Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

De Parade

Geschreven door Suzan op 24/06/2008
De Parade reist van Rotterdam naar Den Haag om vervolgens Utrecht en Amsterdam te bezoeken. Zondag was de laatste Paradedag voor Rotterdam, en daar was ik! Na eenbeetje gedoe 'Nee, bij dezekassa krijg je geen 50% CJP korting', 'De CJP korting geldt alleen op de entree van De Parade, niet op de losse voorstellingen', 'Sorry, je kunt alleen bij de andere kassapinnen' zat ik bij de voorstelling 'Open deuren naargeluk' door 'Mondo Leone'.

Lees verderDe Parade is geen gayparade, geen Braziliaans carnaval, geen dweilorkest: gewoon 'De Parade'. Dat is een rondreizend festival met theater, muziek, dans, film en beeldende kunst. Artiesten geven er uiteenlopende voorstellingen, die vaak speciaal voor deze gelegenheid zijn gemaakt.

Mondo Leone is Leon Giesen. Hijis filmmaker, muzikant en verhalenverteller. Gooi je dat alles bij elkaar; dan krijg je een bijzondere theaterervaring. Het bovenstaande filmpje bestaat uit in elkaar gepuzzelde'bits and pieces' film van het filmmuseum, waar Mondo Leone muziek onder heeft gemaakt. Bekijk dezeofn van de andere bijzondereacts op deParade in n van de andere drie steden!

Den Haag 27 juni - 6 juli Westbroekpark
Utrecht 11 - 27 juli Moreelsepark
Amsterdam 1 - 17 augustus Martin Luther Kingpark