Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

De NPO is bezig met een nieuwe interactieve videoserie voor scholieren, over persoonlijke dilemma's. Om de serie zo herkenbaar mogelijk te maken, hebben ze jouw hulp nodig. Ben je tussen de 15-18 jaar en wil jij meedenken? Vul de vragenlijst in (5 a 10 minuutjes) en maak kans op een Bol.com bon van 10 euro. 

Meedoen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Lowlands op z'n klassiekst

Geschreven door Duco op 18/08/2008
Bij Lowlands denk je aan bier, bands en een heleboel zwetende mensen. In dat opzicht was Lowlands 2008 niet veel anders. Wat echter wel een unicum was in de Llow-geschiedenis, was het concert van de klassieke pianospeler Christiaan Kuyvenhoven.

Terwijl de planken onder je voeten vandaan dreunden door de constant opstaande en rondlopende mensen, speelde de jonge pianist zijn spel. Het optreden was een samenwerking met het Utrechtse museum Van speelklok tot pierement. Christiaan ging hierbij in duel met een honderd jaar oude automatische piano die slechts aangezet hoeft te worden. Het was aan het publiek om te bepalen wie het beste speelde: uiteraard won de veel jongere Christiaan het van de oude vleugel.