Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Moke en meer in het Vondelpark

Geschreven door Lisanne op 16/06/2008
In het Amsterdamse Vondelpark kan je in de zomer niet alleen lekker in het gras zitten en genietend van de zon en de vogeltjes kijken naar de mensen die hun hond uitlaten, een potje voetballen of verliefd hand in hand langslopen.

Maar is mr te doen, ik was bij het optreden van Moke![Best geklede band]
Het openluchttheater opende 1 juni met concerten van Candy Dulfer en Gerard van Maasakkers. Vorige week was de band Moke in het Vondelpark te horen. Hoewel de zon volop scheen en het zweet op mijn kop stond, was het vijftal gekleed in zwart pak. Maar ja, ze zijn natuurlijk ook niet voor niets tot best geklede band van 2007 uitgeroepen h.

[For free]
Daarvoor stonden de mannen op Pinkpop. En terecht: Moke speelt strak. Moke speelt goed. Moke is leuk, en dat hebben ze ook in het Vondelpark laten zien. Maar het allerleukste aan de openluchtconcerten in het Vondelpark: het kost geen drol!

[Lucky Fonz III]
Ook speelde de Amsterdamse zanger/songwriter Lucky Fonz III. "Bij het volgende liedje moeten jullie fluiten. En doe vooral niet mee als je je hip voelt en er geen zin in hebt. En als je wel mee doet: ik doe het nu eventjes voor. Maar kom dan aan het eind niet zeiken dat je werd gedwongen. Aan jullie de keuze", zei de zanger door de microfoon. Maar het publiek was enthousiast en floot mee. Want de sfeer zat er goed in: het was heerlijk weer en Fonz gaf een gaaf optreden weg waardoor iedereen goed gehumeurd was.

[Nog mr!]
Het is nog niet afgelopen met de openluchtconcerten. www.openluchttheater.nl
voor de optredens die nog komen gaan.