Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Glazen doos

Geschreven door Suzan op 22/07/2008
Sinds donderdag woont kunstacademiestudent David de Haas een week lang in de doos op het Tschumipaviljoen op het Hereplein in Groningen. De glazen doos wordt altijd als expositieruimte gebruikt, nu exposeert David zijn studentenleven. Boeiend? Nou dacht het niet!David zegt met zijn kunstproject te willen ontdekken wat het betekent om zonder privacy te leven. "De reacties zijn tot nu toe alleen maar positief," zegt de Groninger op Nu.nl.

Nou David: de eerste negatieve reactie krijg je nu binnen. Volgens mij heb je je ogen niet goed open, je zou nu toch wel moeten weten hoe het is om zonder al te veel privacy te leven. Mensen die in het openbaar hun privacy willen aantasten, ben ik ZAT na Big Brother, De Gouden Kooi, Het Glazen Huis en al die vele, vele andere privacyinbraken van de afgelopen jaren.

David, ik hoef niet te weten hoe je eet, niet te weten hoe je niet studeert, niet te weten hoe je in de gaten in je hoofd peutert, nee, nee, nee. Kruip maar weer in je studentenhok, denk na over vernieuwende kunst, want als student aan de kunstacademie moet je naar mijn mening met iets originelers komen.

 
 • Reactie door Duco op 04/08/2008
  Die jongen zwaaide anders wel uiterst vriendelijk!
 • Reactie door Suzan op 23/08/2008
  Als zwaaien een kunst is, is Beatrix high culture!
 • Reactie door Joost op 13/09/2008
  Als het buiten donker is ziet hij zich aan alle kanten tussen het glas gespiegeld.
 • Reactie door dennis pot op 15/01/2009
  jah met de zon groeit het sneller