Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Chris Brown, Exclusive

Geschreven door Charlot op 27/08/2008
Sinds de 19-jarige (!) Chris Brown de hitlijsten heeft bestormd met de nummers 'Kiss Kiss' en 'With You' is hij niet meer stuk te krijgen. Met zijn uiterlijk, uitstraling en prachtige lichaam is hij ver gekomen. Gelukkig kan hij ook nog zingen...

Exclusive, het tweede album, begint meteen lekker. Het eerste nummer Throwed geeft een goede eerste indruk van de sfeer van het album.

Lees hier meer [Mix]
In samenwerking met artiesten als Kanye West en T-Pain is het album een mix geworden, van dansnummers tot soulachtige ballads. En dat is wat de cd zo goed maakt: de afwisseling van stijlen. Zo zijn de nummers 'I wanna be' en 'Superhuman' erg rustig. 'Picture Perfect' en 'Help me' zijn daarentegen lekker vlot en dansbaar.

[Onvolwassen indruk]
Maar als je naar de teksten kijkt is er wel een negatief puntje. Veel diepgang zit er namelijk niet in. Het geeft een beetje een onvolwassen indruk van de cd. Maar ik weet zeker: als Chris over een paar jaar nog overeind staat in de muziekwereld, zijn teksten meer inhoud hebben.

Wat mij betreft mag zijn derde cd snel komen, want wat maakt hij lekkere muziek!

 
  • Reactie door Nina op 14/09/2008
    Gooooo charlot:D