Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Film: Mijn vader is een detective

Geschreven door Scholieren.com op 06/04/2009
Aanstaande donderdag gaat Mijn vader is een detective! in premire, aan het einde van afgelopen zomervakantie bezochten we de set tijdens de opnames.
In de film helpt Sam zijn vader bij het oplossen van een spannend mysterie, samen met zijn stoere buurmeisje Sterre en zoen van de baron Ortwin. Met zijn drien komen ze terecht op het spannende forteiland. Op de set spreek ik met de drie 13-jarige hoofdrolspelers: Rick Mackenbach, Tjeerd Melchers en Jasmin Pasteuning.[Balen jullie er niet van dat de opnames in ze zomervakantie zijn?]
Met zijn drien: ?Dit is onze vakantie!?
Tjeerd: ?Het is echt superleuk en we maken ook een hoop lol met elkaar. Als we lang moeten wachten spelen we met elkaar of met de crew. We zijn allemaal vrienden geworden.?

[Kenden jullie elkaar al van tevoren??]
Rick: ?Ja, Tjeerd en ik hebben samen Jakobje gespeeld in Beauty and the Beast. Maar Jasmin kenden we nog niet.?
Jasmin: ?Maar het klikte meteen!?
Tjeerd: ?Pfieuw??

[Hoe hoorde je dat je was geselecteerd voor de film?]
Rick: ?We hebben drie auditierondes gehad en toen nog een workshop. Daar waren we met de laatste acht over. Toen werd het wel erg spannend.?
Jasmin: ?De dag dat mijn moeder en ik het zouden horen, waren we superzenuwachtig. Toen de telefoon ging, hoorde ik mijn moeder zeggen: ?Echt?!??. Ik heb staan gillen!! Daarna is mijn beste vriendin meteen gekomen en hebben we allemaal lekkere dingen gekocht om het te vieren.?

[Wat is de meest gestelde vraag die tot nu toe aan jullie gesteld is?]
Alledrie: ?Wil je er later mee doorgaan? [En?] Alledrie: ?Jaaah!?

[plaatje:2]Opeens komt Beau van Erven Dorens ? de baron ? voorbij scheuren in n van de Porsches die op de set staan te blinken. Ik kijk de drie aan:
[Hebben jullie er eigenlijk al in gereden?]
Rick moet lachen: ?Ik heb er al vaak ingezeten, maar ik ga maar even aan de crew vragen of ik ook een paar meter mag rijden.?
Jasmin: ?Nou dat denk ik niet hoor, zo'n dure auto!?
Rick: ?Jawel hoor, maar een paar meter, zet hem gewoon in zijn vrij en dan rijden jullie mee!?

Dan worden ze weggeroepen. De scne moet alwr opnieuw, maar ze vinden het geen probleem. Het is juist leuk om met al die BN?ers te werken. De drie vermaken zich wel en wij zijn benieuwd naar de film.

 
  • Reactie door yasmine op 13/07/2009
    Otwin in de film rick die is knap :D