Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Duffy in concert

Geschreven door Charlot op 18/07/2008
Het concert was binnen 5 minuten uitverkocht. Het concert van Duffy op woensdag 2 juli in Paradiso. En in die 5 minuten heb ik een kaartje weten te bemachtigen, ik was erbij! Met haar hit 'Mercy' was Nederland snel verkocht. Een vrolijk nummer, leuke tekst en een geweldige stem. En daar deed het concert niet bij onder: leuke nummers, een goeie sfeer en een dijk van een stem.

Het concert begon precies om 20:30 en om 22:00 stond iedereen weer netjes voor Paradiso. Iets dat je niet vaak meemaakt: een concert van een populaire artiest dat zo eng op tijd begon en weer klaar was.

De Britse zangeres heeft ondanks het korte optreden aan mijn hoge verwachtingen voldaan en ik kan niet anders zeggen dan dat ze een groot talent is. Volgende keer moet je zeker ook gaan!

 
 • Reactie door Luuk op 18/07/2008
  Had geen kaartje:S, www.gasurfen.nl
 • Reactie door duffyfan op 18/07/2008
  wat een slechte recensie
 • Reactie door Nap op 23/07/2008
  Was dat alles?!? "het was leuk, ze is goed" Hoe was de sfeer dan? Welke nummers sprongen eruit? Wat waren je verwachtingen?
 • Reactie door HarryMuesli op 23/07/2008
  Ja, vertel eens wat meer, ik vind dit te summier. Ik schrijf hele boeken met een dunner verhaal dan diarree op zondagochtend, jij maakt een dijk van een avond mee en doet het af met zes regels?
 • Reactie door Suzanne op 10/08/2008
  Zo'n grote artiest heeft geen lange recensie nodig. Iedereen weet dat ze geweldig is.