Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Word directeur van Burgers' Zoo

Geschreven door Suzan op 06/05/2008
Altijd al directeur van een dierentuin willen zijn? Dit is je kans! 999 games presenteert een nieuw bordspel: Burgers? Zoo. Om het spel te presenteren werd ik naar Burgers? Zoo in Arnhem gelokt, om het spel daar interactief te spelen. Lees verder.Terwijl ik lunchte in een reservaat grepen de giraffes en zebra?s bijna mijn broodje van mijn bord. Daarna dook ik niet in het papierwerk, wat een echte directeur zou doen, in plaats daarvan begaf ik me in de giraffenhokken. Om die schoon te maken. Giraffen: groot. Hokken: groot. Uitwerpselen: veel. Stank: ja!

Het bordspel bevat geen echte dieren, geen levensgrote hokken, en ook geen stank. In je veilige woonkamer deel je je dierentuin strategisch in, om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. Zorg ook voor wat pannenkoekenhuizen en speelplaatsen. Met een beetje geluk en denkwerk is het een echte uitdaging om de beste directeur van Burgers? Zoo te worden!

Win nu het spel bij Scholieren.com!

 
 • Reactie door gus op 06/05/2008
  wat doe die man daar nou, met z'n hoofd in beeld rechts? die man lijkt zelf wel een exotische diersoort met die rare neus.
 • Reactie door Berend op 06/05/2008
  koele foto! lijkt net gefotoshopt!
 • Reactie door Suzan op 06/05/2008
  die man met de rare neus is de echte directeur van Burger's Zoo
 • Reactie door Renate op 13/05/2008
  ik wil ook wel directeur worden!!! lijkt me echt gaaf! Lekker lunchen tussen de zebra's!! groet, Harry
 • Reactie door Rob op 13/05/2008
  dat wil ik ook wel worden hoor!!! lijkt me harstikke leuk!!! misschien zit er nog wel een leuk zwijn bij :D groet, Piet.
 • Reactie door Anoniem op 27/05/2008
  Leuk bericht