinternet bekijken. Of het dus aan mij ligt? Check het zelf en laat het me weten.

 
  • Reactie door Chelsea op 01/09/2008
    Haha. Ik zat in de vaste keuken crew van de nieuwe serie Ben echt benieuwd hoe het is geworden We zitten allemaal vol spanning te wachten!