Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Vakantie is top

Geschreven door Scholieren.com op 01/08/2008
Vertrek jij deze zomer lekker zelf met de bus naar een (nog zonnigere) bestemming? Beetje relaxen, beetje zwemmen, beetje bruin worden, beetje flirten. Vakantie is tof!

Vergeet alleen niet dat ze in het buitenland vaak overdag slapen. Uit onderzoek van MTV blijkt dat veel, heel veel jongeren de siesta vergeten. Niet zo handig, want 's middags is er niets te doen en niets te koop. De oplossing: zelf ook aan de siesta beginnen. :)

's Avonds is het tijd om te feesten. Op zoek naar een leuke vakantiedate? Ga voor meisjes dan naar de vette clubs en voor jongens naar de foute Hollandse kroeg. En meiden: kijk uit met wat voor jongen je zoent. 'Vinken' (bijhouden hoeveel meiden je scoort) schijnt namelijk nogal populair te zijn!

En wat neem jij mee naar huis? Op nummer 1 staat het emailadres van een (of meerdere) vakantieliefde. Vooral populair onder jongens...