Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Madonna probeert jong te blijven

Geschreven door Charlot op 28/05/2008
Van de CD van de vrouw die zichzelf ?beroemder dan God? noemt verwachtte ik veel. Er werd maanden voor de promotie door de echte ?die-hards? hard op het internet gezocht naar eventuele lekken van de CD. Dus het kon niet anders dan dat dit een goede CD zou worden?nou ik dacht het niet!Maar na vijf nummers luisteren ging ik mezelf wel een beetje afvragen: waarom al deze ophef? Ik had wel meer verwacht van ?The Queen of Pop?. Aangezien ik in mijn achterhoofd toch altijd het beeld had dat Madonna haar ?eigen ding? maakt, was dit wel een verassing. Het niveau is zeker omlaag gegaan, naar het punt van Britney.

Neem bijvoorbeeld het nummer ?Candy Shop?, het begint wel ok, maar na dertig seconde heb ik genoeg gehoord. De beat is erg onrustig en de tekst gaat ook niet over rozen. Ook ?She?s not me? gaat de hitlijsen niet halen, hoop ik.

Madonna heeft zichzelf zeker niet overtroffen, eerder voor schut gezet. Of het komt door de samenwerking met Justin Timberlake, Timbaland en Pharell Williams of doordat ze een beetje de kluts kwijt is geraakt na alle muziekveranderingen van de laatste tijd, ik weet het niet. Ik weet wel dat ze een stuk beter kan.

 
 • Reactie door Suzanne op 28/05/2008
  Ja precies! Afschuwelijke CD! You go girl!
 • Reactie door Danique op 28/05/2008
  Jij weet het hea schat (L)! Was erg gezellie vandaag! Tot morgen C1! XX C2!
 • Reactie door Suzan op 28/05/2008
  Oh die cd lijkt mij juist heel gaaf!
 • Reactie door Halime op 28/05/2008
  ik mocht en mag madonna toch nie:P ze denkt dat ze beter is dan andere mense mja hoe hoger je je voelt hoe harder je op je bek komt:D
 • Reactie door Daan op 28/05/2008
  Pauper recensie
 • Reactie door Nikki op 29/05/2008
  Goed zo, ik moet de liedjes eerlijk gezegt nog steeds luisteren maar nu ik dit gelezen heb ben ik eigenlijk niet eens zo benieuwd meer! Wat ik ook erg shamefull vind is Madonna in haar badpak-outfit in de clip '4 minutes'! Ze heeft inderdaad schijnbaar sterk de behoefte om 'jong' te blijven! x
 • Reactie door Rebecca op 30/05/2008
  Ugh Madonna. Ik vind haar nieuwe clip echt vies. Ben je de cd ondertussen al kwijt?
 • Reactie door Duco op 31/05/2008
  Ik kan niet echt bevatten wat een eventuele rustige beat en teksten die over 'roosjes' gaan voor een toegevoegde waarde geven. En als je er op 49-jarige leeftijd uitziet als Madonna, dan ben je met recht jong te noemen. Ik ken maar weinig vrouwen die op haar leeftijd nog eenzelfde dagelijkse routine hebben.
 • Reactie door Ruby op 01/06/2008
  Ze denkt niet dat ze beter is dan andere mensen..dat is wat iedereen denk..ze neemt zichzelf niet zo sirieus als je denkt .. Ik houuuuuuuuuu van Hard candy en madonna Madge is tha queenn!
 • Reactie door Teun op 05/06/2008
  Hoi Lot, Wij vinden dat je helemaal gelijk hebt en wat schrijf je goed,dikke kus van je neef en zijn ouders
 • Reactie door Bas op 09/06/2008
  Ik ben het volledig eens met Daan. Deze recensie is PAUPER. Angstaanjagend slecht, ook al zijn de liedjes misschien niet allemaal even sterk, het is en blijft van d QUEEN OF POP!!
 • Reactie door Frits op 17/06/2008
  Jezus, jij kunt echt niet schrijven. Ik heb echt een gigantische hekel aan Madonna, maar door deze recensie zou ik de CD van die lelijke trol bijna gaan kopen
 • Reactie door boeiend op 23/06/2008
  Tjonge, waar maak je je druk om. Iedereen gaat de laatste paar jaren mee in deze tendens, van rockbands tot popmuzikante, om samen te werken met een of andere artiest. Ik erger me meer aan zogenaamde "indie bandjes en britpop bandjes" die zichzelf geen eer bewijzen door steeds maar hetzelfde te doen. Dt noem ik nou nog eens weinig vernieuwing. En dt kun je van Madonna niet zeggen; zij blijft zichzelf vernieuwen, hoe dan ook. En dr gaat het in de essentie om bij haar. Vernieuwen.
 • Reactie door Halime op 20/09/2008
  ik heb in ditjes en datjes gelezen dat ze al voordat ze een *ster* was dat ze zei : Ik ben pas tevreden wanneer ik net zo beroemd ben als God. omg.......
 • Reactie door zusan op 01/01/2009
  haai man wat is er nou aan de hand die cd is hartstikke gaaf!!! ik snap niet wat jij zo raar vindt!!
 • Reactie door loulou de regt op 01/01/2009
  harstikke gijl!! byebye
 • Reactie door zusan op 01/01/2009
  ja he halime dat vind ik ook raar gaaf rokje had je vandaag aan (not)
 • Reactie door xqgLrxjCa op 10/09/2011
  Keep on writing and cuhgging away!