Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Het is 'seksweek' op Scholieren.com. Samen met de Sense Infolijn geven we antwoord op al jouw seksvragen. 

Alles over seks Alles over seks

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Film: Enchanted

Geschreven door Suzan op 14/05/2008
Disney classics? daar ben ik altijd gek op geweest. Toen ik klein was keek ik praktisch elke ochtend een videoband van Frank en Frey, 101 Dalmatirs, Aladdin of Sneeuwwitje. Ik vond het dan ook helemaal niet vervelend dat ik de dvd ?Enchanted? in mijn brievenbus ontving. ?Een Disney Classic met een twist.? Lees verder. En dat is het. Een echte familiefilm over liefde, vriendschap en sprookjes. Prinses Giselle wordt door de boze stiefmoeder van haar aanstaande verbannen naar de echte wereld. Haar tekenfilmlichaam transformeert zich tot een lichaam van vlees en bloed(Amy Adams), en ze ontmoet echte mensen.

In New York wacht ze tot haar droomprins haar vindt, maar die is er niet zo snel als ze wenst. Echt erg is het niet; een charmante advocaat probeert haar uit te leggen hoe de echte wereld in elkaar zit. Dat een ?true love?s kiss? een illusie is, dat het na een eerste kus nog niet vaststaat dat je voor altijd gelukkig met elkaar bent. Giselle wordt verliefd op hem.

Kiest ze voor de echte of de sprookjeswereld? En hoe zit het met haar droomprins? En de vriendin van de advocaat? De Disney classics blijven leuk, maar veel diepgang is er niet. Wissel de zoetsappigheid dan ook maar af met bijvoorbeeld Dirty Pretty Things, een aangrijpende film met de actrice van Amlie daarin.

Enchanted is vanaf 7 mei te koop op DVD en Blue-ray.


 
  • Reactie door Duco op 14/05/2008
    Ik had helemaal geen beeld bij deze film, maar de trailer is echt te gek!
  • Reactie door Renate op 30/11/2009
    Wat een kk-fimpje, wadefok? Echt heaumeaux shit!!!! Disney is echt kk-gay! Ik wil die 2:32 minuten van m'n leven truuug! WADEFOK WADEFOK WADEFOK