Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Kung Fu Panda

Geschreven door Kimberley op 30/06/2008
Zin in actie en humor? Dan is de nieuwe animatiefilm ?Kung Fu Panda? echt iets voor jou! Met de stemmen van Jack Black, Jackie Chan, Angelina Jolie en Lucy Liu, mag je deze zomerhit echt niet missen. Ik nam alvast een kijkje? Het verhaal gaat over Po, een pandabeer die een grote fan is van Kung Fu, maar zelf in de noedelwinkel van zijn vader werkt. De 5 grootste Kung-Fu vechters, ?De furieuze vijf? (Tigress, Viper, Crane, Monkey en Mantis) staan in de rij om uitverkoren te worden tot Drakenstrijder, de krachtigste Kung-Fu-meester allertijden, die als enige de "drakenrol" mag lezen. Als Po door toeval wordt gekozen, gelooft niemand dat hij er klaar voor is, zelfs Po niet. Hij zal echter wel moeten, want Tai Lung, de gemeenste Kung-Fu schurk, is net ontsnapt uit zijn priv-gevangenis, en alleen Po kan hem stoppen.

Kung Fu Panda heeft echt de mooiste animatie-actiescenes tot nu toe. De gevechten spatten van het scherm, en zijn sneller dan ooit tevoren. Ook de humor van Jack Black geeft de film kleur. Hij past echt precies in de rol van de gedwongen held, Po. Kung Fu Panda is echt de moeite waard!

Wil jij deze film ook zien? Doe dan nu mee met de prijsvraag!