Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Hello! Goodbye...

Geschreven door Scholieren.com op 06/08/2008
Het klinkt een beetje als een tv-programma, maar er wordt wat afgewisseld bij Scholieren.com. Kim is er bijvoorbeeld vandoor gegaan. Ze vertrekt een jaar naar het buitenland, maar zal ons nog steeds maandelijks op de hoogte houden van haar avonturen in Barcelona, New York, Mnchen en euhhh Parijs. Nee, ze kon absoluut niet kiezen waar ze geen wilde en doet ze daarom allemaal maar...

Ondertussen nemen Kimberley en Lisanne helemaal afscheid. Lisanne gaat zich storten op haar journalistieke carrire, we gaan haar vast terug zien in de krant of op tv, en Kimberley is vanaf september te vinden op www.jonginthecity.nl, waar ze alles vertelt over haar studentenleven in Leiden. Wij wensen ze alletwee heel veel succes in de toekomst en meiden, ontzettend bedankt!

En waar mensen gaan, daar komen nieuwe mensen bij. Charlot begon vorige maand al als nieuwe redacteur en deze maand starten ook Margo & Kim (ja, een tweede, om het makkelijk te maken). Heel veel succes!

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan het weblog? Laat ons dan weten wat jouw specialiteit is. We zijn vooral op zoek naar striptekenaars en videoredacteuren.

 
 • Reactie door Kim op 10/08/2008
  Ik ga niet naar Londen, ik ga naar Parijs!! Hahaha!
 • Reactie door Kim op 10/08/2008
  Ik ga niet naar Londen, ik ga naar Parijs! Hahaha!
 • Reactie door Redactie op 10/08/2008
  Zullen we even veranderen dan :)
 • Reactie door marion op 10/08/2008
  Hoi Kim, Ben jij al een jaar onderweg om talen te leren. Je zegt dat je bent vertrokken op 13 juli 2007.
 • Reactie door Lisanne op 15/08/2008
  hihi, cool:)
 • Reactie door Je BaBy FaCe op 25/03/2009
  leer eens niet twee keer te posten kim.... xxx je schat, Michael