Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

5 euro verdienen? Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ongeveer 10 min) en je krijgt 5 euro op je rekening (binnen 5 werkdagen).  

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Examendroom

Geschreven door Suzan op 16/05/2008
19 mei beginnen mijn examens, en afgelopen nacht had ik mijn eerste examendroom. Of eigenlijk: nachtmerrie.

Ik zat in het examenlokaal wat voor me uit te kijken. Over een paar minuten zou mijn allereerste examen, het examen Nederlands, beginnen. Ik wachtte op de opgavenboekjes. Ineens viel het me op dat iedereen al druk aan het werk was, en net toen ik wilde roepen dat ik nog geen blaadjes had, zag ik dat het pakketje al voor mijn neus lag. Als een bezetene bladerde ik in het boekje en probeerde ik de opgaven te maken. Na ongeveer een kwartier was de tijd om, en ik had nog niet eens eenvierde van het examen af. Verprutst. Mijn allereerste examen. Precies op dat moment van totale wanhoop ging gelukkig mijn wekker.

Wat een vre-se-lijk clich zeg. Ik hoop dat ik niet nog eens zo'n draak hoef mee te maken. Ook een examendroom gehad? <a href="http://www.scholieren.com/weblog/examendroom#reacties">Ik wil 'm wel horen</a>.