Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Toppers top of flop?

Geschreven door Kimberley op 30/05/2008
Afgelopen vrijdag begon de serie concerten van de Toppers (Geer, Goor en Ren) weer. Ik was erbij. Naja, erbij? ik stond in de parkeergarage auto?s naar binnen en buiten te leiden. Kon tijdens mijn surveillerende rondje over het dakdek nog net de lichtshow uit de Arena zien opstijgen.

De toppers wisten vrijdag al te melden dat er volgend jaar ook weer een reeks concerten wordt gegeven. Ik sta eerlijk gezegd niet zo te springen. Niet omdat ik dan weer tot 3 uur 's nachts bezig ben lief te lachen naar boze automobilisten, maar eerder omdat de humor van die drie mij niet aanstaat.

Lees verder Typische toppers bezoekers
En als ik ook even stiekem naar binnen gluurde in de auto bij de gemiddelde topper-bezoeker, waren ze allemaal hetzelfde: vrouw, net iets te dik, met heupbroeken die 2 maten te klein waren, boa?s en glitterhoedjes. Moet het nou echt zo over de top?

'Toppe' muziek
Ik denk dat het niet zo vreemd is dat de Nederlandse jeugd liever naar buitenlandse muziek luistert als het alternatief het levenslied van Andr, die nieuwe vage single van Marco, of Bonnie st. Claire is.

Was jij erbij? Misschien heb je dan wel een hele andere mening! Laat 'm horen!

 
  • Reactie door Marco op 30/05/2008
    De toppers zijn toppie!