Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Examenstuntstraf

Geschreven door Lisanne op 21/05/2008
Zoals Duco al eerder meldde, breken examenkandidaten zich rond deze tijd niet alleen over hun examenstof, maar ook over een examenstunt.

Vorig jaar hadden we bij mij op school een vijver aangelegd. We haalden stenen uit het schoolplein, groeven een gat, gooiden plastic in dat gat en vulden het daarna met water. We hebben er heuse vissen in laten zwemmen.
De kitscherige beelden die we om de vijver heen hebben gezet, waren het resultaat van een nachtelijke strooptocht langs de tuinen in de buurt. Tot slot is er een bordje in de vijver geplant met de tekst 'HAVO5-er' en klaar was de stunt. Wat waren we trots.

Nu las ik op internet vandaag een berichtje over een examenstunt die iets minder leerlingvriendelijk is verlopen. [Grasveld in de aula]
Honderd leerlingen van de laatste klas op een school in Schotland zijn afgelopen maandag naar huis gestuurd toen zij als examenstunt de vloer van de aula van de school hadden omgetoverd in een grasveld. Waar graszoden van eBay al niet goed voor kunnen zijn.. .

[Pissige leraren]
De leraren konden de eindejaarsgrap helaas niet waarderen en verplichtten de leerlingen de boel op te ruimen en schoon te maken. Ook willen ze dat de, volgens hun honderd euro aan kosten, worden vergoed door deze examenkandidaten.
Een beetje zonde dat leraren dit niet kunnen waarderen. Als leerlingen het z lang tot hun examens hebben uitgehouden op een school, mogen ze zich toch wel een beetje uitleven, zo vlak voor zo?n stressvolle periode?

 
 • Reactie door flup op 27/05/2008
  hahaha
 • Reactie door WOEI op 27/05/2008
  Bij ons op school werd de examensstunt ook niet gewaardeerd!
 • Reactie door mark op 27/05/2008
  hmm..... tja als ze dat leuk vinden. is het zo moeilijk om gewoon je opgaven te maken en weer naar huis te gaan?!
 • Reactie door Niels op 27/05/2008
  Examenstunt bij ons was geweldig allemaal malotige pakken gehuurd. Alleen de graffiti op de noodlokalen en op de stoeptegels was wat minder, maar met een likje verf heeft de congierge dat ook gewoon opgelost. Ik vind dat van dat gras best cool.
 • Reactie door muhahah op 28/05/2008
  bij ons gingen ze op et dak slapen xD en daarna watergevecht houde in de pauze xD
 • Reactie door boontje op 28/05/2008
  jhoooooooooowwww,,, helmaal geflipt... Stoere vijver
 • Reactie door alibaba op 28/05/2008
  whoooooooooooowwww hoe zielig ben je nou eindexamenkandidaat of klein bruggertje??
 • Reactie door Emma op 28/05/2008
  Bij ons gingen ze met scooters ze Arena binnenrijden
 • Reactie door pietjepuk op 28/05/2008
  ghe vorig jaar hadden ze een stripshow gedaan en dit jaar mochten ze niet eens leraren opsluiten in een kooi in de aula :O das toch niet eerlijk
 • Reactie door turk op 29/05/2008
  Wij hebben dit jaar op school gecampeerd en 's morgens alle hekken afgesloten metdikke sloten. Daarna met de leraren een pilsje gedronken in de lerarenkamer.
 • Reactie door muhaha op 29/05/2008
  lol dat doe je tog nie school is al erg genoeg om er overdag te zijn
 • Reactie door Vera op 28/05/2009
  Bij ons hebben ze niet eens een examenstunt:( Zo zielig...
 • Reactie door someone... op 01/05/2010
  Bij ons op school werden ze ook naar huis gestuurd! Zielig hoor...